Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja na bebiprogramie zapisałam się 13 kwietnia i do tej pory nic, cisza.
co do spania - ja się ostatnio w nocy rzucam jak ryba na piasku, z jednego boku na drugi. jak dluzej poleze na jednym to mnie wszystko gniecieale oczywiscie moje lezenie na boku nie jest prawilne, bo czesciowo nadal leze na brzuchu
rzeczy dla dziecka rowniez jeszcze nie kupuje, ogladam, czytam, ale czekam tak do 24 tc.
co do spacerow - moja siostra, ktora miala taki sam termin jak ja kilka lat temu osatecznie urodzila 3 tyg wczesniej (9 wrzesnia) i po 10 dniach wychodziła na dwór. było całkiem ciepło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fresa wrote:czesc dziewczyny mam pytanie w ktorym tyg przestaly was bolec piersi?
Ja mam inne pytanie. Ktoras z Was stracila apetyt? Mi od jakiegoś tygodnia to 'dokucza'. Rano jem malenka misme platkow, potem jogurt czy jablko i gdyby nie wmuszony obiad, to byloby wszystko!fresa lubi tę wiadomość
-
mnie juz tez nie bola od kilku tygodni,czasem rwa blizny,bo mialam wycicnane dwa guzy,ale to wszystko,a z apetytem Natka88,ja stracilam na mieso doslownie od ubieglego tygonia nie smakuje mi nic,ani gulasz,ani piersi z kurczaka,ani kotlety nic,jak smierdzace mokre scierki,dzis robie klopsy mielone...zobaczymy,wciaz czekam na wyniki z testu CVS,mam nadzieje ze jutro zadzwonia,wracam jutro do pracy to niebede tyle myslala,mam nadzieje ze dam rade bo od niedawna rwa kulszowa i lewa noga bardzo dokuczaja,zapisalam sie na fizykoterapie,ale z poprzednich doswiadczen wiem ze to ok dwa mies czekania na pierwsze zajecia...macie jakies problemy z krzyzem?!
-
Mnie od paru dni pobolewa krzyż, podobno w tym okresie ma prawo (chyba w poradach to było), bo ten punkt równowagi się zmienia.
Co do jedzenia, to nie mogę patrzeć na mięso od kilkunastu dni. Jem sam nabiał, warzywa i owoce. Mięso musiałam nawet psom z lodówki wyrzucić, bo myślałam, że rzygnęOgólnie apetyt mam mniejszy, ale za to mam często smaka na coś konkretnego. No i pilnuję, by coś jednak co 2-3h jeść, żeby tej cukrzycy nie dostać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:58
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
AsiaPoli trzymam mocno kciuki! Niepewnośc najgorsza. Ale jestem pewna, że test wyszedł Ci wcześniej fałszywy.
Natka ja na zmianę: raz mam apetyt jak chłop a raz muszę w siebie wmuszac. Wczoraj zjadłam cwierc arbuza na śniadanie i kolację i na obiad miseczkę zupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:00
AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , ale tu smakowicie ! I znow narobiłam ochoty jedzeniem , ale Onka nie pozalujesz pyszniutkie były
Jestem z wami i czytam wszystko , ale dzis sie tak kiepsko czuje ze po prostu nie mam sily walic nawet w klawiatureTyle bym chciala napisac ale nie mam głowy po prostu ...
Milego wieczoru ! -
Ursa ja tez jestem niskociśnieniowiec mam 100/60 i niewiem jak ja żyje;)
Dziewczyny wy nie macie apetytu ja natomiast odwrotnie jak przez 1 trymestr lipnie jadłam bo prawie nic tak teraz bym ta japą ruszała;) hehe
Wiecie co tak czytam Was o tych waszych zakupach dla bejbiczkow to zazdroszczę po prostu ja jakos nie potrafię jeszcze nic kupic. A wiem ze stopniowo pewnie nie będzie tego czuć w portfelu...jakas chyba do tylu jestem niewiem. Ale pamiętam ze z moja Nikola to wszystko kupowałam na ostatnią chwile włącznie z wózkiemtym razem pewnie tez tak będzie:/ach co za człowiek!