Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez się marzy Chorwacja w tym roku, ale boje się jechac za granice w moim stanie.
Mam dziś dziwny humor...kurcze jakoś tak mi smutno, jakby chciało mi się płakać...
Poza tym nie czuje jeszcze ruchów i trochę się zaczynam martwić. Czasem mam wrażenie ze niby dzidzia, ale to naprawdę raz na jakiś czas...
Dzisiaj snila mi się moja kruszynka, jako dziewczynka, ze karmilam ja piersią, była cudowna
Wczoraj pomimo przeziębienia byliśmy na spacerze, pogoda była cudowna...wypilam później szklankę z mjerankiem,ponoć bardzo dobre na przeziębienie no i jak wrocilismy do domu, bo jeszcze trochę posiedzielismy u znajomych to wypilam syrop z cebuli i dzisiaj jest dużo lepiej.
Zaraz wstaje z lozeczka, ogarne mieszkanie, zjem cos i w sumie nie mam planów na dzisiaj.
Co do sukienki i bucikow - wszystko piękne, buciki mam bardzo podobne, tyle ze pudrowy rozNynusia lubi tę wiadomość
-
Czesc:)ja wczoraj zaczęłam 14 tydzien:) ależ ten czas szybko leci:) w 12 tygodniu dowiedziałam się, ze prawdopodobnie będę miała córcie:) tak tez czulam:) no i teraz myślę nad imieniem. Wiem, że jeszcze dużo czasu, ale ja jestem w gorącej wodzie kapana i juz chce zwracać się do brzuszka po imieniu. Moje typy to Marcelina, Nadia...może Pola? Co o tym myślicie? pozdrawiam
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Nynusia, super sukeinka i buciki...starsznie mi się takie podobają, ale ja mam niestety dośc szerokie stopy i w takie zwężane szpilki malo kiedy "wchodzę".
czuję namacalnie jak mi rośnie brzuch, no i tak jakby mam mniej wklesly pepek, nie wiem czy to sobie uroiłam
poranne mdłości nie odpuszczają niestety;/
ale mam ochotę na grila, mmmm
my narazie mamy takie typy imion Jaś/Piotrus i Madzia
narazie płeć nieustalona,ale ja myślę, że chłopczyk będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:46
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/1524198_624416707656554_5999642681412311734_o.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/1965641_624417440989814_7497621466397931185_o.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9
Dziewczyny jak juz jestesmy w temacie wesel, to pokaze wam moja sukienke, w ktorej bralam slub cywilny. Nie pogniewacie sie, ze sie pochwaleNo i tort wymarzylam sobie pod kolor i wzor sukienki.. pobralismy sie w pierwsze urodziny mojej corki..
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Kasiulka ja bym pojechała, jesli dobrze się czujesz to czemu nie?
Ja z córcia w 24 Tc leciałam do Włoch i było ok ale przed wyjazdem odwiedziłam dodatkowo dr czy oby na pewno jest ok
Nynusia sukienka i buty naprawdę świetne ale będą jeszcze świetniejsze na Tobie)
Co do imienia to ja mam problem bo z tych co mi się podobają to są już w rodzinie(nawet dużo tych dziewczynek) ładne imię dla mnie to:Maja,Oliwia,Laura,Kornelia,Marta,Ola,Hania,tylko ze są u nas w rodzince no ale z kolei imię które podoba się mi nie podoba się mężowi i tak w kółko.
Mi podoba się jeszcze Milena co myślicie?
Może Pola,Kaja?
Córka chce Julkę ale to imię ma co druga dziewczynka...
Ach mam dylemat może Wy kochane macie jakieś imię dla dziewczynki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:13
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry w niedziele
Nynusia 5 miesiac ale tu czas leci
Co do wycieczki zalezy tylko od Ciebie , ja tez mialam taka propozycje ale wybralismy piekne jeziorko 200 km od domu , ale to jest tylko i wylacznie moja wygoda bo czeka nas podroz do Polski wiec juz nie chce mi sie nigdzie daleko wyruszac zwlaszcze ze krotki urlopTakze na pewno dobrze zdecydujesz !
Nenka2 wygladałas cudnie no i wgl jestes bardzo ładna wiec to bylo oczywiste ze bedziesz tak pieknie wygladac
Trzymam kciuki za badania !
Temat imniom mmm ! Piekne imiona piszecieTez mi sie podobało Pola , Kaja , ale u nad dla dziewczynki miała być Nadia
Jeszcze była Blanka , Zoja i wlasnie te co pisalam wyzej , ale ostatecznie jajeczka na usg wszystko zmienily i narazie jest bezimienny
( Imie dla chlopca to dla mnie ciezka sprawa , moze dlatego ze dla dziewczynek jest wiekszy wybor takich pieknych imion
-
A ja wczoraj byłam na grilu i najpierw dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w ciąży a potem, że świeżo upieczona żona brata męża
Więc nagle we trzy żłopałyśmy bavarię 0%
Ale się cieszę zawsze to raźniej jak więcej dziewczyn w bliskim gronie jest w ciąży
nenka2, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa mamusia dziekuje Ci bardzo
Ja dla synka mam Edward i oboje z mezem kochamy to imie.. jak bylam w ciazy z corka to imie dla niej wybralam dwa dni po porodzie.. bo nic nie bylo ladne.. i wyszla Ewelina, (cichutko liczylam ze to chlopiec i mialam imie meskie wybrane)
imie Witek,Witold tez niczego sobie..szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arielka wrote:A ja wczoraj byłam na grilu i najpierw dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w ciąży a potem, że świeżo upieczona żona brata męża
Więc nagle we trzy żłopałyśmy bavarię 0%
Ale się cieszę zawsze to raźniej jak więcej dziewczyn w bliskim gronie jest w ciąży
No to faktycznie niezła heca tak się zebrać w kupę hehe. Super
A ja myślałam jak nazywa się to piwo bezalkoholowe a to Bavaria a czy ono ma smak piwa czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:40
-
Hej
Postanowiłam jednak wczoraj nie panikować, wzięłam nospę, walnęłam się do łóżka na cały wieczór i całe szczęście brzuch się uspokoił, a plamienia zmniejszyły. Dzisiaj też się z łóżka nie ruszam i jadę na nospie i prawie nie ma śladu.
Nynusia, śliczny zestaw
Mi dziś mąż chyba przywiezie sushi na obiadek, bo tak mnie naszła ochota
Też bym chciała mieć kogoś bliskiego w ciąży, tak fizycznie obok, ale niestety... Jestem najstarsza z całego pokolenia, za mną tylko nastolatki i się nie zapowiadanenka2, Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja samochodem bym się nie zdecydowała, za długa droga, ale jeśli dobrze się czujesz, może warto to przemyśleć. Zresztą ja jakoś bałabym się w ciąży jechać za granicę. Niby nie jestem panikarą, ale wolę nie ryzykować, jakby coś się działo. W Polsce czuję się bezpieczniej, ale każda z nas ma inne odczucia. A może lepiej było polecieć? Podróż nie byłaby taka męcząca jak samochodem.
kasiulka87 wrote:hej Kobietki!
AsiaPoli trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze! to tylko statystyczne ryzyko, trzeba sprawdzić czym prędzej i już
Nynusia piękna sukienka i buty, z klasą!
Ja miałam się odezwać w piątek po USG ale jakoś tak mi zleciał ten weekend, cały u znajomych. W każdym razie na wizycie wszystko ok, podejrzeliśmy Malutką- chyba nadal jest dziewczynką, chociaż leżała tak, że nie bardzo dało się dokładnie dojrzeć co ma między nogamiTylko gin jej nie mierzyła już, więc jestem trochę zawiedziona bo nie wiem ile urosła
Ostatnio średnio co 2-gi dzień śni mi się poród
PauLLa ja też II trymestr i wczoraj znów wymiotyAle i tak liczę że kiedyś nastanie koniec tych uroczych dolegliwości
Tyle dobrego, że mam zdecydowanie więcej energii
I dobrze bo jutro wracam do pracy
A tak z innej beczki- co myślicie o wyjeździe do Chorwacji na tydzień w 25-26 tygodniu? Znajomi nas strasznie namawiają, pewnie pojechalibyśmy samochodem z noclegiem po drodze, tak zeby tam mieć autko w razie gdybyJa mam straszną ochotę gdzieś pojechać, tym bardziej że wtedy nie powinnam być jeszcze totalnym słoniem
Oczywiście jeśli wszystko z ciążą będzie ok, tfu tfu
Miłej niedzieli!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:22