Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
Natalia na razie różnicy nie widzę, caly czas robie zdjęcia z tej samej strony bo też hestem ciekawa ci się stanie. Najwyzej ciutke się rozciągnie, najważniejsze aby mały był cały i zdrowy bo tatuaż zawsze można poprawić
Aguś może udaj się do lekarza, ja też miałam takie wrażenie dlatego codziennie rano mierzę brzuch aby być spokojniejsza, moze wzdęta byłaś wcześniej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:33
nat_alia lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Jestem po wizycie i wiecie co nie znam plc znowu...i teraz rycze
Zetuś,przykro mi,pewnie też tak bym się czuła nie znając jeszcze płci.. ale główka do góry,nie stresuj się bo dzidziolkowi też będzie smutno.. Przyjdzie ten dzień wkrótce! :* -
linka220 wrote:Lexie i Annggela jesteśmy dokładnie w tym samym dniu 21+2
ja też ... ja też..Lexie, annggela lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdefd87fffdf.jpg
To i ja się pochwalę małym domkiem synka
Zgrabny brzusio i fajny tatuażTez myślałam aby sobie zrobić w tym miejscu.. myslałam,myślałam,myślałam.. aż zaszłam w ciąże
annggela, aanaa lubią tę wiadomość
-
A to się nam zgrało serduszkowanie w tym samym czasie udane
Ciesze się z wami, musze zmienic tylko na pasku dane.
Zetaa nie przejum sie, w koncu się dowiesz najwaszejsze aby zdrowe bylo, (przytulilabym cie)
Lexie dzieki, tattoo robiłam 5 lat temu więc nie myslalam o tym, już się szykuję do kolejnego i poprawki drugiego, oj planów mam dużo za dużo, przyszły małżonek też się szykuje ale to po ślubie a ja po rozwiązaniu
Ja będę rodzić w Norwegii także najmniejsze szanse aby was spotkać ale może wyjdą maluchy w tym samym dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 13:54
Lexie lubi tę wiadomość
-
Zetaa nie przejmuj się głowa do góry ja też nie znam płci bo dzidzia jest zwinięta "w trąbkę" jak to gin stwierdził i mimo wielkiego zaangażowania nie ma szans podgladnąć ale ja się nie załamuję myślę sobie, że im dłużej poczekam i z zakupami też tym większą radość potem będę mieć
Onka kochana nie przejmuj się u mnie są rozbieżności i to masakryczne:
Główka 19t 2d 5cm
Kość udowa 20t 0d 3,5cm
Brzuszek 21t 5d 16,9cm
a gin mi powiedział tak, że to są tylko pomiary komputerowe jeśli genetyczne wyszły dobrze nie ma się czym przejmować bo główka i kość udowa może świadczyć o tym, że dzidzia będzie drobniutka a brzuszek to mógł być zachłanny o połknąć za dużo wód płodowych więc ja wierze ginowi i jak mówi, że wszystko idealnie to wierze, że tak jestonka, Misiowa, dodinka lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Było by fajnie gdybym się s którąś z Was na porodówce spotkała,ale pewnie żadna z Was nie jest z Poznania?
Lexie u nas w razie jak ktoś ma komplikacje to wysyłają do Poznania na Polną. Ale ogólnie planuję rodzić w Chodzieży to ok 70 km od Poznania
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jak radzicie sobie z bólami kręgosłupa - u mnie od paru dni jest MASAKRA... zadna pozycja nie pomaga... siedze boli, leże boli...
-
Kuki gratuluje podwójnej słodkości
My takze z męzem may obustronne skłonności genetyczne do bliźniąt ale aktualnie jednak jedno
bursztynowa.lady / Blondik gratuluje córeczek
dodinka gratuluje syneczka i ładnego brzuszka
onka dobrze że już spokojniejszaja dodam tylko od siebie ze na poprzednim USG także miałam niezgodność akurat głowki z reszta (głowka była starsza ) a na ostatnim USG juz sie wyrównało
Bałam sie dlatego poszłam na dodatkowe USG i od dwóch lekarzy usłyszałam ze 2 tygodnie + / - sa cały czas w normie i b.szybko sie to wszystko zmienia
Wiec jak nie da Tobie bardzo ta mysl zyć to wykonaj dodatkowy scan dla spokoju samej siebie i z pewnościa wszystko bedzie ok:)
zeta ja tez dostałam sugestie ze bedzie synek a na kolejnej wizycie nagle lekarz juz nic nie mogł na 100% potwierdzic bo akurat nie widział "tego miejsca" wiec wycofał sie z jakichkolwiek sugestiiWizyta 1.06 ..wiec może teraz sie uda bo także nie wiem kto tam u mnie mieszka
onka, Blondik lubią tę wiadomość