Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja kocham moją ziajkę mama mia. Odkąd jej używam to mi się autentycznie pośladki ujędrniły. Chyba będę ją też stosowac po ciąży bo pięknie ujędrnia
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i wsparcie. Ech a tak się cieszyłam, że wszystko jest dobrze. A tu proszę.szczesliwa_mamusia21, ola.321, nenka2, BATTINKA, Nynusia, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane wracam na fioletową stronę mocy
polkosia, Amerie, ola.321, zetaaa, Ursa, estrella, Nynusia, soraya, agania, onka, nenka2, ss, Magnosia, Lexie, linka220, paula1, Muffinka1019, ewwiel, jacusianka, Little Frog, Misiowa, Blondik, lili_madlen, IviQ, meeegi1771, agu258, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 19:40
ola.321, BATTINKA, madu, jaroszka, lili_madlen, estrella lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Przy wyborze kremów warto się kierować ich składem, ponieważ w większośći na pierwszych miejscach składu znajdują się oleje mineralne i parafiny. Mają one działanie natłuszczające i utrzymujące wodę w organizmie. Po aplikacji na skórę działają tylko powierzchniowo tworząc przyjemny w dotyku film. Dlatego Nam się wydaje, że skóra jest super nawilżona. Kolejne składniki tych kremów mogą mieć już wieksze właściwości jednak mają problem z dostaniem się do głębszych warstw naskórka, co blokują właśnie oleje mineralne i parafiny:)
IviQ, estrella lubią tę wiadomość
-
Polkosiu piekny filmik !
Dziewczynki zegnam sie i ide kibicowac oby Barca wygrała ! Smakolyki na stole mozna kibicowacA pomyslec ze dzis mielismy być w Berlinie... ah no ale trudno musimy nadrobic tutaj emocjami
Milego wieczorku mamusie !polkosia, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
tomania, ale superTrzymam mocno kciuki i dbaj o siebie
polkosia super filmiksuper wychodzi to 3D
ale super leżaczek bujaczekmi też przyjaciółka obiecała, że dostanę i wiecie co...ona kupiła dla córki i mała ani raz w nim nie leżała, płakała 20 godz na 24, więc nawet nie było szans jej tam odłożyć...teraz ma 2 dziecko synka i jak znalazł dla niego, mały grzeczniutki w ogóle nie płacze i uwielbia leżeć w bujaczku
ufffff siedzę w domu w te upały 31stopni....straszne....a lato przed nami
szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Polkosiu piekny filmik !
Dziewczynki zegnam sie i ide kibicowac oby Barca wygrała ! Smakolyki na stole mozna kibicowacA pomyslec ze dzis mielismy być w Berlinie... ah no ale trudno musimy nadrobic tutaj emocjami
Milego wieczorku mamusie !
Heh, ja też kibicuję, ale naszym siatkarzomLexie, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
Tomania super, że jesteś znowu z nami, trzymam kciuki, żeby teraz było wszystko dobrze
Ja używam oliwki i kremu przeciw cellulitowi z avonu. Na razie brak rozstępów, tylko cellulit większy trochę.
Tak chwalicie się brzuszkami, to i ja wrzucę swój:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53980a5cac5d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:16
Lexie, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, Natka88, jaroszka, Little Frog, onka, Ursa, Blondik, lili_madlen, estrella, agu258, agaton, annggela lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
szczesliwa_mamusia21 wrote:A to chyba mąż Lexie jest fotografem , no w kazdym razie cos kojarze
ewwiel przykro mi z powodu babci trzymaj sie !
A moje zakupy w połowie udane , wpadlam na promocje i z 15 euro na 5 kupilam przeceniona lampke dla małego do pokoju no i wanienkeAle firanki koszmar ... same na długość 300cm
kto ma takie okna ! Ja mam niziutkie mieszkanko i ani jednej nie bylo
Poplakalam sobie i juz mi lepiej
to chyba hormony , bo juz wszystko czeka na nowy wystrój a firanki brak
Nie,kochana,mój mąż jest fizjoterapeutąAle fajne zdjęcia tez umie zrobić
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość