Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1 Twoja mama spogląda na Ciebie i bardzo się cieszy Twoja niunią. Wydaje mi się, że nie chciałaby żebyś przeżywała jej odejście, tylko cieszyła się tym co masz. Nic się bez przyczyny nie dzieje, dlatego ona musiała odejść, żeby Twoja niunia się pojawiła. Jak ja to mówię, ktoś musi umrzeć, żeby ktoś się narodził.
-
dzięki dziewczyny, ja też tak mówię, że ta dzidzia to znak od mamy, wiedziała, że się staramy i chcemy drugie dziecko. Linka też sobie tak tłumaczę, że mama jest u góry i nad nami czuwa i to mnie tylko pociesza...
Tego dnia co mijało pół roku jak mama nie żyje, miałam mieć wizytę u lekarza...i przyśniła mi się w nocy, że jechała jakimś samochodem i dała mi do ręki takiego małego niemowlaka i gdzieś odjechała...na wizycie okazało się, że będę miała córeczkę. Dla mnie to był znak od niej...ale ja cały dzień nie mogłam do siebie dojść i wieczorem jak rozmawiałam z babcią to już nie dałam rady, płakałyśmy chyba z pół godz przez telefon. Bo powinna być z nami, a nie tamlinka220 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witam się z 50% za nami i przed nami
dzisiaj robiłam morfologię, mocz i żelazo na własną rękę a we wtorek USG połówkowe. Pierwszy raz obchodzone podwójnie (mam imieniny w dzień matki) tak więc życzę sobie by Oliwia była Oliwią i rosła cała i zdrowa
IviQ, aanaa, linka220, Magnosia, Misiowa, polkosia, jaroszka, paula1, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja uciekam dziewczyny. Nie bedzie mnie pod netem pewnie do nd wieczora a jak padnę to do pn. Życzę wszystkim soczystych kopniaków i miłego słonecznego weekendu:)
Fatim, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
No to jestem
Z Dzidzią wszystko OK, ładnie rośnie, waży 337g. Wszystkie pomiary i przepływy w normie. Szyjka m. długa. No i najważniejsze, to jednak Szymuś jest, nasz kochany Synek!!!
Jestem bardzo podekscytowana, muszę się trochę wyciszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 15:26
Kasia82, aanaa, polkosia, onka, Nynusia, jaroszka, paula1, linka220, Blondik, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Co do poduszki rogala, dla mnie jest bardzo dobra. Mam skoliozę, bez niej nie potrafiłabym się z łóżka bez pomocy męża podnieść...
jaroszka lubi tę wiadomość
To tez moja pierwsza ciąża. Ruchy baaaardzo delikatne poczulam w 16t2d nastepnego dnia nic, w kilku kolejnych takie pojedyncze i tez bardzo delikatne. A teraz juz coraz wyrazniejsze
nawet maz jak ucho przyłożył, to udaje mu się poczuć
wczoraj miał uśmiech od ucha do ucha, bo poczuł dwa juz takie mocniejsze
A ja mam dziś postanowienie. Pomaluje się, ładnie ubiore i wyciagne męża na zakupypóźniej może zrobimy sobie grilla
no i przede wszystkim nie będę zrzedzic, ze pije piwko
biedak ma ciężki tydzień za sobą i chce, żeby się trochę odprezyl. Do tego dziś stwierdził, ze się czuje jak "suchar na pustyni" (nie wiem skąd on te porownania bierze), bo ostatni raz przytulalismy się w niedziele.
-
Witam się i ja
Właśnie wróciliśmy od teściów bo pojechaliśmy odbębnić tzw dzień mamy;)
jestem strasznie głodna bo słodkiego zbytnio nie chciałam jeść bo zgaga mnie męczy, a za pół godz idę na obiadek do mojej mamusihe he
Aguś ta obrączka chyba się jednak myli...
Jaroszka ja nadal sypiam jak mi wygodnie czyli najczęściej na brzuchu
Udanej imprezki!
To fakt, że imię musi nam sie podobać, powinno pasować do nazwiska no i powinno dobrze brzmieć w każdym wieku dziecka... Ja np na chwilę obecną nie wyobrażam sobie mieć babci Maiale za ileś tam lat będzie takich babć bardzo dużo
Szczesliwa mamusia szerokiej drogi
Magnosia no to się bardzo cieszę, że synuś rosnie zdrowo
Linka220 nie no do Wałcza z Poznania to ja mam hektar drogi, więc pójde w Poznaniu.
IviQ zdrówka i udanego ogniska!
Paula tak mi przykro! Ściskam!
Ewa ja pierwsze ruchy takie jak tzrepotanie skrzydeł motyla, bulgotki to ok 16 tyg, a ruchy dziecka tak od 18 ale to moja druga ciąża. Takich prawdziwych kopniaków nadal nie czuję
Little Frog to ja już nie chce myślec jak mój się czuje, bo nie pwoiem kiedy ostatnio się przytutaliliśmy.. tak szczerze to wtedy, gdy staralismy się o dziecko i jeszcze kilka tyg później, a potem już tylko zakaz był...
Życzę miłego dnia i idę do mamci na obiadek. pa pa
Magnosia, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Hej kochane
Powiedzcie mi czy to normalne, że dzidzię czuję gdzieś w okolicach spojenia łonowego? Nie za nisko ?? jakoś tak wydawało mi się że powinnam czuć mniej wiecej w okolicach pępka a dzidzia tak nisko codziennie szaleje !
Aha no i moja dzidzia wczoraj wieczorem miała czkawkęjakie dziwne uczucie
agu258 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, mi poduszka pomaga. Podpiera kręgosłup i ułatwia spanie w pozycji na kotka, tzw. koci grzbiet
Jak nocuję gdzieś bez rogala, to mam problem, by się w nocy do łazienki podnieść.
Jak leżę na boku, to kręgosłup mam lekko zgięty (tak jakby trochę głowa do kolan). Nic takiego, ale dla mnie zbawienne, plus podparcie kręgosłupa. Jak miałam rehabilitacje, to zwracali mi uwagę, aby tak spać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 14:37
jaroszka lubi tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.