X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki wieczorową pora..

Takie upały,że nic się robić nie chce..

Polkosia cudny filmik,wzruszyłam się.. :)

Ursa!Wracaj szybko do zdrowia i powiedz macicy żeby Cię juz nie denerwowała! :)

Tomania-gratulacje!!!

Wypatrzyłam na allegro taki wózek ale nie znam firmy,co o nim myslicie?

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    Witajcie dziewczyny... dawno mnie nie było - przeszło tydzien i nie dam rady nadrobić wybaczcie...

u mnie niestety ostatnio nie za wesoło... w nocy z niedzieli na poniedziałek zmarł mój kochany dziadek z którym caly czas miałam b.dobry kontakt... cięzko mi było... ale musiałam dac rady powstrzymywać te najwieksze emocje bo Maluszek tez to czuł... przez te dni mało co się ruszał i miałam twardy brzuch... ale dałam rady... juz po pogrzebie... co było strasznym przeżyciem bo trumna była otwarta .... :/ ;(

teraz wracam do siebie... z tym upalem kiepsko bo nogi i kregoslup bolą ...

koniec użalania..

z milych rzeczy - kupiliśmy z mężem dzisiaj basen o srednicy 244cm i właśnie na balkonie/tarasie jest nalewana do niego woda :) jutro pewnie jeszcze bedzie zimna woda więc nie wejde ale w niedziele - kto wie :)

Współczuje kochana.. :(

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam spodobal sie wozek firmy Adamex Barletta, bylismy go wczoraj ogladac i to chyba bedzie ten;)
    A fotografem to chyba byl maz Blondi:)
    Ursa trzymajcie sie z Kornelkiem napewno juz bedzie dobrze.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuszek ! :) przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?! :D
    Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe :)
    A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...

Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra ! :D

Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
    Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie :D

Miłego jeszcze raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:43

Lexie, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi ;)
    Ursa- wracaj do zdrowia !
    Tomania - gratuluje ;)
    Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snow <3

Lexie, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, IviQ, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ale fajniutki brzuszek :) jak ja lubię oglądać ciężarówki:)

Polkosia filmik bardzo miło sie ogląda, to juz takie małe,słodkie istotki! :)

Szczęśliwa mamusiu a czy ty juz przypadkiem nie walczyłaś ostatnimi czasy z bólem zęba? Cos masz chyba słabe zęby co?

A ja sobie leżę a moja fasolka robi fikołki w najlepsze!! Kochana:)

paula1, polkosia, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Piękny brzuszek ! :) przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?! :D
    Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe :)
    A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...

Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra ! :D

Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
    Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie :D

Miłego jeszcze raz :)

Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnie ;-) Oby ząbek już nie dokuczał! :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi ;)
    Ursa- wracaj do zdrowia !
    Tomania - gratuluje ;)
    Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snow <3

Abgella kochana mam to samo dosłownie. Twardnienie brzucha na parę sekund i kilka razy dziennie no ale nic nie boli...takze narazie afery nie robię. Takze daj znać kochana jak sie dowiesz od dr o co tu chodzi ok.

annggela lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnie ;-) Oby ząbek już nie dokuczał! :-*

Lexie z chęcią bym zobaczyła wózek tylko ze ja z Tel. To za dużo nie mogę a juz na pewno nie otworze linka...a ta lubię oglądać wózki bo sama nie jestem zdecydowana do konca...tylko z kompa oglądam ale to odpalam moją machinę raz na jakiś czas.. :P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupujemy Riko Nano, ale już zdecydowaliśmy, że z wersji spacerowej nie będziemy korzystać. Sprzedamy po pół roku i kupimy spacerówkę. Dużo nie stracimy, bo po pół roku wózek będzie jak nowy, a korzystać będziemy tylko z gondoli.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosie, filmik super :-)

Jesli mowa o wózkach to my mamy taki:

http://www.google.pl/search?q=babyactive+shell&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TVZzVZX0HuGcygOQ64LICw&ved=0CAYQ_AUoAQ#mhpiv=1

polkosia lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html[/QUOTE]

Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..

zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie ;)

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html

Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..

zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie ;)[/QUOTE]

Tak,chcemy tylko głeboki bo spacerówke juz mamy ;-)
    Co do masażu to faktycznie teraz mam codziennie,wykorzystuje mój stan ;-) normalnie to musialam z godzine pomarudzić az szanownie siw zgodził ;-)

Misiowa lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i tak zazdroszczę masazyków.. ja się muszę mojego męża prosić od zawsze ale nei zawsze sę zgadza.. no chyba, że połączony z sexem ;)

Lexie, aanaa, agu258 lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam sobie kurs masażu, ale nie masuję nikogo - po prostu nie lubię tego robić. Jeszcze mąż to pół biedy, ale jakbym miała w tym zawodzie pracować, to koszmar. Nie lubię macać obcych :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki! Co za szalony dzien! Grill dla rodzinki, która przyleciała z USA, wiec długo posiedzieli, bo bardzo rzadko sie widujemy i wlasnie sie położyłam...ale fajnie było posłuchać jak to sie żyje za oceanem...marzenie :D aczkolwiek moje marzenie siedzi sobie w brzuszku ;) śmiesznie....wiecie, bo w tym roku wlasnie planowaliśmy do nich pojechać i zwiedzić czesc stanów, ale zaciazylam ;)

Witaj stokrotko, ale masz sokole oko :)

Amerie to jaki krem polecasz? Wlasnie sprawdziłam skład mojego i pierwsze 3 składniki to Aqua, paraffinum liquidum i glycerin....

Polkosia zakochalam sie w Twojej córci! Jest taki moment jak tak sobie "ciumka" - ustkami rusza, połyka lub ssie coś....nie wiem...ale wyglada tak przesłodko! Juz sie swojego usg nie mogę doczekać!!!!

polkosia, estrella lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    estrella uroczy ten bujaczek - moje kolorki :)

ursa 3mam kciuki żeby szybko minęło i żebyś niedługo już była w domku :) najważniejsze(tak jak dziewczyny wcześniej pisały) ze jesteś pod kontrolą :)

szczesliwa_mamusiu szczeście w nieszczesciu ze nie byłaś sama :( :)

Dziś w stolicy wlkp. żar leje się z nieba, wiec w gre wchodzi wieczorny spacer :) chciałam jechać na działkę ale 33 stopnie i zero chmur na niebie zniecheciły mnie do tego pomysłu ..:)

Kochana a ja kocham taki żar z nieba ;) chociaż faktycznie dzisiaj to trochę było przegięcie ;) gdybym nie musiała stać w kuchni i sprzątać z mężem chaty to byłoby mega fajnie ;)

lili_madlen lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ledwo żyje....
    Goście juz pojechali, posprzatalismy, nadrobilam zaleglosci i ide spać :)

Na bank maz Blondik jest fotografem, a czy jeszcze jakiś inny to nie wiem ;)

Słodkich snow! :)

Ps tez bym zjadła rosolku, ale jutro chyba będziemy dojadac to, co zostało z dziś... A sporo tego jest...

szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania gratuluję!

polkosia super filmik i sliczna Klementysia ;)

Ursa będzie dobrze, pobadają, poobserwyją i do domu puszczą ;)

Muffinka1019 ja planuję za 2 tyg skończyć pracę, ale czy mi sie uda?

Battinak zdrówka dla córci!

estella super bujaczek! Bardzo mi sie podoba!

o ja też poproszę o link do grupy na fb jesli mogę ;)

To teraz co u mnie.. imprezka była, udała się, fajnie było, dziecko moje wybawione an całego, wyskakane, wykąpane, zmęczone spadło schodząc z trampoliny tzn uderzyła brzuszkiem o drabinke i potem już byłą mega marudna, markotna i w ogóle piszczała aż goście nie pojechali i nie poszła spać...
    dostałam w prezencie kasiorę i mam jutro zamiar wyciągnąć męża na zakupy do centrum ogrodniczego i kupić sobie jakiś kwietnik na kwiaty ;) jeden stojący a drugi na wiszące ;) a co mi tam ;) niech dołoży ;)

jutro ostatni dzień zwolnienia i w poniedziałek do pracy, ale jeszcze tylko dwa tygodnie i mam zamiar iśc na urlop na 2 tyg, żeby dostać wczasy pod gruszą, a potem już na zwolnienie lekarskie.. tylko znając siebie to nie wiem czy tak doładnie mi to wyjdzie he he

No i po dzisiejszej imprezie zostało i sporo jedzenia więc jutro obiad mam z głowy ;)

Ja już zmykam do łózka, miłej nocy i kolorowych snów. pa

polkosia, estrella lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ale mi smaka na rosół narobiłyście :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 952 953 954 955 956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ