Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:onka - oo to jeszcze lepsza ta cena, a ile masz tam godzin?
16 zajęć w ciągu 2 miesięcy (ale nie wiem, ile dokładnie godzin, pewnie każde nie więcej niż 1 - 1,5), wiec nie za duzo.
Zorientuję się jeszcze jak to wygląda w takiej szkole prowadzonej koło mnie przez położne środowiskowe, bo te 500 zl to sporo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wpadam tylko zyczyc slodkich snow, jutro poczytam, nadrobie i sie odezwe, dzis nie mam nastroju na czytanie i odpisywanie moj mnie tak zdrzaznil ze najchetniej gdybym mogla wypila butelke wina, a tak tylko sie o modego martwie. Do jutra laseczki
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej!
I znowu nie jestem o czasie, żeby z Wami popisać
Fresh gratuluję pięknego syna i piękne fotki!
U mnie dziś w miarę intensywnie, posprzątałam dom, bo jutro mam babski comber
Szefowa mnie dziś wezwała i zwróciła mi uwagę, że za często chodzę do ubikacji... i że nagminnie mi się to zdarza przed przerwą, zamiast już wytrzymać do przerwy. Powiedzcie mi tylko czy to jest normalne? Ja z tą wariatką nie wytrzymam do lipca... Jakbym była w Polsce, to jutro zamiast mnie zobaczyłaby L4 do końca ciąży.
Ale stwierdziłam, że mam ją w dupie ( sorki, ale to i tak łagodnie ) i będę chodziła do ubikacji kiedy chce, a co, zwolni mnie? A moja mała oczywiście na pęcherzu sobie chyba nóżki prostuje
Czasami mam już dość tego cyrku, co mam w pracy, babka powinna leki brać. Może się zdziwicie, że tak mówię, ale co ja tam już przeżyłam... No a jak już zdecydowałam, że dość i miałam zmieniać pracę to się okazało, że jestem w ciąży i dlatego tam zostałam... Ach. Smęcę, ale mam już dość tego wścibskiego babska!FreshMm, onka lubią tę wiadomość
-
Muffinka ja jeszcze jestem
Kurcze ale Ci wspolczuje pewnie to jakis stary samotny babsztyl poużywaj sobie na nia smialo, zeby kobieta kobiecie wypominala takie rzeczy jeszcze wiedzac ze jestes w ciazy ... porazka , ale masz racje trzeba ja miec daleko a malutka sie pewnie przytula do pecherzamam nadzieje ze ten babsztyl nie bedzie Cie juz wiecej denerwowac!
Trzymaj sie kochana :*Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusia, ten babsztyl to kobieta około 40, bezdzietna, która otwarcie nie lubi dzieci, a każdą do tej pory dziewczynę w ciąży traktowała jako szkodę dla firmy. Więc nie zrozumienie nie mam nawet co liczyć. Ale przy każdej takiej sytuacji staram się nie denerwować ze względu na malutką. Pocieszam się tym, ze jeszcze 2 miesiące i będę wolna i wymarzę ją z pamięci.
Żeby Cię rozśmieszyć, ostatnio PODPISAŁA mikrofalówkę, że to jej prywatna ( wszyscy używaliśmy jej od kiedy pracuję). A więc cyrk na kółkach.
Dziękuję za wsparcie
Też idę powoli do łóżeczka, bo cała ceremonia smarowania ciała przede mną
Jutro pewnie znowu będę późno, ale w czwartek już coś z Wami popiszę
Trzymajcie się laseczki z okrągłymi brzuszkami!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Muffinka, jak Cię zdenerwuje ta kobieta znowu, to pomyśl, że Ty i tak masz lepiej. Doświadczasz czegoś pieknego, czego ona może Ci pozazdrościć. Wiem, że to okrutne, ale skoro ona taka...
Dziewczyny piszecie o szkołach rodzenia i cenach i się trochę zdziwiłam. U mnie i ta pod domem i ta przyszpitalna są za darmo.
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej dziewczyny,
mam pytanko, jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży?
Ja biorę Prenatal Classic, ale czytam właśnie na bestbelly, że trzeba uzupełniać dietę kwasami Omega3, a w tym Prenatalu nie ma kwasówZnalazłam lek OmegaMed DHA i nie wiem, czy go nie kupię czasem. Tylko wtedy, czy łykać oba ..... czy co drugi dzień.... bo za to w OmegaMed nie ma reszty witamin z Prenatalu, kurcze zapytam mojej gin na kolejnej wizycie,
-
Witam o poranku
linka220 wrote:Hej dziewczyny,
mam pytanko, jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży?
Ja biorę Prenatal Classic, ale czytam właśnie na bestbelly, że trzeba uzupełniać dietę kwasami Omega3, a w tym Prenatalu nie ma kwasówZnalazłam lek OmegaMed DHA i nie wiem, czy go nie kupię czasem. Tylko wtedy, czy łykać oba ..... czy co drugi dzień.... bo za to w OmegaMed nie ma reszty witamin z Prenatalu, kurcze zapytam mojej gin na kolejnej wizycie,
SKŁAD (duże dawki):
DHA 0,800g
wit D3 2000 j.m
kwas foliowy 400mcg
Magnez 200mg
Jod 200 mcg
Zalecana dawka 2 kapsułki i tyle biorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:51
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo dziewczyny
MAMA DHA ma faktycznie wszystko w jednym, superpolecę dziś do apteki, ale zobaczę jeszcze Ladeevit, też mają fajny skład, koleżanka mi właśnie poleciła.
Moja ginekolożka za to, zamiast mi coś polecić, to powiedziała, że nie trzeba nic brać, chyba, że chcę... ale co, to nie zaproponowała... Fajnie, że Wasi ginekolodzy coś polecają