Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:I teraz obalam mit o PH moczu i płci!!
ja miałam cały czas niskie PH raz było 6,5 i częściej ok 5,5 i jest chłopiec a nie dziewczynka. Cały czas czułam że będzie chłopiec a dopiero chwilkę temu zaczęłam myśleć o tym że może jednak dziewczynka więc teraz znowu przestawiam się na syneczka
.
pH moczu może się zmieniać w zależności od tego, co zjeszTo zabobon jak inne
Jak najesz się wieczorem cytryn i pomarańczy, to rano będziesz miała bardziej kwaśne
ola.321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ola.321 wrote:Jestem
Wszystko jest oktak się cieszę
.
Dzidzia teraz wiekowo odpowiada 19t1d ale wszystko w porządku: główka, mózg, kręgosłup, narządy nóżki i rączki. Kość nosowa jest, serduszko 146 uderzeń i prawidłowe.
A teraz UWAGA
będzie CHŁOPIEC- miałam dobre przeczucie
Syneczek był bardzo grzeczny, dał się szybciutko zbadać i pięknie się pokazał!!
A oto zdjęcia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9804104c3b18.jpg
no i bez wątpliwości chłopiec
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b46af0cd801.jpg
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków:D
No, no, no, ale sprzętGratulacje, przystojniak!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nenka , śliczna malutka ! Ja tez lubie ogladac zdjecia , dzieciaczkow waszych brzuszkow wiec fajnie jak cos sie dzieje
U mnie ochota jest znikoma
aagatkaa super !Ale po jakims czasie Ci sie znudzi , uwierz , to nie az takie fajne
nenka2 lubi tę wiadomość
-
jeny, jak mi się nic nie chce...
Rufi, z racji tego, że "pogoda pod psem", bardzo aktywnie spędza dzieńzresztą ja podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 14:18
polkosia, Kasia82, aanaa, lili_madlen, Bąbelek, nenka2, onka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, ola.321, Nynusia, Magnosia, agaton, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
za mną od 2 dni chodziły łazanki i w końcu zebrałam sie w sobie i zrobiłam. Mniam:) A teraz burza się u mnie zaczyna, i to chyba przez to od rana głowa boli.
Co do przytulanek to ochota u mnie taka sobie:)
ola - gratuluje synka:)
o porodzie nie myślę, chociaż 3 tygodnie temu spotkałam sie z moją koleżanka, która rodziła jakies 22 latat temu i tak cudownie mówiła o porodzie, ze teraz w chwilach strachu będe się chyba z nia spotykać ;p. Najlepsze, że nie slodziła nic a nic, a jej cała historia była cudownie obiektywna ale równoczesnie nie pozbawiona przwdziwych emocji, tych negatywnych też. w ogóle poleciła mi ksiązkę, dzieki której dobrze przygotowała się do porodu, tylko nie zapisałam sobie autora;/
co do ciuszków, na razie mam kilka z pepco, i troche z ciuchów. pewnie jescze coś dokupię w smyku albo h&m a na resztę czekam do sierpnia kiedy to dostaniemy prawie wszystko dla malucha łacznie z wózkiem od brata mojego M.agu258, ola.321, Magnosia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
jeśli chodzi o seks ja mam różnie czasami ogromna ochota przychodzi a jak juz sie cos zaczyna to mi sie odechciewa...
mój mąż wczoraj mi powiedział że od kiedy widać że jestem w ciąży zaczyna się stresować seksem... usłyszał jakiś głupi kawał o stukaniu maleństwa w główkę i teraz o tym myśli... wie że to nie możliwe ale jakoś mu to utkwiło w głowie... hehe ale się uśmiałam... a jak wasi partnerzy?Blondik, miska2503, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość
-
polkosia - haha
rozbawiłaś mnie tym sprzętem
, a pomyśleć że na pierwszym prenatalnym miała być na 70% dziewczynka
dziękuję bardzo jeszcze raz Dziewczyny!
no i czekamy na dalsze dzisiejsze badaniaagania, polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
My nie uprawiamy seksu, bo oboje jesteśmy przewrażliwieni... Nawet P ma bardziej wybujałą wyobraźnię, bo wystarczy, że się schylę, a on: "uważaj bo gnieciesz mi Malwinkę"
Zostają nam więc pieszczoty i tym sposobem wywoływane orgazmy
Jednak jak donoszę ciążę do 38. tygodnia, to chcę się zdecydować na seks nawet codziennie, by przyśpieszyć poród - czy tak będzie, jak sobie zaplanowałam, to się okażeNynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
mój tez nic nie mówi odnosnie seksu, ale myślę że troche sie boi, bo tak jak u Ciebie Fresh jak się schylam albo robie cokolwiek co sprawia, że brzuch jest minimalnie "uwięziony" to mowi "nie ściskaj dzidziusia!"
Blondik lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Ja wam powiem dziewczyny że z pierwszą ciążą to byłam na maxa aktywna aż do jednego dnia przed porodem
no ale wtedy czułam się naprawdę dobrze ...no i miałam 25 lat.
A teraz? Jest makabra 32na karku i czuje sie w tej ciąży jak staruszka
Dzis byłam na działce i pograbiłam trochę skoszonej trawy...o boshe jak ja się czułam jakbym pograbiła wieeelkie pole (stadion). No koniec świata
Powiem wam ze zaczął mi się odzywać krzyż boli jak dłużej poleżę wtedy wstaje i jest koniec ze mnąno babcia jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:21
nat_alia, Kasia82, aanaa, ola.321, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Olcia gratuluje synka!
Wysprzatalam cały dom i nie mam siły na nic!
Film obejrzalam i do tej pory mi łzy lecą, tak się wzruszylam!
Co do sexu to mój M. widzi nas w tylu pozycjach, najlepiej to jakbym skakala z zyrandola, a i tak zostajemy przy tych bezpiecznychon nie ma żadnych zachamowan, czasem mam wrażenie, ze zapomina, ze w ciąży jestem
no i on ma większa ochotę, u mnie powoli tez ochota wraca
-
Hahah
U mnie teść sypnął tekst w stylu; " Teraz musisz uważać żeby dziecku oka nie wybić"
A co mój M ? poleciał do kompa i czytał czy sex jest bezpieczny w ciąży. Miał tydzień odchyłu a teraz mówi chodź sprawdzimy co tam u dzidzioszka od środka słychać
A że ja się czuję świetnie i po sexie nawet lepiej kochamy się często i o dziwo częściej niż przed ciążąagu258, nat_alia, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość