Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka, ja nie liczyłam w ogóle, bo moja córka miała ADHD, gdy siedziała w brzuchu i przekraczała normę w kopaniu.
A teraz mamy jeszcze czas do liczenia.
jaroszka wrote:o rany..Paulla tak mi przykro...nie dziwie sie wcale,że teraz ze wzmozona czujnoscia sluchasz brzuszka. Natomiast narazie to chyba te ruchy nie sa regularne dzidzia jest jeszcze malutka i czasami moze sie tak ulozyc, ze kopie, ale my tego nie czujemy
Jeszcze na szczęście do liczenia ruchów w ciągu dnia mamy czas, prawda?
Kiedy się zaczyna liczyć?
Dzięki za instrukcje do stronki, bo jak weszłam bezpośrednio w link, który podałaś to nic nie znalazłamjaroszka lubi tę wiadomość
-
Nie Kasiu, nie wiadomo dlaczego odeszła, ale poza paniką z ruchami nie chce pisać o tak przykrych sprawach :* Na Aniołkowych mamach byłam niemal od straty Córci, więc wszystko co złe, przykre i smutne dawno wylane z siebie
A jak mama moja własna powiedziała, że kupie wszystko po porodzie, w razie gdyby coś się stało to zaczęłm ją olewać troche...brak wsparcia u bliskich to najmniej przyjemna sytuacjaale rodzina R wgl jakoś nie przejmuje się moją ciążą, a nawet wczoraj jego wujek dawał mi piwo, mimoże powiedziałam, że my nie pijemy
Dobra koniec żali , uciekam spać bo coś fatalnie sie czuje -
Paula tez Ci bardzo wspolczuje ale tak jak mowisz , nie ma co rozdrapywac tego najwazniejsze ze wszystko z siebie wyrzucilas i masz wsparcie w swoim R.
A rodzina sie nie przejmuj niestety tak to z nia bywa ...
Ja czekam na mojego kolacyjka i mam nadzieje na jakis horror . Zrobilam galaretki mam nadzieje ze go namowie na taki relax
Dobranoc dziewuszki trzymajcie sie :* -
Paulla i bardzo dobrze! faszeruj się lekami, ja uważam, że jeżeli to tylko nie szkodzi dziecku, a może pomóc to trzeba się poświęcić i łykać nawet jeśli to może mieć złe konsekwencje dla nas...chociażby ja codziennie się kłuje, a leki przeciwzakrzepowe brane przez rok na pewno nie są obojętne dla mojego organizmu, ale czego się nie robi dla dziecka!!!
Jestem z Tobą!!! i tym razem będzie happy end jestem tego pewna!!!
Dobrej nocki kochana :* dzięki za linka z pościelą, są piękne nie moge się zdecydować -
Natalia tak mi przykro! Moje kondolencje
Paula bidulko niie martw się teraz na pewno bedzie dobrze a córcia czuwa nad Tobą i maluszkiem :*
Estrella dzięki muszę wypróbować bo spód zawsze sama robie
A to dziś dorwał mój mąż w smyku dla Lenki :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d65d090bc388.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca565d7e644b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e135a2a53f78.jpgszczesliwa_mamusia21, agu258, Misiowa, estrella, Blondik, Lexie lubią tę wiadomość
-
nat_alia wyrazy współczucia. Mi 15 maja zmarła ukochana babcia, z którą mieszkałam całe życie.
Paula teraz już musi być dobrze. Aniołek w niebie czuwa nad Wami
A u mnie bardzo pracowity dzieńPołowę okien w domu umyłam tak na tip top. Później sprzątanie domku, podlewanie włości i teraz dopiero czas na odpoczynek
-
Hej, dziewczyny. U mnie dziś kiepskie samopoczucie, przez 2h bolał mnie brzuch jak na @... Takie lekkie skurcze. Miała któraś z Was coś takiego? Jutro mam USG połówkowe, więc mam nadzieję, że będzie OK. Teraz też takie dziwne rozpychanie w dole brzucha mam, jakbym się przejadła...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Hej, dziewczyny. U mnie dziś kiepskie samopoczucie, przez 2h bolał mnie brzuch jak na @... Takie lekkie skurcze. Miała któraś z Was coś takiego? Jutro mam USG połówkowe, więc mam nadzieję, że będzie OK. Teraz też takie dziwne rozpychanie w dole brzucha mam, jakbym się przejadła...
Mam dziś to samo poza bólami jak na @. Zadźwoniłam do gin kazała mi wziąc espumisan, nospę i aspargin i oszczędzac się. Poleżec i poodpoczywac. Ja mam wizytę dopiero we wtorek więc wnioskuję, że nie są to objawy jakieś straszne...
-
Ursa będzie dobrze zobaczysz! Musi!
IviQ tak z babcią już oki. Tzn jako tako, bo przy niewydolności serca i tysiącu innych schorzeń już chyba lepiej nie będzie
PauLLa ja od wczoraj te zbym tylko jadła i jadła... i najeść się nie mogęa brzuchol tak mi wczoraj wyskoczył że już nie uda się zamaskować..
Co do spania to ja zawsze jak tylko głowę do poduszki przyłoże to zasypiam.. ale jest wyjątek.. jak za długo posiedzę i przechodze swoją godzinę to potem faktycznei ciężej zasnąć...
A co do Twojej córci.. nie da się pojąć tego bólu.. wspólczuję bardzo. Ja to pewnie w depresję bym wpadła, bo to już donoszona ciąża była... ech trzeba wierzyć, że córeczka z nieba opiekuje się Wami! Trzeba być dobrych myśliChociaz starty dziecka nikt ani nic nam nie zastąpi..
Polkosia w takim razie ztrymam kciuki za jutzrejsza wizytę.
Mnie często brzuch pobolewa jak coś porobie lub dużo chodzę, albo się objem za bardzo.. tak jak teraz...
Czuję takie ciągniecie w dole brzucha i przy kręgosłupie i nie mogę znaleźć sobie miejsca wygodnego..
Dobranoc mamusie i dzidziusie. Ja też zmykam bo jutro od rana sprzątanie chałupy i liczę, że mąż mi pomoże tzn obiecał to dzisiaj i już wieczorem nie kazał mi sprzątać... ale za to wodą z basenu podlałam całe truskawki, rabatki, kwiatki i mam już dośc
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Dzięki za wsparcie, bo już trochę się martwiłam, ale właśnie wypiłam Coca-Colę i mała zaczęła brykać, więc chyba jest OK
A czy miałam twardy brzuch, to nie wiem, bo mam sporo tłuszczu na nim i tak czy siak jest miękki
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam mamusie
Paula i Natalia - wyrazy wspolczucia.
My od 3 na nogach, juz jestesmy na promowisku o 8 odplywamy i tak nam zostalo 12-13 h podrozy.
Milego dniaagu258, lojkalojka, IviQ, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, estrella, agaton lubią tę wiadomość
-
Czesc !
Ja juz tez wstalamo 6
Lubie wypic kawke w cichym ,uspanym jeszcze domu .
Paula to jestes silna kobieta .Nawet niemoge sobie wyobrazic bolu jaki przeylas
Natalia przyjmij moje kondolencje .
annggela udanego pobytu w Polsce i oby podrozy minela w mgnieniu oka
Polkosia powodzenia na wizycie !
Ursa , a ten Twoj synek to jak on sie ulozyl , ze do sreduszka dojscia nie bylo
Ja zaraz prygotuje obiad, moze poprasuje (przez duze MOZE)i potem jade z bratowa na sklepy . Oj bedzie sie dzialo - dwie ciezarne i chec kupieia wszystkiego
Pogodnej soboty kochane !aanaa, szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry!
U mnie tez oczy szeroko otwarte od 6. Zrobilam mężowi śniadanie do lozka, bo dziś są jego urodzinki
Dziś w planach sprzątanie całego mieszkania, a wieczorem goście. Na nudę chyba nie będę narzekać.
Pogoda u mnie średnia, bo przed chwila przeszła ulewa. Ale teraz wygląda jakby się mialo rozpogadzac...
Przyjemnego weekendu -
PauLLa wrote:Jaroszka dzien przed terminem, poprostu przestala sie ruszać
A z ta stroną...jak wejdziesz na e-sklep to na pierwszej stronie są pościele:) wpisz w google" my sweet angel pościel"i wyskoczy ich stronkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:51
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Little Frog wszystkiego najlepszego dla męzusia:)
ja dziś o 5 miałam przymusową pobudkę bo jakiś pajac(nie wiadomo kto) zadzwonił na telefon do mojego. Ja wyciszam własnie dlatego zawsze bo się kurna ktoś znajdzie kto nie spojrzy na zegarek albo ma to w d... a ze budzik mam na 6 ustawiony to już nie zasnelam:/ Zła jestem bo jedziemy po pracy na Camping do znajomych i cos czuje ze padne o 20 zamiast posiediec z nimi:(
Do tego jestem znów zaniepokojona. Najpierw tym ze drastycznei tyłam a teraz ze chudne???? No i dogódź tu kobiecie... ale to dziwne ze caly czas sukcesywnie przybieralam na wadze a teraz z dnia na dzien schudłam przez tydzien 0,5kg . Tez tak mialyscie?jaroszka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Uuuuu, o 5 to niezbyt przyjemnie. Mi to nawet glupio dzwonić do kogoś o 7....i w sumie po 21. Oczywiście zależy jeszcze do kogo i w jakiej sprawie.
Co do chudniecia i tycia, to ja w sumie od 2 tygodni przybieram na wadze. Ogólnie najniższa wagę miałam w 13-14 tygodniu i teraz w ciągu tych dwóch tygodni +1kg, ale ogólnie wciąż mam 1 kg zapasu wagi sprzed ciąży. Wydaje mi się, ze jak to w ciągu tygodnia 0,5 kg, to nie ma się czym martwić, ale jakby się powtarzało, to lepiej skonsultowaćIviQ lubi tę wiadomość