Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki macie piekne piekne dzieciaczki - ja jak patrzę na jakość mojego USG, na fakt ze place a wszystko mam na NFZ to aż mi się płakać chce ze do tego kutasa chodze....
Ja zaraz się zbieram i jade do koleżanki na wieś - bedzemy relaxowac się
Moje dziecię tak mnie rano skopalo ze się obudzilam i w ogóle zauważyłam, ze mam dużo większy apetyt. Jestem juz tak głodna, ze zjadlabym konia z kopytami! Zaraz ide zrobić sobie sniadanko
Dziewczyny ja się tak wczoraj naczytalam o masażu krocza, rozcinaniu, pekaniu, ze boje się porodu!
Co do zakupów dla dzidzi to po ślubie wpadam w wir!bardzo podoba mi się wózek tako dalga, ale ma duże kola i przy spacerowce kiepsko wyglądają.
Lece, buziaki miłego dnia :-*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya propos sniadanka - bede podla, bo moze zrobie ktorejs smaka - dzis otworzylam ogorki malosolne, ktore zrobilam w niedziele. mialam zjesc dwa, ale przy trzecim trudno sie bylo opanowac by nie jesc dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:15
lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość
-
O tak upaly to kiepska pora roku dla ciezarnych .
Ciekawe jak zniosa to nasze organizmy .
My po poludniu jedziemy kupic basen , zebym mogla dupsko moczyc w upalne popoludnia
Tez slyszalam, ze po 23 tygodniu zwieksza sie szansa przezywalnosci polodu .Tylko pytanie jakie konsekwencje tego poniesie dzieciatko . Mam nadzieje , ze My donosimy nasze dzieciaczki do pazdziernikaaanaa, agu258, agania, onka, Little Frog, Kasia82, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka zazdroszczę basenu, u nas jest miejsce tylko na podjeździe do garażu, bo na reszcie teściowa hoduje istną dżunglę. Ja będę musiała dupsko moczyć w wannie
Parę lat temu zainwestowaliśmy w klimę, która pomaga nam spać w upalne noce, ale żeby działała też w dzień to chyba byśmy z torbami po miesiącu poszliNo ale nie przesądzam, zobaczymy co będzie, najwyżej nie pójdę na l4, w pracy mam klimę za darmo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:20
-
aanaa tez mielismy klime , ale troche to ciagnie po kieszeni . Teraz sie przeprowadzilismy i mam ogrodek , wiec moge poszalec. Co prawda to nie bedzie duzy basen ,ale nasza trojka sie zmiesci;) Wanny niestety nie mam
A w oknach mam okiennice , ktore skutecznie chronia przed sloncem .Ale wydaje mi sie , ze i tak skuchne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:36
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry
Ja miałam pobudkę o 6, bo maz wstawał do pracy i o 8 poszlam znów spać. Balam się popatrzeć na zegarek, bo wydawało mi się, ze pewnie będzie ok 14-15 bo tak fajnie mi się spalo i chyba odespalam 3 kiepskie noceale na szczęście okazało się, ze była 10
Teraz czas się zabrać do życia, bo przecież nic się samo nie zrobi...
Co do ogórków, to uwielbiam! Ale odkąd zaszlam w ciążę to pomimo, ze mam na nie ochotę, to kompletnie mi nie smakuja. Mam nadzieje, ze mi tak nie zostanie...
Tez mnie przerażające upały...cieszę się tylko, ze nie przypadają na końcówkę ciąży...chociaż wrzesień tez może być ciepły... Chyba będę się modlić o kiepskie latoKasia82 lubi tę wiadomość
-
A ja mam dylemat , bo wozek , ktory wybaralam nie zmiesci sie do bagaznika ( no chyba , ze bez kolek go bede wkladac ) . I teraz myslimy czy nie zmienic auta ?
Chyba , ze zdecyduje sie na taki : bebe confort Loola up
https://www.google.fr/search?q=bebe+confort+loola+up&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=y2ttVay8CqTY7AamxoHwBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629
i zostaniemy przy starym samochodzie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:40
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja poprzednia ciaze konczylam we wrzesniu i pod zadnym wzgledem upaly mi nie przeszkadzaly, biegalam po miescie wysiadywalam na plazy... naprawde takie straszne to nie jest. No i poruszalam sie tylko pociagami i autobusami, a przezylam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:45
-
lojkalojka wrote:Chyba , ze zdecyduje sie na taki : bebe confort Loola up
https://www.google.fr/search?q=bebe+confort+loola+up&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=y2ttVay8CqTY7AamxoHwBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629
i zostaniemy przy starym samochodzie .
Myślę, że będzie to rozwiązanie o wiele bardziej ekonomiczne
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ursa tylko czy kola wytrzymaja nasze spacery ? Ale z drugiej strony to solidna firma . Juz sama nie wiem . A moj mezunio wszystkie decyzje odnosnie zakupow dla malego zwalil na mnie rrr...
Ursa lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wydaje mi sie , ze opalac sie mozna tylko z umiarem i oczywiscie z kremem z filtrem .
Ja nogi mam juz troche opalone i poki co nic sie nie dzieje . Niestety twarz jest w gorszym stanie , bo juz mam plamy na czole .
No nic zmykam do pracy
Milego dnia i do wieczora !
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny