Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa rzeczywiście malutki brzuszek
ale bardzo ładnie wygląda
mnie dzis strasznie boli dół pleców chyba wezme zaraz nospe... zastanawiam się czy to nie tak czasem nerki... po swoim ślubie dostałam kolki nerkowej i w sumie to bardzo podobny ból...ale cos czytałam że którąś z was tez tak bolą plecy...
-
Natalia mnie boli właśnie dół pleców... jakby nie mogło przeskoczyc. Póki chodzę jest ok ale nie daj Boże, się położę. Mam problem z przekręceniem się na drugi bok o wstawaniu nie wspomnę.
Szczęśliwa mamusia obyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:jeśli wyszła dziewczynka to poczekaj jeszcze chwile, czasmi jajka zstepują pózniej i z dziewczynki robi się chłopiec.....
jeśli chłopiec to można wierzyć raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 21:21
-
Ursa brzuch malutki ale biust hohoho zazdroszcze
Aguś26 ja nie mowie ze nie bedzoe dziewczynki ale wiem ze chlopaki lunbia robic psikusy i chowaja jajka dluzej troche, z tym ze widze teraz ze jestes wyzej w ciazy wiec mysle ze zostanie juz dziewczybka:p
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyBąbelek ja nie słyszałam o tym że w II trymestrze tsh ma być 3. Ja mam teraz po zwiększeniu dawki leków tylko 0,8 i też się martwię, ale dopóki nie ma powyżej 4 to chyba ok.. Wzrost może być związany z większą masa ciała (tarczyca jeszcze nie wyrownala).
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Arielka ja długo meczyłam się z mdłościami teraz też jeszcze czasem mnie dopadną i jedynym skutecznym sposobem jest wzięcie aviomarinu. Lekarz mi to polecił i na ulotce też jest napisane że można stosować w ciąży.
Ursa no faktycznie brzuszek widać ale nie jest za duży ale piersi to tak jak ja masz już chyba rozmiar F co? -
Hej kochane;)
Co do imion to my mamy parę typów ale zdecydujemy jak poznamy płećwizyta juz we wtorek nie umiem się doczekać
Jakieś ciśnienie dziś nie dobre cały dzień głowa boli i przysypiam cały dzień..
Ursa piersi masz super duże mnie też możesz troszkę oddać hihi brzusio malutki ale cudowny;)
-
Ss mnie gin tylko powiedział żeby ograniczyć cytrusy.
Jaroszka ja też mniej więcej w podobnym czasie zaczęłam czuć ruchy najpierw bardzo nieśmiałe a teraz to już maluch bryka ze mnie obudzić potrafi
Misiowa ja ze zgaga mecze się od 2 tygodni podobno trzeba mało jeść ale dość często i unikać gazowanych płynów nie to pomaga ale ostatnio nam fazę na wodę gazowana no i od razu dostaje zgagiKasia82, Misiowa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Haha no taką pogadankę moje piersi wywołały
Ewalika wrote:Ursa no faktycznie brzuszek widać ale nie jest za duży ale piersi to tak jak ja masz już chyba rozmiar F co?
F to ja mam normalnieTeraz mam H. Rozmiarówka z Triumfa. Esotik zamknęłam w 3 miesiącu ciąży. Co będzie potem? Nie wiem. A tak jak wspomniałam jeszcze nie mam siary.
Agu na długośc nóg też nie narzekałam nigdyA wzrost mam taki średni bo 168
-
IviQ wrote:Ursa brzuch malutki ale biust hohoho zazdroszcze
Aguś26 ja nie mowie ze nie bedzoe dziewczynki ale wiem ze chlopaki lunbia robic psikusy i chowaja jajka dluzej troche, z tym ze widze teraz ze jestes wyzej w ciazy wiec mysle ze zostanie juz dziewczybka:p -
Nynusia wrote:Agus ale jak masz przez dwóch lekarzy potwierdzona płeć to myślę że nie ma obaw żeby się to zmieniło
Misiowa lubi tę wiadomość
-
A gdzie w Poznaniu będziecie robiły prenatalne?
Ja póki co zapisałam się do Medpolonia koło ronda Obornickiego.. a Wy?
Aguś a Ci lekarze nie sugerowali się opinią poprzedniego lekarza? Jesli nie sugerowali sie tylko sami stwierdzili to faktycznie róż na całego możesz kupowac
Szczesliwa mamusia mi z obrączki wyszło, że pierwsza córka a drugi synek, ale coś mam wrażenie że druga córka też będzie...
Ursa śliczny brzuszek i wcale nie widać, że jesteś w ciążychciałabym mieć taki przed ciążą brzuszek
he he
Rozlane brzuszki podobno są na dziewczynkę, a piłkowe na synka...
Aguś teraz czytam, że na tych prenatalnych powiedzieli, że córka to na bank będzie córka
Dziewczyny ja Wam z moich piersi mogę oddać - wierzcie mi, ze starczy dla kilku
Ursa Rosa Faia ma duże miseczki stanikw jakby co
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Misiowa w euromedicusie byłam czy sprzęt taki dobry to bym nie powiedziała I usg było 2D bo za 4D trzeba by było dużo zapłacić moja gin ma porównywalny sprzęt jak patrzę na jakość obrazu no a sugerować się jeden drugim nie sugerował bo nawet nie pytałam czy potwierdzi tylko sami płeć mówili a mi znów z obrączki wychodzi chłopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 22:57