Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Leee a u mnie pogoda się popsuła zaczęło padać. .
Ursa to dobrze ze lepiej się czujesz i wracaj szybciutko do domku.
Pisałyscie o piwku ja Bavarii tez nigdzie u mnie nie znalazlam ostatnio pokusił am się o Warke Radler 0% ale faktycznie smakuje jak lemoniada...
Kasiulka ja bym pojechala jeśli tylko lekarz nie będzie widział przeciwwskazań.
Miska u mnie też odpada taki kosz a bardzooo ładny
Kasia82 ja kocham wysokie obcasy i chodzę dzień w dzień w takich albo troszkę niższych wiec dam rade
Boli mnie jednak to ze za niedługo będę musiała przerzucić się na płaski obcas a jakoś sobie tego nie wyobrażam
Bursztynowa Lady ja wybieram Pepco albo Carrefour mają dobre jakościowo ciuszki i tanie a tego co nie będzie to zapewne Smyk albo Cocodrillo -
Szczęśliwa Mamusia schabowego nie było ale za to kurczak duszony z sosem pieczeniowym, ziemniaki i sałata ze śmietaną
Wszystko na serio zjadliwe. Rosół niezbyt dobry ale tym drugim daniem można się było najeśc
Bursztynowa Lady Bardzo ładne chłopięce ubranka były w C&AMamy szaro-biały dres z kapturem i pajacyki
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyzwyczaisz się.
Ja uwielbiam wysokie obcasy, szczególnie szpilki, ale nie jestem przyzwyczajona do chodzenia w takich butkach, dlatego podziwiam te osoby, które na co dzień w nich "biegają".
Ja noszę buty na zwykłym obcasie średniej wysokości.
Nynusia wrote:Leee a u mnie pogoda się popsuła zaczęło padać. .
Ursa to dobrze ze lepiej się czujesz i wracaj szybciutko do domku.
Pisałyscie o piwku ja Bavarii tez nigdzie u mnie nie znalazlam ostatnio pokusił am się o Warke Radler 0% ale faktycznie smakuje jak lemoniada...
Kasiulka ja bym pojechala jeśli tylko lekarz nie będzie widział przeciwwskazań.
Miska u mnie też odpada taki kosz a bardzooo ładny
Kasia82 ja kocham wysokie obcasy i chodzę dzień w dzień w takich albo troszkę niższych wiec dam rade
Boli mnie jednak to ze za niedługo będę musiała przerzucić się na płaski obcas a jakoś sobie tego nie wyobrażam
Bursztynowa Lady ja wybieram Pepco albo Carrefour mają dobre jakościowo ciuszki i tanie a tego co nie będzie to zapewne Smyk albo CocodrilloNynusia lubi tę wiadomość
-
My jeszcze ubranek nie kupujemy, bo nie znamy płci. Znajomi mają córeczkę, która urodziła się w grudniu ubiegłego roku. Trzymają dla nas ubranka po niej, więc pewnie od nich kupimy. Ponoć to dobrej jakości ciuszki, większość od zakochanych dziadków z Niemiec i często w kolorach pasujących zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki, także mam nadzieję, że coś się wśród nich znajdzie.
Po połówkowym usg przejrzymy te rzeczy i zdecydujemy, co jeszcze trzeba będzie dokupić.
-
A wiec wszystko w jak najlepszym porządeczku dzidzia rośnie sobie zdrowo
przezierność karkową zarys kości nosowej wszystko jest super
teraz odpoczywam bo okropnie boli mnie głowa
Kasia82, Nynusia, miska2503, polkosia, Ursa, Lucy7, Aguś26, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny fajne te ciuszki ale ja uważam, że są strasznie drogie zwłaszcza, że będą to tylko chwilowe ubranka bo dzieci szybko rosną.
Jak widzę w sklepie pajaca za ok 30-40 zł. to aż mi się słabo robi. Nawet ja sama dla siebie nie kupuje takich drogich ciuchów. Z dnia na dzień dochodzę do wniosku, że jednak wyprawkę skompletuję w ciucholandzie. Ostatnio mama przyniosła mi fajne dwa takie grubsze nic nie zniszczone ani nie sprane pajace po 5 zł.
-
nick nieaktualny
-
bursztynowa.lady wrote:Dziewczyny fajne te ciuszki ale ja uważam, że są strasznie drogie zwłaszcza, że będą to tylko chwilowe ubranka bo dzieci szybko rosną.
Jak widzę w sklepie pajaca za ok 30-40 zł. to aż mi się słabo robi. Nawet ja sama dla siebie nie kupuje takich drogich ciuchów. Z dnia na dzień dochodzę do wniosku, że jednak wyprawkę skompletuję w ciucholandzie. Ostatnio mama przyniosła mi fajne dwa takie grubsze nic nie zniszczone ani nie sprane pajace po 5 zł.
Kochana, ja ostatnio kupilam za 180 zl około 80, albo 90 rzeczy, nie pamiętam juz teraz, oczywiście w rożnych rozmiarach, wiec popieram ja tez robię wyprawke głownie w lumpku. Oczywiście tez kupuje na allegro używane, ale tu to naprawdę muszą wyglądać idealnie, bo sa droższe no i cześć w Tesco póki co:-)
Ja nie czuje żadnych ruchów i mega się martwie
Poza tym mój humor jest okropny:-( sama nie wiem o co mi chodzi. Mam dola, jakby ktoś mnie mega skrzywdzila tak nie jest
mój M. cały dzień chodzi za mną i przytula się do mojego brzuszka, śpiewa piosenki niuni i daje nam dużo miłości, a ja w środku jakbym umarła - tak się czuje:-(
Ursa czasem trafi się cos dobrego do jedzeniaoby jak najszybciej Cie wypuścili
-
No to smaczne jedzonko
Ja na urlopie w PL kupilam wlasnie w ciucholandzie chyba ze 2 duze reklamowki ciuckow za 70 zł a drugim razem za 50 , piekne cieplutkie pajacyki bodziaki , nawet trafily sie nowe z metkami 5/10 funtow po 3/5 zł takze jak na ciuszki na pare razy ja skupiam wiekszosc uwagi tam
Oczywiscie nowe tez kupuje ale nie az tyle co tamagu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agu258 wrote:
Ja nie czuje żadnych ruchów i mega się martwie
No coś Ty! Przecież to dopiero 16t1d. Są kobiety które pierwsze bulgotki odczuwają w 20t !!
Ten dół to hormony, może pozwól sobie na czekoladkę? Albo inne pyszności? Mi to trochę pomaga.
Bardzo to słodkie co piszesz o swoim M -
agu258 zgodze sie z Ursa ! Ja tez niektorym zazdroszcze ze juz czuja ale czytalam ze wlasnie nawet kolo 20 tygodnia dopiero mozna poczuc takze przyjdzie jeszcze czas , ale na pewno to nie powod do zmartwien kochana :*
Apropo tesco u nas nieraz tez sa wlasnie takie promocje , ale trzeba miec szczescie i traficUrsa, agu258 lubią tę wiadomość
-
Ursa wrote:No coś Ty! Przecież to dopiero 16t1d. Są kobiety które pierwsze bulgotki odczuwają w 20t !!
Ten dół to hormony, może pozwól sobie na czekoladkę? Albo inne pyszności? Mi to trochę pomaga.
Bardzo to słodkie co piszesz o swoim M
Ja wiem, ale dzisiaj sobie wszystko wkrecam...
Mój M. pojechał mi po serek hochland z szynka i zjadlam z chrupiacymi buleczkami, no i widzę, ze pokupowal owoce, w tym winogrona ale chyba nie mam ochoty...
Wiesz, chyba rekompensuje mi ostatnie zle chwile jakie przezylam z jego matka, chociaż wczesniej tez się przytulal do brzuszka, a piosenki śpiewał dla mnie. Najcudowniejsze jest to, ze wymyśla słowa jak dziecko kiedy chce zaśpiewać cos po ang, a głosu i słuchu to w ogóle nie ma wiec brzmi to mega komicznie, ale kocham jak dla mnie śpiewaNynusia lubi tę wiadomość
-
Agu258 nie martw się dziś na Belly pisze mi ze niektóre mamusie czują dzidzie nawet w 26 tyg i do tego czasu nie ma czym się martwić zwłaszcza jeśli jesteś szczupla i to Twoja pierwsza ciąża. Zgadzam się z Ursa to jest słodkie jak tak mówi i robi Twój M. Tylko pozazdroscic;)
Ja w Pepco dowalam skarpetusie po 2 zł
Cudeńkaagu258 lubi tę wiadomość