Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
green wrote:Muffinka lezec plackiem i opalac sie nie. Jednak z rozsadkiem na slonku przebywac mozna. I trzeba brzuszek zakryc - tak mi mowila moja pani dr. Ja apaszka zakrywalam jak nad jezioro pojechalismy. Choc co jakis czas go odkrywalam - jak bylam w cieniu ;P
Green na avatarze to Twój brzuch, w którym tygodniu ? -
No te nasze dzieciaczki cwane i tylko mamusi narazie daja poczuć
Zakrecona wejdz na ta strone http://naforum.zapodaj.net/
pozniej wybierz zdjecie , rozmiar, zaaładuj i skopiuj ostatni BBCode link i nam sie tu pokaze , a ja chetnie ogladne te super 4DMisiowa, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna ja kiedys tez przetrzymalam i potem tak mnie z lewej strony zakuo jak sikałam ze mój mnie musial podnosic z toalety bo ja plakalam z bolu, ale czytalam ze to przez nacisk na moczowody i minie im wyzej sie bedzie podnosic macica
agania nie martw sie wymiarami na razie. Wszystko sie jeszcze zmieni. Dziecko dopiero sie rozwja i kazde inaczej, kazdy organ inaczej, zreszta kazdy czlowiek jest inny
polkosia że Twoje papugi latają po całym domu wow. Ja bym chyba oszalala.. i do tego psy, ale dziecko bedzie na pewno wniebowziete. Juz udowodnii ze sie lepiej przy zwierzakach rozwijaja dzieci a do tego iucza sie odpowiedizalnosci o frajdzie nikt nie pisze:) zaoszczedzisz na zabawkach hihihi
Lili gratulacje
Ja dzis sobie kichnęłam tak po prostu jak co dzien, ale bol jaki mnie przy tym zlapał byla ponad moje sily, z 5 minut mnei trzymał po prawej stronie brzucha, az sie wystarszylam, Nigdy wczzesniej mnie tak nie zakuło. miala któraś?polkosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
dziękuje dziewczyny za słowa otuchy...
ja po ciezkim tygodniu w koncu położyłam sie do basenu - woda super, na tarasie szybko się nagrzewa... Malutkiemu rowniez się podobało bo ładnie smyrał
a o to zdjęcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bc15ef2c81c.jpgMuffinka1019, jaroszka, madu, szczesliwa_mamusia21, Natka88, Lexie, Magnosia, onka, linka220, Nynusia, Little Frog, agu258, stokrotka25, soraya, agaton lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Green na avatarze to Twój brzuch, w którym tygodniu ?
Agania - dzieki za info. Zaraz poczytam w necie o tyma wieczorkiem do tesco z mezem skocze, moze akurat na tego Jana trafie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:24
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za info, przykryłam brzuszek i rozkoszowałam się słońcem
IviQ mi się takie kłucie nie zdarzyło przy kichaniu lecz w nocy jak się za bardzo naciągnę lub nogę za wysoko na rogala dam, to mam czasami taki uczucie, które po paru minutach przechodzi. Myślę, że to przez to, że teraz jest tam wszystko mega naciągnięte.
Oj Natalia poleżałabym z TobąPełen relax w niedzielne popołudnie!
IviQ, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Misiowa, Amarie, ss też malam problem z cerą ogromny masa czerwonych plamek, wypryski, luszczenie itp. na mnie idealnie zadziałało mydło biały jeleń, używam tego w płynie i co mniej więcej 2 dni krem zwykły nivea, albo nivea sos dla niemowląt, ewentualnie raz na tydzień sudocrem i moge powiedzieć że sytuacja została opanowana:-) olei nie próbowałam, ale mam tendencje do zatykania porów więc póki co nie eksperymentuje;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 19:54
Amerie, Misiowa, ss lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
jaroszka wrote:Amerie dzięki za info o olejkach, mam w domu akurat taki. Smarujesz sobie nim brzuch , piersi, uda i pośladki?
Dokładnie najbardziej zwracam uwage na miejsca, które są najbardziej narażone, ale dobrze jest z dwa razy w tygodniu posmarować sobie olejkiem całe ciało:)jaroszka lubi tę wiadomość
-
nat_alia wrote:dziękuje dziewczyny za słowa otuchy...
ja po ciezkim tygodniu w koncu położyłam sie do basenu - woda super, na tarasie szybko się nagrzewa... Malutkiemu rowniez się podobało bo ładnie smyrał
a o to zdjęcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bc15ef2c81c.jpg
Co tam sobie kochana popijasz? Warke cytrynowa 0% ? -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Nat_alia, zazdroszcze relaxu!
Co do kłującego bólu - mi się raz na jakiś czas coś takiego pojawia. A co do kichnięcia - mnie dziś po kichnięciu nie zabolało, ale cała macica się napięła na ładnych 30 sekund, więc myślę że i chwilowy ból jest normalny.
U nas aktywny weekend - Ikea, zmiana obrazków w domu (przestały mi się podobać), znajomi na wizycie. Od znajomych dostaliśmy chyab z 10 zestawów ciuszków dla Małego - bo im się urodził synbek w lutym tego roku. Ciuszki są super, prawie nie widać śladów użycia i sa bardzo ładne
Dziewczyny, chciałam Was spytać, co sądzicie o tym wózku?
http://olx.pl/oferta/wozek-3w1-z-dostawka-dla-starszego-dziecka-matrix-pompowane-kola-CID88-ID9YEo5.html#2f98c54f43
Misiowa, nat_alia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Misiowa jeżeli chodzi o Twoje problemy z cerą to wróżę córeczkę:)Ja mam masakrę z cerą, chodź nigdy nie miałam probolemów. Może mnie nie wysypuje ale mam plamki czerwone na policzkach i skóra się łuszczy:/ Smaruje tez olejkiem ale to mało pomaga, uważaj też ze stosowaniem na twarz bo codzienne nakładanie olejków może zatykać pory i stąd wypryski. Najlepiej stosować je dwa razy w tyg na noc:)
Ja tą wysypkę dostałam już zanim zaszłam w ciążę.. bo byłam u dermatologa na umówionej wizycie dzień po tym jak zrobiłam testjuż zaczął antybiotyk mi wypisywać a ja do niego niesmiało: a w ciąży można? A on na to żartujesz? A ja że nie, że wczoraj test zrobiłam
no i podarł receptę... dopiero jak skończe karmić mi przepisze ten zntybiotyk, bo powiedział, że ju,z teraz to nadkażenie bakteryjne...
Początkowo myślałam, że jakiś krem mi zaszkodził, potem, że fluid bo też zmieniłam... ale nie pomogło po odstawieniu wszytskiego... teraz mam podejrzenie na repekurację która nam na jesień założyli w firmie, bo to by się tak mniej więcej zgadzało, że od tego czasu moja cera zaczęłą się pogarszać.. kto wie co za syf tam leci z tego... kurz na pewno
obserwuję, że przez week i teraz ten tydzień jak byłam w domu troszkę jakby wysypka złagodniała a jak wracam do pracy to się nasila.. no nic zobaczymy jak już pójdę na długie zwolnienie czy zniknie.. oby tak byłotylko co wtedy z praca? może już tam nie wróce wiec nie ma się co na zapas martwić
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Ary są dość drogie, od 3 do 10 tysięcy, zależy jaka. Na te obie musieliśmy wziąć kredyt, bo oboje jeszcze wtedy studiowaliśmy. To było tak, że jedną z nich zobaczyłam w sklepie jako... Ozdobę. Miała fatalne warunki, nie umiała latać, na weekendy zostawała sama, a w zimę nie miała ogrzewania... Zaproponowałam, że ją wykupię. No, a potem już szukaliśmy pary dla niej... Żako są w większości otrzymane, bo prowadziłam azyl swojego czasu i nawet z warszawskiego zoo kilka przyjechało, bo nie mieli miejsca. Jedną zostawiła pod opieką jakaś kobieta, która miała wyjechać na wakacje i zaginęła w akcji - nie odzywa się, nie odbiera. Kilka wykupionych ze złych warunków. A jeszcze inna przyjechała od Pani, która miała ją 25 lat i już sama dożyła prawie 90-tki. Dostała od kogoś znajomego mój numer i zadzwoniła, czy jej nie przygarniemy, bo jej wnuki nie chcą, a ona nie chce jej "osierocić". Różne to są historie
Te szare kosztują średnio 2-3 tysiące, ale zakup to nie jest żaden wydatek w porównaniu do kosztów utrzymania... Codziennie idzie kilogram orzechów, kilogram owoców, dwa kilogramy ziarna, no i trzeba doliczyć to, co niszczą. Ale to, jak się odwzajemniają jest bezcenne
Szczęśliwa Mamusiu, a co z tym zębem? Kanał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 20:56
jaroszka, BATTINKA, Little Frog, nat_alia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nat_alia wrote:dziękuje dziewczyny za słowa otuchy...
a o to zdjęcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bc15ef2c81c.jpg
super Kochanaa powiedz Wy macie taras na takim podwyższeniu? Bardzo ładny masz widok i ogromny taras
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Green, ja taki brzuch miałam w 14 tygodniu! Maleństwo! Ciekawe, ze każdej z nas tem brzuch rośnie w innym tempie
Znalazlam wode Jan w tescowlasnie popijam
byly dwa rodzaje zolty i niebieski, ale wzielam ten zolty karton;)
Basenu zazdroszcze... az mam ochote pojechac i kupic taki. Na dzialce sporo miejsca, wiec moze, moze ;pnat_alia lubi tę wiadomość