Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Sie z rana
Nie jestem w stanie Was nadrobic ,bo tyle naskrobane przez weekend
Ale widzialam , ze wizysty byly udane , dzieciaczki zdrowe , a mamy szczesliweMamy kolejna mezatke -wszystkiego dobrego jeszcze raz !
Mamuski kochane chcialabym Wam zlozys najserdeczniejsze zyczenia z okazji Dnia Mamy !!!
Co dla niektorych to pierwszy raz obchodzone swieto
Ja uciekam zawiesc corke do szkoly i musze zalatwic kilka spraw urzedowych . Nie bedzie latwo .
Milego dnia !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 07:31
BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, lili_madlen, Misiowa lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej dziewczyny
gratuluję udanych wizyt
Lexie, wyglądacie na dobraną parę, jeszcze raz gratulacje :*
No i wszystkiego najlepszego mamuśki
Moja mała o mnie pamiętała, bo jak jeszcze nigdy rano, dostałam kilka kopniaków
Rozmawiałyśmy kiedyś o imionach, mówiłam że robię listę i będziemy wybierać. A tu bum. Oglądałam program tv i występowała tam dziewczyna o imieniu Patrycja. Od razu nas olśniło i mamy imię dla małej
Miłego dzionka i kciukam za wizytyFreshMm, szczesliwa_mamusia21, linka220, Lucy7, Lexie, Nynusia, nat_alia, agu258, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane :* dziękuje jeszcze raz, dokładnie jak mu wygodnie to nie musi być większy.
Lojka duzo dużo zdrowka życzę :*
I wszystkim mamusia wszystkiego dobrego z okazji naszego pięknego święta !
Może jeszcze symbolicznie ale pod serduszkiem mamy nasze dzidziusie wiec jesteśmy mamami
Buziaki i do usłyszenia jak znów dorwe internet i sprzętaanaa, Lucy7, Nynusia, agu258, IviQ, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Ciekawe czy dzisiaj Klementysia mnie kopnie z okazji Dnia Matki
Jeszcze nie czułam ruchów... A ja nie wiem czy jestem w tabeli, bo mi nie działa coś z komórki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:15
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Równiez życze Wam wszystkiego co najlepsze z okazji dnia mamy
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!
wstałam dziś o 7 i jeszcze leżę w łózku, pogoda taka, że nic się nie chce.
A oto po raz pierwszy mój brzuszek, to zdjęcie jest akurat z piątku (19+0)i jak na razie wygląda tak samo
aaaaaa o 16:10 mam polówkowe, trzymajcie kciuki, żeby wszytsko było okWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:22
linka220, lojkalojka, aanaa, ewa13, onka, ola.321, Blondik, Lexie, Kasia82, nat_alia, agu258, Muffinka1019, IviQ, Misiowa lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
a mój brzuchol tak urósł przez miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:19
FreshMm, madu, lojkalojka, aanaa, ewa13, onka, ola.321, Bąbelek, Blondik, Lexie, Nynusia, Kasia82, nat_alia, agu258, polkosia, Muffinka1019, IviQ, Misiowa lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczynki
gratuluję wizyt i brzuszków!!
ja mam taki średni brzuszek ale widzę i czuję że rosnę.
Ruchy już czuję częściej, jak usiądę czy położę się to za chwilę mały się wierci
- ale też późno poczułam faktyczne ruchy bo dopiero po skończonym 20tyg a jeszcze czasem się zastanawiałam czy to dzidzia
.
Życzę wszystkim udanego dnia,
powodzenia na wizytach!!!
Lexie lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy
Co do ruchów, ja czuje tylko jak siedzę lub leżę, zauwazylam tez ze Male najaktywniejsze jest w nocy, tak kolo 2 w nocy. Przez to lozysko ruchy nie są takie mocne jak w pierwszej ciąży.
Nie wiem czy wy tez sie czujecie ostatnio jakos kiepsko, ale ja jak jest taka pogoda nie mam na nic siły.
Gratuluję udanych wizyt, ja mam echo serca dzidziusia 2 czerwca, a genetyczne 10.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:50
Nynusia, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie, czy możliwe jest żeby od ruchów dzidzi brzuch bolał jak na @? Mam cos takiego 1-2 razy dziennie przez kilkanaście minut, częściej z rana ale generalnie o różnych porach dnia, i niezaleznie od tego czy jestem cały dzien aktywna czy nie. mówiłam gin ale zwiekszyła mi tylko dawke magnezu. Też Was tak pobolewa?21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania, czekam na fotki dzidziusiów
Wszystkiego najlepszego tym, które obchodzą oficjalnie Dzień Mamy
U mnie ruchy czuć coraz częściej, o różnych porach dnia, ale oczywiście najłatwiej wyczuć jak leżę. A brzuch jest, całkiem pokaźny - niestety też już 5 kg do przodu, tyję ok 0,5 kg tygodniowo
Madu, mnie nic nie pobolewa, tylko jak jeździ po pęcherzu to to jest średnio przyjemne i czasem się boje, że się posikamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 11:14