X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki wieczorową pora..

Takie upały,że nic się robić nie chce..

Polkosia cudny filmik,wzruszyłam się.. :)

Ursa!Wracaj szybko do zdrowia i powiedz macicy żeby Cię juz nie denerwowała! :)

Tomania-gratulacje!!!

Wypatrzyłam na allegro taki wózek ale nie znam firmy,co o nim myslicie?

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    Witajcie dziewczyny... dawno mnie nie było - przeszło tydzien i nie dam rady nadrobić wybaczcie...

u mnie niestety ostatnio nie za wesoło... w nocy z niedzieli na poniedziałek zmarł mój kochany dziadek z którym caly czas miałam b.dobry kontakt... cięzko mi było... ale musiałam dac rady powstrzymywać te najwieksze emocje bo Maluszek tez to czuł... przez te dni mało co się ruszał i miałam twardy brzuch... ale dałam rady... juz po pogrzebie... co było strasznym przeżyciem bo trumna była otwarta .... :/ ;(

teraz wracam do siebie... z tym upalem kiepsko bo nogi i kregoslup bolą ...

koniec użalania..

z milych rzeczy - kupiliśmy z mężem dzisiaj basen o srednicy 244cm i właśnie na balkonie/tarasie jest nalewana do niego woda :) jutro pewnie jeszcze bedzie zimna woda więc nie wejde ale w niedziele - kto wie :)

Współczuje kochana.. :(

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam spodobal sie wozek firmy Adamex Barletta, bylismy go wczoraj ogladac i to chyba bedzie ten;)
    A fotografem to chyba byl maz Blondi:)
    Ursa trzymajcie sie z Kornelkiem napewno juz bedzie dobrze.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuszek ! :) przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?! :D
    Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe :)
    A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...

Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra ! :D

Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
    Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie :D

Miłego jeszcze raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 21:43

Lexie, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi ;)
    Ursa- wracaj do zdrowia !
    Tomania - gratuluje ;)
    Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snow <3

Lexie, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, IviQ, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ale fajniutki brzuszek :) jak ja lubię oglądać ciężarówki:)

Polkosia filmik bardzo miło sie ogląda, to juz takie małe,słodkie istotki! :)

Szczęśliwa mamusiu a czy ty juz przypadkiem nie walczyłaś ostatnimi czasy z bólem zęba? Cos masz chyba słabe zęby co?

A ja sobie leżę a moja fasolka robi fikołki w najlepsze!! Kochana:)

paula1, polkosia, szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Piękny brzuszek ! :) przerwa w kibicowaniu wiec jak tu nie zajrzeć ?! :D
    Lexie to juz nie wiem , ale ważne ze lubi fotografie byłam blisko hehe :)
    A poza tym przydalby mi się fizjoterapeuta na moje biodra...

Wózek super! I sama gondola a ja nigdzie nie mogłam znaleźć ekstra ! :D

Mam nadzieje ze dziś będę spać bo wczoraj pol nocy przez zęba nie spalam...
    Trzymajcie się , no i miłego gotowania rosolkow jutro, ja bym się chętnie do kogoś wbiła na rosolek ale nie ma gdzie :D

Miłego jeszcze raz :)

Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnie ;-) Oby ząbek już nie dokuczał! :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Witam was, melduje sie ze dotarliśmy cali i zdrowi ;)
    Ursa- wracaj do zdrowia !
    Tomania - gratuluje ;)
    Podroz w miare szybko minela, na promie tez bylo ok 1,5 h przespalam. Wczesniej mowilam ze maly mi sie wypina ale jednak to nie to, zaczelam sie zastanawiac bo kilkanascie razy dziennie brzuch mi twardnieje i po kilku sekundach puszcza, prawdopodobnie sa to skurcze Alvareza, ale idac na badanie zapytam sie lekarki. Dobranoc kochane, slodkich snow <3

Abgella kochana mam to samo dosłownie. Twardnienie brzucha na parę sekund i kilka razy dziennie no ale nic nie boli...takze narazie afery nie robię. Takze daj znać kochana jak sie dowiesz od dr o co tu chodzi ok.

annggela lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Szczesliwa mamusiu,ciesze sie,ze wozek się podoba,chociaz jedna opinia a jak wazna dla mnie ;-) Oby ząbek już nie dokuczał! :-*

Lexie z chęcią bym zobaczyła wózek tylko ze ja z Tel. To za dużo nie mogę a juz na pewno nie otworze linka...a ta lubię oglądać wózki bo sama nie jestem zdecydowana do konca...tylko z kompa oglądam ale to odpalam moją machinę raz na jakiś czas.. :P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupujemy Riko Nano, ale już zdecydowaliśmy, że z wersji spacerowej nie będziemy korzystać. Sprzedamy po pół roku i kupimy spacerówkę. Dużo nie stracimy, bo po pół roku wózek będzie jak nowy, a korzystać będziemy tylko z gondoli.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosie, filmik super :-)

Jesli mowa o wózkach to my mamy taki:

http://www.google.pl/search?q=babyactive+shell&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TVZzVZX0HuGcygOQ64LICw&ved=0CAYQ_AUoAQ#mhpiv=1

polkosia lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html[/QUOTE]

Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..

zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie ;)

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:

http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html

Fajny ale on chyba tylko głęboki plus nosidełko można zamontować.. bez spacerówki..

zazdroszczę męża fizjoterapeuty... rozumiem, że masaże masz codziennie ;)[/QUOTE]

Tak,chcemy tylko głeboki bo spacerówke juz mamy ;-)
    Co do masażu to faktycznie teraz mam codziennie,wykorzystuje mój stan ;-) normalnie to musialam z godzine pomarudzić az szanownie siw zgodził ;-)

Misiowa lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i tak zazdroszczę masazyków.. ja się muszę mojego męża prosić od zawsze ale nei zawsze sę zgadza.. no chyba, że połączony z sexem ;)

Lexie, aanaa, agu258 lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam sobie kurs masażu, ale nie masuję nikogo - po prostu nie lubię tego robić. Jeszcze mąż to pół biedy, ale jakbym miała w tym zawodzie pracować, to koszmar. Nie lubię macać obcych :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki! Co za szalony dzien! Grill dla rodzinki, która przyleciała z USA, wiec długo posiedzieli, bo bardzo rzadko sie widujemy i wlasnie sie położyłam...ale fajnie było posłuchać jak to sie żyje za oceanem...marzenie :D aczkolwiek moje marzenie siedzi sobie w brzuszku ;) śmiesznie....wiecie, bo w tym roku wlasnie planowaliśmy do nich pojechać i zwiedzić czesc stanów, ale zaciazylam ;)

Witaj stokrotko, ale masz sokole oko :)

Amerie to jaki krem polecasz? Wlasnie sprawdziłam skład mojego i pierwsze 3 składniki to Aqua, paraffinum liquidum i glycerin....

Polkosia zakochalam sie w Twojej córci! Jest taki moment jak tak sobie "ciumka" - ustkami rusza, połyka lub ssie coś....nie wiem...ale wyglada tak przesłodko! Juz sie swojego usg nie mogę doczekać!!!!

polkosia, estrella lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    estrella uroczy ten bujaczek - moje kolorki :)

ursa 3mam kciuki żeby szybko minęło i żebyś niedługo już była w domku :) najważniejsze(tak jak dziewczyny wcześniej pisały) ze jesteś pod kontrolą :)

szczesliwa_mamusiu szczeście w nieszczesciu ze nie byłaś sama :( :)

Dziś w stolicy wlkp. żar leje się z nieba, wiec w gre wchodzi wieczorny spacer :) chciałam jechać na działkę ale 33 stopnie i zero chmur na niebie zniecheciły mnie do tego pomysłu ..:)

Kochana a ja kocham taki żar z nieba ;) chociaż faktycznie dzisiaj to trochę było przegięcie ;) gdybym nie musiała stać w kuchni i sprzątać z mężem chaty to byłoby mega fajnie ;)

lili_madlen lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ledwo żyje....
    Goście juz pojechali, posprzatalismy, nadrobilam zaleglosci i ide spać :)

Na bank maz Blondik jest fotografem, a czy jeszcze jakiś inny to nie wiem ;)

Słodkich snow! :)

Ps tez bym zjadła rosolku, ale jutro chyba będziemy dojadac to, co zostało z dziś... A sporo tego jest...

szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania gratuluję!

polkosia super filmik i sliczna Klementysia ;)

Ursa będzie dobrze, pobadają, poobserwyją i do domu puszczą ;)

Muffinka1019 ja planuję za 2 tyg skończyć pracę, ale czy mi sie uda?

Battinak zdrówka dla córci!

estella super bujaczek! Bardzo mi sie podoba!

o ja też poproszę o link do grupy na fb jesli mogę ;)

To teraz co u mnie.. imprezka była, udała się, fajnie było, dziecko moje wybawione an całego, wyskakane, wykąpane, zmęczone spadło schodząc z trampoliny tzn uderzyła brzuszkiem o drabinke i potem już byłą mega marudna, markotna i w ogóle piszczała aż goście nie pojechali i nie poszła spać...
    dostałam w prezencie kasiorę i mam jutro zamiar wyciągnąć męża na zakupy do centrum ogrodniczego i kupić sobie jakiś kwietnik na kwiaty ;) jeden stojący a drugi na wiszące ;) a co mi tam ;) niech dołoży ;)

jutro ostatni dzień zwolnienia i w poniedziałek do pracy, ale jeszcze tylko dwa tygodnie i mam zamiar iśc na urlop na 2 tyg, żeby dostać wczasy pod gruszą, a potem już na zwolnienie lekarskie.. tylko znając siebie to nie wiem czy tak doładnie mi to wyjdzie he he

No i po dzisiejszej imprezie zostało i sporo jedzenia więc jutro obiad mam z głowy ;)

Ja już zmykam do łózka, miłej nocy i kolorowych snów. pa

polkosia, estrella lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ale mi smaka na rosół narobiłyście :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 952 953 954 955 956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ