Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ, ja bym się połową kilograma nie sugerowała, bo może po prostu nie przytyłaś, a masz mniej wody w organiźmie
Ja pół kilo to mam wahania z dnia na dzień
A tak w ogóle witajcieWłaśnie jestem w drodze na USG. Zjadłam pączka na rozruszanie małej, mam nadzieję, że tym razem nam się pokaże
IviQ, Little Frog, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, agu258, Blondik, Muffinka1019, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć kochane,
Jakiś czas nie pisałam, ale podczytywałam Was i jestem w miarę na bieżąco.
Jak wiecie czekałam z utęsknieniem na ruchy i… wygląda na to że się doczekałam! Wczoraj późnym wieczorem (w porze o której zwykle śpię) czułam na tyle mocne kopniaczki że mąż poczuł przez brzuchDziś rano to samo, od 6
Więc wreszcie mogę cho trochę odetchnąć z ulgą. Wygląda na to że to co czułam wcześniej to też mogly być ruchy, ale że były sporadyczne co kilka dni to nie umiałam ich do końca zidentyfikować.
Ja USG mam 16go dopiero, w ostatni dzień 22 tygodnia. Nie wiem, czy nie za późno? I po połówkowym mamy zamiar zacząć zakupować
Polkosia pisałaś że w którymś marks and spencer w warszawie jest dział dziecięcy- przypomnisz w którym?
Lecę bo dziś przyjeżdża moja mama, biorę się za przygotowania tortu a jutro zabieram ją do spa na 50-te urodzinyAle mam nadzieję że dostanie też prezent w postaci kopniaka od swojej pierwszej wnuczki
Buziole :*polkosia, IviQ, onka lubią tę wiadomość
-
IviQ wrote:Little Frog wszystkiego najlepszego dla męzusia:)
ja dziś o 5 miałam przymusową pobudkę bo jakiś pajac(nie wiadomo kto) zadzwonił na telefon do mojego. Ja wyciszam własnie dlatego zawsze bo się kurna ktoś znajdzie kto nie spojrzy na zegarek albo ma to w d... a ze budzik mam na 6 ustawiony to już nie zasnelam:/ Zła jestem bo jedziemy po pracy na Camping do znajomych i cos czuje ze padne o 20 zamiast posiediec z nimi:(
Do tego jestem znów zaniepokojona. Najpierw tym ze drastycznei tyłam a teraz ze chudne???? No i dogódź tu kobiecie... ale to dziwne ze caly czas sukcesywnie przybieralam na wadze a teraz z dnia na dzien schudłam przez tydzien 0,5kg . Tez tak mialyscie?
Ja dlatego nie mam wagi w domuwaze sie dopiero na comiesięcznej wizycie u gina! Tobie tez radzę wywal wagę , po co Ci dodatkowy stres.
Ja narazie przytyłam tylko 1,5 kilo, a dzisiaj mam wizytę kontrolna to zobaczymy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 09:38
IviQ lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie
Angeela milej podrozy !
Lojka to bedzie prawdziwy szał zakupowy
A ja dzis po koszmarnej nocy mialam swoj atak paniki ... mam takie cos ze snie na jawie mysle ze to prawda wstaje krzycze oddycham szybko i nie idzie mnie uspokoic , od rana chodze i mysle czy maluch to bardzo przezyl w nocypodobno trwalo to 5 minut zanim zasnelam ! Koszmar jakis !
Milej soboty :*annggela lubi tę wiadomość
-
Ubranka dla dzieci w M&S są w centrum i Blue City
Niedługo powinna zacząć się jakaś wyprzedaż.
Wracam z USG, dziewczynka420 gram, wymiarami tydzień młodsza
Było bardzo ładnie widać buźkę i mam filmik, to wrzucę Wam z domu
WiedźmaMaKota, jaroszka, stelianka, aanaa, Little Frog, Nynusia, lili_madlen, paula1, estrella, Blondik, Muffinka1019, Magnosia, Amerie, onka, linka220, Lucy7, agu258, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyDzień dobry
Nynusia super łupyjakie ładne są te malutkie ubranka, takie słodkie
Polkosia super, że na usg wszystko dobrze
Angella szybko mijającej podróży i udanego pobytu w Polsce
Moja mała dała mi dziś pospać do 10.00 : jestem zdziwiona bo zawsze po ok 8.30-9.00 domagała się jeść a dziś dała mamie odpocząćPrzede mną samotny weekend bo mąż dziś i jutro całe dnie w pracy... Tak więc będę odpoczywać na całego
Co prawda czeka mnie prasowanie, pranie i szybkie sprzątanie ale to będzie tylko miała przerwa w leniuchowaniu
Miłego dniapolkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Polkosia super ze wszystko dobrze
Jaroszka ja też czekam jeszcze 5 dni, bo 12 czerwca mam wizytę a 13.06 echo serca płodu.
Ja od rana posprzatalam, małe zakupki zrobilam, a teraz opalanie - malutkie żeby nie przesadzić.
Co do wagi to ja mam 8 kg na plusie juz, a z młodym przez całą ciążę przytyłam 11 kg.
Miłej, słonecznej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 11:42
jaroszka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
annggela udanej podrózy:)
paulla dzieki za link z pościelami - duzy wybór w nie najgorszych cenach
estrell i nynusia ale u Was różowo - jednak dla dziewczynek są dużo słodsze ubranka
ursa bardzo fajna ta komodacena tez sie wydaje bardzo dobra jak za taki ladny stan
polkosia super że na wizycie wszytsko ok
kasiulka87 gratuluje pierwszych tak długo wyczekiwanych ruchów
szczesliwa_mamusia wiem o czym piszesz !miewałam/miewam takie napady leku i paniki . w ciąży na całe szczeście rzadziej pewnie dlatego ze moja uwage poswiecam maluszkowi .. ale przed ciaza niestety leczyłam sie u psychiatry i brałam leki . Zdiagnozowano u mnie nerwice lekową z jej wszystkimi ksiazkowymi objawami. Lęk i niepokój odczuwam cały czas plus do tego te napady. Aktualnie mam przerwe w leczeniu a do leków wracam zaraz po porodzie ..
polkosia, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Polkosia super ze wszystko dobrze
Jaroszka ja też czekam jeszcze 5 dni, bo 12 czerwca mam wizytę a 13.06 echo serca płodu.
Ja od rana posprzatalam, małe zakupki zrobilam, a teraz opalanie - malutkie żeby nie przesadzić.
Co do wagi to ja mam 8 kg na plusie juz, a z młodym przez całą ciążę przytyłam 11 kg.
Miłej, słonecznej soboty
Paula, a echo serca to taki standard u Twojego lekarza, czy masz jakieś wskazania do jego wykonania?Magnosia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja się witam ze szpitala. U mnie niestety nospa aspargin nie pomogły i rano zdecydowaliśmy się pojechac do szpitala. Niestety okazało się, że to faktycznie spina się macica. Szyjka ok, wygląda, że trzyma. No ale na oddziale muszą mnie zostawic.
Mały tydzień młodszy -
Lili no to nie jestem sama ... ale nie wiedzialam ze to sie leczy ... mam nadzieje ze juz do konca ciazy sie to nie pojawi ! Oby !
Ursa , kochana trzymaj sie tam ! Dobrze ze jestes na oddziale beda mieli wszystko pod kontrola , na pewno bedzie dobrze :*lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Ursa o kurcze, dobrze ze pojechałaś do szpitala.
Ja sie to boję ze wśród tylu róznych akcji brzucha nie zauważę tych które powinny mnie do szpitala zaprowadzić. Że nie rozróznie normalnych od złych
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witam się w cudowną sobotkę
Wczoraj miałam grila i zrobiłam tego ananasa z mozarellą zawijanego w boczku - pyszneJaroszka dzięki za pomysł
Ursa, będzie dobrze, jesteś pod dobrą opieką. Lekarze mówili coś dlaczego te skurcze?
Świetne brzuszki macie dziewczyny, mój faktycznie duży, ale mam wrażenie, że on tak urósł przez ostatnie 3 tygodnie. Zastanawiam się jak duży jeszcze urośnie
Jeszcze 8 tygodni i kończę pracę, kurczę mam nadzieję, że to zleci...
Życzę udanego i słonecznego weekendu!!!Nynusia, jaroszka, agu258, Misiowa lubią tę wiadomość