Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia mój sie upiera na Julie, ale tez nie chce by moje dziecko miało na imię jak polowa przedszkola. Wiem, ze Aleksandra to tez popularne imię, ale nam tez się podoba
No a dla chłopca - Radosławimię rośnie wraz z dzieckiem - Radus, Radek, Radosław
ale to jeszcze nic pewnego, mi bardziej podoba się Przemysław
. Ale mojemu M. niestety nie...
-
A u nas zostanie Emilka, bo dobrze nam się kojarzy. Emilia, Emily, Emi, Milka, Mila, Milusia.
Tego imienia byliśmy pewni od początku i się już nie zmieni. A dla chłopca pewnie będzie Bartuś, bo ciężko nam było coś wybrać. Bartek to jedyne imię, które nam w miarę odpowiada.
BATTINKA, agu258 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Battinka pisałaś o imionach faktycznie Julia to bardzo powszechne imię ale Pola jest super. U Nas będzie chyba Lena albo Amelia ewentualnie Maja
Nynusia Lena dla mnie imię tez super ale mąż zdecydowanie nie. Sama mam na imię MagdaLena więc to Lena by było prawie po mamusino ale...
Wiecie co chyba się zdecydowałam na Milenę póki cochyba jedyne imię które podoba się mężowi i mi
Maja tez piękne imię ale męża brata córka tak mai tak zle i tak nie dobrze dlatego tez póki co będzie Milena (Milka
).
Jutro się przejdę do sklepu Alkohole Świata może tam dostanę Bavarie-dobrze ze mi brzucha jeszcze nie widać bo by pomyśleli ze ,,matka polka,, do sklepu przyszła po cos gazowane:PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:55
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas też był problem z imieniem. Mi bardzo podobało się Benjamin i Nikolas, mężowi Tadeusz. W końcu stwierdziliśmy, że nie ma co się szarpac, odrzuciliśmy te powyższe i poszukaliśmy takiego, które bez bólu nadalibyśmy dziecku oboje. I wybraliśmy Kornel i Cyprian.
-
Agu ja też chciałam na początku Aleksandra bo zdrobnienie Oleńka mi się baaardzo podoba ale mój M nie chciał.
Co do Radka to mamy znajomego Radka, który Nam obojga się źle kojarzy więc to odpada i na imię dla chłopca do tej pory się nie zdecydowaliśmy.
Polkosia u Nas w otoczeniu jest jedna Lena ale to imię mnie tak urzekło, że chyba na tym pozostanie, najwyżej pół przedszkola takie imię będzie miało trudno.
Ostateczny wybór może po wtorkowej wizycie o ile się dowiem co noszę w brzuszku
agu258 lubi tę wiadomość
-
Nynusia też już przebierasz nogami z niecierpliwości?
Tylko ty masz tydzień do przodu ale już powiedziałam, że nie wyjdę z gabinetu dopóki mi nie poda płci
Na początku mi mówił, że płeć będzie widać w 20 tyg ale już będzie 17 więc nie odpuszczę
U nas Helenka i Antek ale już chyba pisałam
Ej dziewczyny też macie takie wrażenie jakby wasz mózg wziął urlop od początku ciąży? Ja się czuję jak jakiś nierozgarnięty debil
Ostatnio byłam pewna że jest styczeń a w sklepie przez przypadek weszłam do męskiego kibla
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Hehe mam to samo,ostatnio zgubiłam klucze,zostawiłam w zamku od kosza na śmieci;) ale znalazły sie na szczęście:)
Ja się z moim Małżem nie mogę dogadac co do imion a moje typy to:
Ryszard, Ernest,beniamin,Feliks
Gabriela, Lidia i Milena mi sie bardzo spodobalo:)
Ja plec najwcześniej na poczatku czerwca poznam, to jeszcze mysle nad imionami dla obojga plci:)
Zrobiliśmy z mężem,tzn ja zrobiłam ;p pudelko i tam wrzucamy nasze typy i cobsie będzie pokrywalo to będziemy brac pod uwagę
Dziewczyny sliczne sukienki:)
Dobranoc,cos nie mogę spać...
-
Hey witam również
Ja wczoraj miałam kolejną rocznice i chciałam gdzieś z moim per Radosławem (:p) jechać ale przyjechał jego szwagier z siostrą i on nie chciał ale ostatecznie koło 22:30 pojechaliśmy do macdonaldazjadłam pprcje frytek i zwykłego hamburgera nawet nie wcisnęłam
fajnie było ale niestety policja do kontroli nas wzięła i mój facet denerwował się nie pptrzebnie
zawsze taki dziwny stres jest ehhh
Inna sprawa, że imiona wybierałyście a ja od początku stawiałam na Zuzie bądź Lily(może być nawet Liliana) a dla chłopca to ładne ma mój właśnie. Powiem osobiście że Raduś słodko brzmi i dla dziecka i dla dorosłegobardzo chciałabym synka ale imienia nie szukałam
Mateuszek najwyżej
U mnie dziś zapowiada sie ładna pogoda ale mam dużo pracy przy ścianach w kuchni, którą trzeba pogładziować i ppmalowac ale lepsze to niż zimny muuuuridę jeszcze pospać :*
szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość