Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia, paula1, Kasia82, szczesliwa_mamusia21, Marta28, linka220, soraya, onka, Bąbelek, Magnosia, nat_alia, jacusianka, Aguś26, Lexie, agania, aanaa, FreshMm, annggela, lili_madlen, agu258, Muffinka1019, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Po wizycie wszystko w porządku, lekarz zrobił króciutkie usg, widziałam tylko serduszko i chwilę jak Maluch fika
bardziej skupił się na szyjce macicy i czy nie ma jakiś infekcji
wszystko w porządku
Następna wizyta 17 czerwca i może uda się ustalić płećpaula1, szczesliwa_mamusia21, soraya, onka, Bąbelek, Magnosia, nat_alia, Aguś26, Lexie, FreshMm, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenka - fajny pomysł na koszulkę
gdzie można kupić takie flamastry? myślisz ze w Empiku mogą być?
agania - super, że wszystko w porządkuMy na połówkowe czekamy do 12 czerwca i mam nadzieję, że bąbel się ładnie pokaże
Kasia - GRATULUJĘ CÓRECZKI !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 21:56
Katarzyna87, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Nenka super koszulka bardzo mi sie podoba
Katarzyna gratuluje dziewczynki
agania super żże wszsytko w porządku
zeta to trzymamy kciuki za jutrzejsza wizytenenka2, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:nenka - fajny pomysł na koszulkę
gdzie można kupić takie flamastry? myślisz ze w Empiku mogą być?
agania - super, że wszystko w porządkuMy na połówkowe czekamy do 12 czerwca i mam nadzieję, że bąbel się ładnie pokaże
Kasia - GRATULUJĘ CÓRECZKI !!!
Sa w empiku bo mialam dzis w rekach.. ale ta, pisalo ze do zabawy dla dzieci.. wiec niezbyt profesjonalne aczkolwiek byly niespieralne.. na allegro latwo mozna znalezc..szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie jako pierwsza !
Nenka2 gratuluje zdolnosci manualnych i plastycznych !
Super rzeczy wyczarowaly te Twoje lapki
Zetaa powodzenia na wizycie i trzymam kciuki !
Ja wstalam z bolem glowy i po porannym wazeniu sie mam bardzo zly humor - bardzo zly rrr...
Jestem przerazona ,bo tyje tygodniowo 1kgJuz 7 mi przybylo !!!
No coz taka moja naturachyba
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć piękne, ja w nocy zostałam ciocią
jak zobaczyłam zdjęcie mojej siostrzenicy to od razu łzy w oczach i już chcę się nie mogę doczekać kiedy będę moją córeczkę tulić
siostrzenicy się nie naprzytulam bo mieszka ponad 1000 km ode mnie
nat_alia, szczesliwa_mamusia21, IviQ lubią tę wiadomość
-
Witamy się w ten pochmurny dzień
lojkalojka - kochana jedne przybierają na wadze więcej drugie mniej.. Zatrzymanie wody w organizmie, geny.. to pewnie też ich sprawka. Ja staram się teraz jeść mniej i co 3godz.. bo dłużej nie wytrzymujeA kilogramy zrzucimy przy maluszku jak już się pojawi
Mnie mąż coraz częściej po brzuchu dotyka, ale mam przy tym mega łaskotki, bo robi to tak delikatnie i przez to brzuch automatycznie mi się lekko napinachyba musi być bardziej stanowczy w dotykaniu (wcześniej jakoś nie miał z tym problemu
)
lojkalojka lubi tę wiadomość