Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Domika:)
Ja juz po wizycie. Wszystkie parametry dzidziusia takie jak trzeba, wszystko na swoim miejscu. Dzidzius waży 303 g,
oczywiście nic nie widziałam i dostałam milion zdjęć, na których też nic nie widać (jak dla mnie), na typowe podgladanie 3d/4d ide jeszcze prywatnie 9 czerca
Aaaaaa i będzie synuś mamusi- LeonWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 17:35
onka, lili_madlen, ola.321, aanaa, Lexie, Natka88, Muffinka1019, Misiowa, agu258, linka220, paula1, nat_alia, Bąbelek, Blondik, Domika lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Mam pytanie
czy wiecie może jak jest z wyborem położnych? kiedy się je wybiera? chodzi o te które przychodzą po porodzie do domu. Czy one są ze szpitala gdzie się rodziło?
Pytam bo znalazłam bezpłatną szkołę rodzenia na NFZ i warunkiem jest wybranie położnej.
madu - gratuluję synka
Domika - witaj
lili - no fajny -
ola z tego co wiem, mozna wybrać sobie dowolną położną, która ma podpisany kontrakt z NFZ, wypełnic deklaracje i włala, dziwne byłoby gdybyś musiała wybierac polożną akurat z tej szkoły rodzenia... Ale kto ich tam wie
Co do szkoły rodzenia, to u mnie w Kraowie jest przy szpitalu, darmowa, ale dla tych którzy chcą w szpitalu rodzić, położną można mieć skąd się chce...a można tez nie mieć wtedy (przynajmniej u mnie) przychodzi jakaś ze szpitala, w którym się rodziło.ola.321 lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Piekne brzuszki dziewczyny !
Trzymam kciuki za wizyty
Dorian zrobił mi mały prezencik na dzień mamusi i dał się nagrać jak kopie, cudny widok
Niedawno wróciłam z pracy, wymeczył mnie ten katar kicham prycham co 5 minut ;( oczywiście szef musiał mnie wkurzyć, zapytał się czy prowadzę swoje zmiany bo ta ostatnia miala za niską produktywnoć, gdzie nie była moja wina to, że miałam extra osobę ktora sprzatała i zaburzyła mi utrzymanie dobrej produktywności. Dał mi do zrozumienia, że jest zadowolony, że nie mam więcej swoich zmian! Chwile później dowiedzieliśmy się, że koleżanka zachorowała i ktoś musi przejąć zmiany. Przylazł palant do mnie mówiąc, że musze wziąć jutrzejsż zmiane, gdyby nie to że wesele coraz bliżej i potrzebuje wiecej godzin zrobić to bym mu powiedziała, że nic nie muszę i mam to głeboko w d...!
Zdenerwowałam się, mam powili dość tej pracy za dużo nerwów mnie to kosztuje. Przepraszam, musiałam się wyżalić. Zawsze dawałam z siebie 200% przykre bo odkąd powiedziałam o ciąży szef mi robi pod górke.nat_alia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Piękne brzuszkiMi na przestrzeni ostatniego miesiąca brzuszek wystrzeliło, więc nie ma mowy o jakichkolwiek spodniach sprzed ciąży
Też czasami miewam bóle małpowe, ale szybko przechodzą. Podobno to właśnie skurcze braxtona hicksa, macica ćwiczy przed wielkim wydarzeniem
Moja waga też poszła w górę, już 4,5 kg wzrosła... przez ostatnie 3 tygodnie 1,5 kg! Ojojoj co to będzie...
A no i wszystkiego dobrego mamusie!!!ola.321, aanaa lubią tę wiadomość
-
Lexie jacy jesteście szczęsliwi))))))) super gratuluję
BATTINKA heheh ja tez jakos szybko przypbieram a ćwiczyć mi się jakos totalnie odechcialo wiec waga teraz pewnie dopiero strzeli w gore…..
Szczesliwa mamusia21 to jest brzuch ciążowy? Z powodzeniem możesz poudawac brak ciazy. Az Ci zazdroszcze, ja powoli ciuchy wymieniam na coraz wieksze, niedługo tylko w prześcieradło się zmieszcze a to dopiero polmetek
linka220 heheh mi nie wyszedl sernik które zawsze do teraz wychodzil…
FreshMm hahahah rozbawiłaś mnie tekstem o wstydzioszkach hahhahaha
linka220 ale masz teraz fajny brzusio i jak sporo urósł i biust tez rozpycha Ci się maleństwo, ale widze ze cała reszta stoi w miejscu. Ja za to w szerz poszłam:/
madu mnie nic nie boli w ten sposób, młody tylko mnie smera jakby mi ktoś piórkiem od środka gilgał no i czasami leciutko kopnie
nenka2 gratuluję półmetku
Domika witaj))\
annggela nie stresuj się. Co mogole robisz zawodowo, bo chyba nie doczytalam
nenka2, linka220 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny
-
A kiedy wybieracie się do szkoły rodzenia? Mi polecono zapisać się na sierpień i zastanawiam się czy to nie za późno... Zajęć jest 10 po 1x w tygodniu, więc prawdopodobnie musiałabym chodzić na nie do samego poroduKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
IviQ wrote:
annggela nie stresuj się. Co mogole robisz zawodowo, bo chyba nie doczytalam
Pracuje w " burger king" na stanowisku skift ledera/ kierownika zmiany
Ja wogole nie zapisalam sie, mamnadzieje ze dam rade nawet nie wiem czy tu sa jakies szkoly jaktak to platne, chyba, ze do Polski pojade na jakies czas a bardzo bym chciala, odpoczas to bym sie zapisala oby nie bylo za poznoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:31
IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:A kiedy wybieracie się do szkoły rodzenia? Mi polecono zapisać się na sierpień i zastanawiam się czy to nie za późno... Zajęć jest 10 po 1x w tygodniu, więc prawdopodobnie musiałabym chodzić na nie do samego porodu
Ja zapisałam się na lipiec, a zastanawiam się jeszcze nad inną szkołą gdzie zajęcia są na przełomie lipca i sierpnia.
Myślę że jak nie ma innego wyjścia to i sierpień jest dobry ale ja wolałam troszkę wcześniej.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:A kiedy wybieracie się do szkoły rodzenia? Mi polecono zapisać się na sierpień i zastanawiam się czy to nie za późno... Zajęć jest 10 po 1x w tygodniu, więc prawdopodobnie musiałabym chodzić na nie do samego porodu
Ja zaczęłamw tym tygodniu- nie wszystkie szkoly mają kursy co miesiąc, a jednocześnie wole odbyć kurs póki nie mam kłopotów w stylu puchnacych nóg etc. Ja bym na Twoim miejscu poszła wcześniej...polkosia lubi tę wiadomość
-
Heej :* witam nowa mamusie
piękne macie brzuszki kochane :* staram się wszystko czytać tylko jestem na tablecie i ciężko mi wszystko zapamietac i zapisać żeby podpisać później na wszystko
Ja dziś się relaksowalam u kosmetyczki , wkoncu nie muszę się malować i to mi się podobadzidziuś kopnął na dzień mamy
Buziaki dla was kochane u dużo zdrowka życzę i malo nerwów :*nenka2, Misiowa, agu258, jaroszka, aanaa, linka220 lubią tę wiadomość