Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczynki wieczorową pora..
Takie upały,że nic się robić nie chce..
Polkosia cudny filmik,wzruszyłam się..
Ursa!Wracaj szybko do zdrowia i powiedz macicy żeby Cię juz nie denerwowała!
Tomania-gratulacje!!!
Wypatrzyłam na allegro taki wózek ale nie znam firmy,co o nim myslicie?
http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nat_alia wrote:Witajcie dziewczyny... dawno mnie nie było - przeszło tydzien i nie dam rady nadrobić wybaczcie...
u mnie niestety ostatnio nie za wesoło... w nocy z niedzieli na poniedziałek zmarł mój kochany dziadek z którym caly czas miałam b.dobry kontakt... cięzko mi było... ale musiałam dac rady powstrzymywać te najwieksze emocje bo Maluszek tez to czuł... przez te dni mało co się ruszał i miałam twardy brzuch... ale dałam rady... juz po pogrzebie... co było strasznym przeżyciem bo trumna była otwarta ....;(
teraz wracam do siebie... z tym upalem kiepsko bo nogi i kregoslup bolą ...
koniec użalania..
z milych rzeczy - kupiliśmy z mężem dzisiaj basen o srednicy 244cm i właśnie na balkonie/tarasie jest nalewana do niego wodajutro pewnie jeszcze bedzie zimna woda więc nie wejde ale w niedziele - kto wie
Współczuje kochana.. -
Piękny brzuszek !
przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?!
Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe
A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...
Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra !
Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie
Miłego jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:43
Lexie, paula1 lubią tę wiadomość
-
Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi
Ursa- wracaj do zdrowia !
Tomania - gratuluje
Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snowLexie, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, IviQ, estrella, agu258 lubią tę wiadomość
-
Paula ale fajniutki brzuszek
jak ja lubię oglądać ciężarówki:)
Polkosia filmik bardzo miło sie ogląda, to juz takie małe,słodkie istotki!
Szczęśliwa mamusiu a czy ty juz przypadkiem nie walczyłaś ostatnimi czasy z bólem zęba? Cos masz chyba słabe zęby co?
A ja sobie leżę a moja fasolka robi fikołki w najlepsze!! Kochana:)paula1, polkosia, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Piękny brzuszek !
przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?!
Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe
A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...
Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra !
Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie
Miłego jeszcze raz
Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnieOby ząbek już nie dokuczał! :-*
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
annggela wrote:Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi
Ursa- wracaj do zdrowia !
Tomania - gratuluje
Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snow
Abgella kochana mam to samo dosłownie. Twardnienie brzucha na parę sekund i kilka razy dziennie no ale nic nie boli...takze narazie afery nie robię. Takze daj znać kochana jak sie dowiesz od dr o co tu chodzi ok.annggela lubi tę wiadomość
-
Lexie wrote:Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnie
Oby ząbek już nie dokuczał! :-*
Lexie z chęcią bym zobaczyła wózek tylko ze ja z Tel. To za dużo nie mogę a juz na pewno nie otworze linka...a ta lubię oglądać wózki bo sama nie jestem zdecydowana do konca...tylko z kompa oglądam ale to odpalam moją machinę raz na jakiś czas.. -
Wypatrzyłam na allegro taki wózek ale nie znam firmy,co o nim myslicie?
http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html[/QUOTE]
Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..
zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Misiowa wrote:Wypatrzyłam na allegro taki wózek ale nie znam firmy,co o nim myslicie?
http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html
Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..
zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie[/QUOTE]
Tak,chcemy tylko głeboki bo spacerówke juz mamy
Co do masażu to faktycznie teraz mam codziennie,wykorzystuje mój stannormalnie to musialam z godzine pomarudzić az szanownie siw zgodził
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam sobie kurs masażu, ale nie masuję nikogo - po prostu nie lubię tego robić. Jeszcze mąż to pół biedy, ale jakbym miała w tym zawodzie pracować, to koszmar. Nie lubię macać obcychKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Dziewczynki! Co za szalony dzien! Grill dla rodzinki, która przyleciała z USA, wiec długo posiedzieli, bo bardzo rzadko sie widujemy i wlasnie sie położyłam...ale fajnie było posłuchać jak to sie żyje za oceanem...marzenie
aczkolwiek moje marzenie siedzi sobie w brzuszku
śmiesznie....wiecie, bo w tym roku wlasnie planowaliśmy do nich pojechać i zwiedzić czesc stanów, ale zaciazylam
Witaj stokrotko, ale masz sokole oko
Amerie to jaki krem polecasz? Wlasnie sprawdziłam skład mojego i pierwsze 3 składniki to Aqua, paraffinum liquidum i glycerin....
Polkosia zakochalam sie w Twojej córci! Jest taki moment jak tak sobie "ciumka" - ustkami rusza, połyka lub ssie coś....nie wiem...ale wyglada tak przesłodko! Juz sie swojego usg nie mogę doczekać!!!!polkosia, estrella lubią tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:estrella uroczy ten bujaczek - moje kolorki
ursa 3mam kciuki żeby szybko minęło i żebyś niedługo już była w domkunajważniejsze(tak jak dziewczyny wcześniej pisały) ze jesteś pod kontrolą
szczesliwa_mamusiu szczeście w nieszczesciu ze nie byłaś sama
Dziś w stolicy wlkp. żar leje się z nieba, wiec w gre wchodzi wieczorny spacerchciałam jechać na działkę ale 33 stopnie i zero chmur na niebie zniecheciły mnie do tego pomysłu ..
Kochana a ja kocham taki żar z niebachociaż faktycznie dzisiaj to trochę było przegięcie
gdybym nie musiała stać w kuchni i sprzątać z mężem chaty to byłoby mega fajnie
lili_madlen lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Matko, ledwo żyje....
Goście juz pojechali, posprzatalismy, nadrobilam zaleglosci i ide spać
Na bank maz Blondik jest fotografem, a czy jeszcze jakiś inny to nie wiem
Słodkich snow!
Ps tez bym zjadła rosolku, ale jutro chyba będziemy dojadac to, co zostało z dziś... A sporo tego jest...szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość
-
tomania gratuluję!
polkosia super filmik i sliczna Klementysia
Ursa będzie dobrze, pobadają, poobserwyją i do domu puszczą
Muffinka1019 ja planuję za 2 tyg skończyć pracę, ale czy mi sie uda?
Battinak zdrówka dla córci!
estella super bujaczek! Bardzo mi sie podoba!
o ja też poproszę o link do grupy na fb jesli mogę
To teraz co u mnie.. imprezka była, udała się, fajnie było, dziecko moje wybawione an całego, wyskakane, wykąpane, zmęczone spadło schodząc z trampoliny tzn uderzyła brzuszkiem o drabinke i potem już byłą mega marudna, markotna i w ogóle piszczała aż goście nie pojechali i nie poszła spać...
dostałam w prezencie kasiorę i mam jutro zamiar wyciągnąć męża na zakupy do centrum ogrodniczego i kupić sobie jakiś kwietnik na kwiatyjeden stojący a drugi na wiszące
a co mi tam
niech dołoży
jutro ostatni dzień zwolnienia i w poniedziałek do pracy, ale jeszcze tylko dwa tygodnie i mam zamiar iśc na urlop na 2 tyg, żeby dostać wczasy pod gruszą, a potem już na zwolnienie lekarskie.. tylko znając siebie to nie wiem czy tak doładnie mi to wyjdzie he he
No i po dzisiejszej imprezie zostało i sporo jedzenia więc jutro obiad mam z głowy
Ja już zmykam do łózka, miłej nocy i kolorowych snów. papolkosia, estrella lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png