Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:U mnie też remont już pokój dla fasoli zrobiony. Jeszcze korytarz i kuchnia...dzis mój księciu miał zacząć korytarz ale leży obrażony w pokoju obok zamknięty....
i taka to robota.
heheh mój też jest czasem taki złośliwy jak się pokłócimyehh trzeba się nie przejmować tymi naszymi chłopami
ja już niedługo będę miała dwóch na głowie
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
a ja pospałam prawie do 11:))))))))))))))))))
Młody w nocy wogóle nie szaleje albo ja spię tak twardo że nie czuje:p tak czy siak nie budzi mnie nigdy -póku co
stokrotka25 witam
Ursa tez sobie teraz kupiłam Ziaje ale na razie uzywałam lurene i tez bylam zadowolona, ale nie chce by sie skora przyzwyczaila
szczescliwa mamusiu no Barca wygrała i to jak, choć ja akurat zawszse kibicuje słabszemu. Co porawda prze ten mecz ie pojechalismy na super wypad, ale co tam, moj uszczescliwony wiec i ja zadowolona a u brata jak ogladalismy film byl taki ubaw po pachy ze 2 godz brzuch mi z bolu od smiechu rozsadzalo
annggela super ze podroz sie udala:)
Little Frog doskonale Cie z tym fb rozumiem. Dla nas to tez zadna tajemnica ale sami chcem informowac i o to prosilismy wszystkich znajomych. Ze nie chcemy byc NOWINĄ ROKU. To nasza sprawa i naszych przyjaciół i z nimi sie podzilimy a reszta. NIe chcemy by cały świat się dowiedział z fb. Generalnie raczje malo co na fb umieszczamy. W końcu pewne rzeczy są prywatne a nie publiczneszczesliwa_mamusia21, Misiowa, Little Frog lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A my się ostatnio prawie nie kłócimy, choć ja należę do tych wybuchowych, czepiających się i lubiących postawić na swoim. Jednak odkąd jestem na zwolnieniu, jest cisza. Jestem uosobieniem spokoju, ale mój mąż też jest teraz bardzo ugodowy i dogadza nam jak może, więc nie ma powodu do kłótni.
U mnie też ciężka noc... Dzidzia szalała już od trzeciej, skopała najpierw mojego męża, a od piątej do dziewiątej już tak się kręciła, że nie mogłam spać.I tak trochę podsypiałam, co chwilę się budząc. W środę idziemy na połówkowe i może w końcu dowiemy się, kto nam takie nocne awantury robi.
W ciągu dnia maluszek mało się rusza, ale za to nadrabia w nocy i nad ranem. Mój mąż się śmiał, że w moim brzuchu mieszka nietoperz, ale i my jesteśmy sowami, więc wszystko zostaje "w rodzinie".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 11:58
szczesliwa_mamusia21, Misiowa lubią tę wiadomość
-
a nas to ja jestem uległa i spokojna, moj wybucha o byle co a słowa przepraszam nie uznaje. Generalnie ma bardzo ciezki i stanowczy charakter, do tego jest msciwy. Ale oczywiscie jest tez cudowny tak czy siak to ja zawsze wyciagam reke pierwsza niezaleznie od winy wiem ze zle ale nie lubie kiedy jestesmy skloceni wiez zawsze wyciagne reke
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Battinka tak dobrze zrozumialas , teraz zeby po prostu mi sie ruszaja dentysta byl w szoku jak zobaczyl normalnie sobie ruszam jedynkami dwojkami piatkami jak u dziecka mleczaki... koszmar po prostu !
A co do meza... nie martw sie facecito wlasnie takie duze dzieci i ciezko im cos wytlumaczyc , a Twoj gniew o smar na sukience jest calkiem oczywisty !
Ale wiem o czym mowisz my jak sie poklocimy tez sa osobne pokoje i jeszcze jak nawet nie z mojej winy to i tak nie uslysze "przepraszam" faceci...
Aagania trzymaj sie kochana :*BATTINKA lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:a nas to ja jestem uległa i spokojna, moj wybucha o byle co a słowa przepraszam nie uznaje. Generalnie ma bardzo ciezki i stanowczy charakter, do tego jest msciwy. Ale oczywiscie jest tez cudowny tak czy siak to ja zawsze wyciagam reke pierwsza niezaleznie od winy wiem ze zle ale nie lubie kiedy jestesmy skloceni wiez zawsze wyciagne reke
Jeeej, IviQ podziwiam CięJa wręcz na odwrót, to ja nie potrafię się przemóc...
Ale może dlatego tak się ludzie dobierająIviQ lubi tę wiadomość
-
Battinka, czasem warto odpuścić... Sukienka to tylko rzecz
Ja przy 16 papugach straciłam już masę kosmetyków, ubrań i najlepsze buty, ale co zrobić... Pies znów mężowi zjadł 4 kable (dzień po dniu) do iPhone... Poszło prawie pół tysiaka w błoto. Wiadomo, każdy się wkurzy, ale nauczyliśmy się, że to tylko przedmioty i nie warto robić zadymy. Daj mu na luz
Nie ma sensu kłócić się o rozrzucone skarpetki czy lekki bałagan
Są naprawdę o wiele gorsze problemy. Spróbuj na to popatrzeć z innej perspektywy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 13:07
BATTINKA, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia masz rację! Tylko teraz mi to mówisz?
żartuje oczywiście.
Mogłam sie poradzić przed zrobieniem awantury o kawałek szmaty....a tak teraz foch i wiem ze mu od razu nie przejdzie...ach cóż zrobić.
Swoją drogą mógłby trochę po sobie sprzatac:PWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 13:18
polkosia lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Hej Dziewczynki! Co za szalony dzien! Grill dla rodzinki, która przyleciała z USA, wiec długo posiedzieli, bo bardzo rzadko sie widujemy i wlasnie sie położyłam...ale fajnie było posłuchać jak to sie żyje za oceanem...marzenie
aczkolwiek moje marzenie siedzi sobie w brzuszku
śmiesznie....wiecie, bo w tym roku wlasnie planowaliśmy do nich pojechać i zwiedzić czesc stanów, ale zaciazylam
Witaj stokrotko, ale masz sokole oko
Amerie to jaki krem polecasz? Wlasnie sprawdziłam skład mojego i pierwsze 3 składniki to Aqua, paraffinum liquidum i glycerin....
Polkosia zakochalam sie w Twojej córci! Jest taki moment jak tak sobie "ciumka" - ustkami rusza, połyka lub ssie coś....nie wiem...ale wyglada tak przesłodko! Juz sie swojego usg nie mogę doczekać!!!!
Podobno bardzo naturalny skład mają produkty z rossmana Babydream, zarówno dla kobiet w ciązy jak i dla dzieci. Osobiście jednak nie uzywałam.
Ja stosuje na codzień oleje roślinne i póki co jestem zadowolona. Obecnie mam fioła na punkcie oleju ze słodkich migdałów. Czytałam o nim dużo i można stosować do kąpieli dla niemowląt i smarować nim dzieciaczki.
http://www.doz.pl/apteka/p5801-Olej_ze_slodkich_migdalow_Profarm_100_ml
Cena tutaj jest bardzo korzystna ja kupiłam w zielarskim za ponad 20zl taki sam.
Po kapieli często się też smaruje olejem kokosowym. Wiadomo, że konsystencja nie zacheca do stosowania i łatwiej jest wybrac balsam który się szybko wchłania ale efekty są świetne. Olej ze słodkich migdałów jest dość rzadki i się nie klei, dość szybko wchłania i nie brudzi ubrań. Polecam go również do włosów:) Teraz mam zamiar zamówić również czysty olej arganowy i z nasion jojoby:)estrella, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagania wrote:Cześć dziewczyny.
U nas dziś słaba noc, coś mnie boli w boku w pasie po prawej stronie, nie mogłam spać, w każdej pozycji bolało i promieniowało na plecy, tak jakby nerka? Teraz już mniej boli, ale jednak boli, nie wiem czy to kolka czy coś z nerka, boli przy chodzeniu, leżeniu i siedzeniu. Dokończę obiad i pojadę na IP, lepiej to sprawdzić. Poza tym nawet nie da się z tym bólem funkcjonować.
Skonsultuj to koniecznie. Ja mialam podobne bole i niestety dostalam skurczy. Cale szczescie byla to kolka wywolana zastojem w nerce i nic poza miekka szyjka sie nie stalo. Dostalam luteine, nospe, urosept i zurawit. Wyniki badania moczu wyszly na tyle dobrze, ze skonczylo sie tylko na antybiotyku i wlasnie wyzej wymienionych lekach. Oczywiscie 2 tyg lezenia, ale teraz dostalam pozwolenie na spacery nawet, bo szyjka jest dluga i twarda. Ale bylo goraco ;/ Pani dr mowila, ze sok zurawinowy i porzeczkowy beda wspomagac moje nerki i moczowody, wiec wypijami min 3 szkl soku zurawinowego dziennie, a okolo 3-4l dziennie w sumie plynow. I ogolnie duzo plynow innych, bo mam taki 100% sok z zurawin i jest po prostu okropny, zmuszam sie do jego wypicia, ale faktycznie poprawa byla niemal od razu. Nerki, jak maja co robic, to nie bola, a moczowody, jak sa bez przerwy plukane, to sie nie blokuja. Wiec pij duzo. I daj znac, co u Ciebie. Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 15:14
-
Już wróciłam. U mnie podobnie jak u green - kolka nerkowa i zastój w nerce. Nie mam na szczęście skurczy, szyjka w porządku. W razie mocnego bólu nospa 3 razy dziennie. A poza tym zakaz picia wody z kranu, mam pić wode leczniczą JANA, ogolnie mam duzo pić, jeść dużo pietruszki, pić pokrzywę. Nic złego póki co sie nie dzieje. Ale jeśli ból mi nie minie do jutra to idę na L4.
-
nick nieaktualnyagania wrote:Już wróciłam. U mnie podobnie jak u green - kolka nerkowa i zastój w nerce. Nie mam na szczęście skurczy, szyjka w porządku. W razie mocnego bólu nospa 3 razy dziennie. A poza tym zakaz picia wody z kranu, mam pić wode leczniczą JANA, ogolnie mam duzo pić, jeść dużo pietruszki, pić pokrzywę. Nic złego póki co sie nie dzieje. Ale jeśli ból mi nie minie do jutra to idę na L4.
Moze lepiej wez L4 i polez troche. Odpoczynek jest potrzebny przy takich bolach.
-
Hej. Byłam w.piątek.U.lekarza i jednak antybiotyk bo mam zapalenie gardła
ale już powoli mi.lepiej się.robi chociaż katar mam taki ze oddychać się dobrze nie da. Laski piszecie że bolała was jakby nerka... Wczoraj jak wracałam z lotniska strasznie siku mi się chciało a nie miałam gdzie zrobić więc no wstrzymywalam i nagle zaczęła mnie boleć jakby nerka ale tak ze aż brzuch lekko z lewej strony bolał nie.podbrzusze a wyżej ale brzuch i po 10 minutach przeszło wzięłam nospe na to akurat ale dziś rano miałam znów jak leżałam na lewym boku taki ból ale delikatny bo wczoraj aż płakałam z bolu idąc bo się wsytraszylam.