Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
dzisiaj popatrzyłam na siebie i zobaczyłam MISIA, pucowata buzia, okrągły duży brzuch, pulchne też inne części ciała. Mam 167 wzrostu i ważę już 62 kg. Przytyłam już przed ciążą, bo planowałam ją i nie chciałam się głodzić, więc jadłam tyle, na ile miałam ochotę. Mam nadzieję, że nie przytyję więcej niż do 72 a potem uda mi się wszystko zrzucić.
Wiem, że to drugorzędna sprawa. Dziecko najważniejsze, po prostu dziś tak mnie naszło...
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
agania wrote:Magnosiu na avatarze nie wygląda żebyś gruba była
ja też tyle ważę przy wzroście 166 cm. W zasadzie to tyle ważyłam, bo teraz to się jutro dowiem ile ważę
trudno, zrzucimy
Dziękuję za pocieszenie, zrzucimySzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Cześć dziewczyny,
dzisiaj popatrzyłam na siebie i zobaczyłam MISIA, pucowata buzia, okrągły duży brzuch, pulchne też inne części ciała. Mam 167 wzrostu i ważę już 62 kg. Przytyłam już przed ciążą, bo planowałam ją i nie chciałam się głodzić, więc jadłam tyle, na ile miałam ochotę. Mam nadzieję, że nie przytyję więcej niż do 72 a potem uda mi się wszystko zrzucić.
Wiem, że to drugorzędna sprawa. Dziecko najważniejsze, po prostu dziś tak mnie naszło...
co do tygodni czy miesięcy ciąży ja używam 3 róznych aplikaji ciązowych na smartfona i każda mi inaczej liczy hehehe choć parametry wprowadzone są wszedzie takie samei bądz tu mądra
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
agania a ja jestem spod ryb wiec kocham wode, ale nie lubie sama chodzic a wyciagnac mojego graniczy z cudem, na szczescie idzie lato a ze on zapalony wedkarz to nad jeziora bedziemy jezdzic to się na pewno rzuce do wody nie raz:D
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ wrote:agania a ja jestem spod ryb wiec kocham wode, ale nie lubie sama chodzic a wyciagnac mojego graniczy z cudem, na szczescie idzie lato a ze on zapalony wedkarz to nad jeziora bedziemy jezdzic to się na pewno rzuce do wody nie raz:D
Ja ogólnie lubię wodę, ale boję się bardzo głębokości... boję się płynąć statkiem i takie tam... długo by opowiadać -
nick nieaktualnyFreshMm wrote:Wolę mieć duży brzuch latem, bo można założyć zwiewną sukienkę ciążową i pięknie wyglądać
a zimą skąd byśmy wzięły takie szerokie płaszcze, chyba jakieś wielkie wory?
no wlasnie, pomyslcie, ile wiecej ciuchow musialybysmy kupowac dla siebie, zeby sie zimą ubrac porzadniea latem sukienka i juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:31
-
czesc dziewczyny w końcu was nadrobiłam po weekendzie
piękne zdjęcia pokazałyście... gratuluje maluszków
ja chyba wczoraj poczułam konkretne kopniakii bardzo się ciesze z tego powodu
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj skosiłam cały ogródek i wyplewiłam wyrastający młody żywopłot przed bramą... trochę się napracowałam... a wieczorem na 19:45 wizytaciekawe co słychac u Maleństwa i co powie mi na moją infekcje bo niestety cały czas jest...
ola.321, Magnosia, onka, Blondik, FreshMm, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
Ja też nie mam ubrań ciążowych
, będę chodzić na zakupy jak będę rosnąć
. Teraz jeszcze brzuch jest taki że daję radę w tych ciuchach co mam
.
A ja właśnie dzwoniłam do szkoły rodzenia bo chcę się zapisać.
Chyba zapiszę się na lipiec bo nie mam pojęcia o porodach i o opiece nad noworodkami. Czy jeszcze któraś z Was myśli żeby iść? pewnie szkoła będzie bardziej przydatna dla osób które jeszcze nie mają dzieci i nie rodziły... bo mamusie pewnie już są obcykane
.