Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek!
Battinka pewnie ze powiem, od razu zdam relacje tylko sprobuje przelozyc wizyte na ten tydzien bo umowiona mam na 18.
Ja od 7 na nogach taka piekna pogoda ze szkoda stracic na spaniu. Sniadanko zjedzone, mały fika i zaraz jedziemy sprawdzic czy obraczki pasujamilego dziona i duzo kopniaczkow kochane ! :*
Little Frog, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
Misiowa, a jeślibyś już od jakiegoś czasu była na zwolnieniu, to nie dostałabyś wczasów od gruszą. Przecież one tak czy siak się należą. Ja jestem od marca na zwolnieniu i już wiem, ile dostanę. U nas oprócz wczasów pod gruszą każdy pracownik dostaje dodatkowe pieniądze na wypoczynek z socjalnego, więc spora sumka się zawsze zbiera.
-
Dzień dobry
Oj tak...odsypialammaz nadal śpi
piękna pogoda i z chęcią bym się gdzieś wybrała, ale po wczoraj to mężu chyba nie będzie zbyt chętny...
Kurde i się jeszcze wkurzylam wczoraj. Bo kumpela napisała mojemu mężowi życzenia na fejsie z dopiskiem "przyszły tatusiu" szczerze to malo kto wie (rodzina i kilku najbliższych znajomych), ze jestem w ciazy, bo nie mieszkamy w Polce... Ale tu nawet nie chodzi o robienie jakichś tajemnic czy cos tylko o to, ze nie musi nikt za nas tego obwieszczac i to jeszcze w taki.sposób... No może przesadzam ale jak to zobaczylam, to się najzwyczajniej wkyrzylam i chciałam te życzenia usunąć.
Miłej niedzieli! -
Blondik wrote:hejka, potwierdzam mój mąż jest fotografem? któraś z Was go spotkała? bo nie doczytałam o co chodzi
u nas gorąąąąąąąąąąąąąąco, a dziś czeka nas urodzinowy grill siostrzenicy. nie wiem jak wytrzymam na tym słońcu ;/tak w skrócie
jak się myle, to mnie poprawcie
Blondik, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
A u mnie wlasnie pada... Tyle zostalo z wczorajszej pieknej pogody:(
Little Frog, rozumiem Cię, ja tez sie wscieklam jak moja przyjaciolka na prawo i lewo na spotkaniu klasowym po latach, obwieszczala, ze jestem w ciąży:/ To moje dziecko i moje szczescie, wszyscy nie musza wiedziec, zwlascza ze nie naleze do osob, ktore na fb oglaszaja wszystko wlacznie z wizytą w wc. Jak z kims utrzymuje kontakt, to wie, a jak sie interesuje od wielkiego dzwonu, to mam go gdzieś.
Szczesliwa mamusi, dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo. Sama się przekonalam, ze wsrod ludzi panuje znieczulica. Kiedys poszlam pierwszy raz oddac krew. Blisko domu. Wracając zrobilo mi sie ciemno przed oczami i duszno. Na slepo doszlam do pierwszej lawki przy piaskownicy w parku. Wyjelam komorke i poprosilam jedna babke zeby odszukala numer mojej mamy zeby po mnie przyszla, a ta mi powiedziala, ze trzeba bylo nie cpac i poszla! -
Hej
Dzis dużo chłodniej , aktualnie grzmi i troszke pada , to iła odmiana po wczorajszym upale
Przez cała noc musielismy spac przy zamkniętym oknie !!bo mimo moskitiery mrówki które zrobiły sobie gniazdo pod domem zrobiły inwazje na kuchnie i salon o 21 robilam za nimi pościg i dopiero dzis moj K. rano kupił preparat na mrówy
Polkosia slodziak - brak słówuwielbiam postep medyczny i ze mamy taaakie mozliwości
juz nie moge doczekac sie swojego 3D
Ja dzis na nogach od 6:30 bo miałam na 8:00 ustny egzamin na uczelnina marginesie pochwale sie ze zdałam na 4ipół
udanego dnia kochane:)Little Frog, Natka88, Blondik, szczesliwa_mamusia21, onka, Lexie, jaroszka, polkosia, Nynusia, Misiowa, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
Maz się obudził, powiedzialam mu o tym i stwierdził, ze usuwamy. A ja jej później napisze, żeby więcej nie robiła takich numerów.
A z ta babka, to aż mi szczeka opadła. Ręce opadaja. Ludzie to strasznie schematycznie myśląnawet jakbys była nacpana, to znowu nie była jakas wielka prosba i mogła tyle zrobić
Lili_madlen, gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:05
lili_madlen, agu258 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie ja od 7 na nogach bo gorąc nie pozwalał pospać. Pojechaliśmy na gielde kupić parę rzeczy ale szybko wróciliśmy bo nie da się wytrzymać na dworze.
Teraz objadam się jezykami kokosowymi i sokiem pomarańczowym a mała bryka jak szalona chyba jej to smakuje;)
Dziś chyba na działkę się nie wybiorę bo za gorąco. .
Miłej niedzieli kochane;)Misiowa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U nas dziś słaba noc, coś mnie boli w boku w pasie po prawej stronie, nie mogłam spać, w każdej pozycji bolało i promieniowało na plecy, tak jakby nerka? Teraz już mniej boli, ale jednak boli, nie wiem czy to kolka czy coś z nerka, boli przy chodzeniu, leżeniu i siedzeniu. Dokończę obiad i pojadę na IP, lepiej to sprawdzić. Poza tym nawet nie da się z tym bólem funkcjonować. -
Dzien dobry !
angella dobrze ze juz dotarliscie !
Battinka- tak mam straszne zeby 5 lat aparatu zrobilo swoje , teraz ise strasznie psuja a co dentysta mi naprawi to znowu boli nie wiem co sie dzieje ...;/
Lili gratulacje !
Frogi usuncie po co masz sie wkurzac i denerwowac , jesli nie chcecie to ona nie powinna tak pisac, byc moze tez nie wiedziala ale dla swojego spokoju lepiej zeby tego nie bylo
Natka jestem w szoku ;o to dopiero mialas akcje ! Brak slow do tych ludzi ...
Blondik tak to ja zaczelam zgadywanke bo myslalam ze Ursy maz jest fotografem okazalo sie ze nie i tak szukalysmyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 10:36
lili_madlen, Lexie lubią tę wiadomość
-
Little frog można usunąć komentarz na fb
niech mąż szybko usunie póki więcej osób nor zobaczy Ale się popisala co Wrrrrrr
Little Frog wrote:Dzień dobry
Oj tak...odsypialammaz nadal śpi
piękna pogoda i z chęcią bym się gdzieś wybrała, ale po wczoraj to mężu chyba nie będzie zbyt chętny...
Kurde i się jeszcze wkurzylam wczoraj. Bo kumpela napisała mojemu mężowi życzenia na fejsie z dopiskiem "przyszły tatusiu" szczerze to malo kto wie (rodzina i kilku najbliższych znajomych), ze jestem w ciazy, bo nie mieszkamy w Polce... Ale tu nawet nie chodzi o robienie jakichś tajemnic czy cos tylko o to, ze nie musi nikt za nas tego obwieszczac i to jeszcze w taki.sposób... No może przesadzam ale jak to zobaczylam, to się najzwyczajniej wkyrzylam i chciałam te życzenia usunąć.
Miłej niedzieli!Little Frog lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja.
Agania dla spokojności lepiej lec na IP i daj znać koniecznie!
Szczęśliwa mamusiu aparat nosiłaś 5 lat?? Dobrze zrozumiałam? Szok! Ortodonta chyba chcial zarobić,ja tez noszę aparat ale dopiero pól roku i dr mówi ze ok. 2 lat będę nosiła
Kurde dziewczyny dopiero w piątek wieczorem sie pogodziłam z mężem a juz dziś znów sie zdążyłam z nim pokłócić!matko jedyna normalnie jak dzieci nie poznaje nas! Żeby na starość sie tak kłócić ach....ja niewiem czy to małżeństwo na dłuższą metę przetrwa
ostatnimi czasu cos nam nie idzie:(( a co będzie dopiero jak drugie dziecko przyjdzie?
Wydaje mi się że to moja wina bo jestem wybuchowa i szybko się wnerwiam a później tego żałuję...tak jak dziś na niego nawrzeszczałam(na cały dom a na górze mieszka teściowa i mąż sie wkurzył ze na caly dom się drę) bo zostawia po sobie narzędzia i nie sprząta zostawił dzis w sprayu smar który wylądował na mojej nowiutkiej sukience! No masakra. Zawsze mówię ze gdzie je tam i sra! Nie nauczony sprzatac po sobie bo zawsze mamusia pod nowe podstawiała i spod noska zabierała!
Dobrze ze mogę choć sie Wam wyżalić...sorki ze zamulam ale i na sercu człowiekowi lzej.
szczesliwa_mamusia21, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:a u mnie cały czas remont
mieliśmy tylko odświeżyć mieszkanie a jak zwykle zrobił się remont generalny
U mnie też remont już pokój dla fasoli zrobiony. Jeszcze korytarz i kuchnia...dzis mój księciu miał zacząć korytarz ale leży obrażony w pokoju obok zamknięty....i taka to robota.
-
agania wrote:Cześć dziewczyny.
U nas dziś słaba noc, coś mnie boli w boku w pasie po prawej stronie, nie mogłam spać, w każdej pozycji bolało i promieniowało na plecy, tak jakby nerka? Teraz już mniej boli, ale jednak boli, nie wiem czy to kolka czy coś z nerka, boli przy chodzeniu, leżeniu i siedzeniu. Dokończę obiad i pojadę na IP, lepiej to sprawdzić. Poza tym nawet nie da się z tym bólem funkcjonować.
Agania,trzymam kciuki aby to nie bylo nic powaznego!