Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka nie twoj dzidzius jedyny tu taki duzy, moj wiekszy o 17dni na ostatnim usg.co drugie usg jest wiekszy a co drugie idealnie w normie czyli ma takie skoki rozwojowe.nie wiem czemu cie tak lekarz nastraszyl:/
A co do maki ziemniaczanej to popieram najlepsza na odparzenia;) -
annggela wrote:Kasia przeoraszam i mi sie zdazylo nie lubie, przez przypadek.
Jestem roztrzesiona, moi dziadki wywalili nas z domu caly pobyt wyzywali nas pod nosem , sprzatalismy, cicho siedzielismy robilam wszystko aby sie nie czepiali.
Z babka nie mialam latwego zycia lanie i ponizanie od malego ale tego sie nie spodziewalam, tym bardziej po moim dziadku ktory zawsze byl za mna a teraz szok. Poryczalam sie. Najgorsze to ze poklocilismy sie i to sie nie zmieni takze wlasnie stracilam jedynych dziadkow
Przepraszam za moje zale
Anngela.. Czytam i poprostu mam łzy w oczach.. Jak tak można Was traktować,nigdy nie zrozumiem tego aby rodzina rodzinie robila krzywde.. No nic Słonko,głowka do góry,masz dzieciatko pod sercem,mężczyzne swojego zycia u boku,Oni teraz sa dla Ciebie najwazniejsi i Ty dla Nich.Innymi osobami sie nie przejmuj,nie sa warci Twoich łez! :-*annggela lubi tę wiadomość
-
Anngela.. Czytam i nie wierzę. no po prostu nie wierzę. To wykracza poza ramy mojego myślenia. Przykro mi. Ale tak już jest że czasmi obcy są lepsi od rodziny....My Cię Kochamy wieć głowa do góry no i masz kogoś kto Cię będzie kochał bezgranicznie od chwili kiedy Cię zobaczy a własciwie powącha :p
annggela, agu258 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Ehhh a Wy jak zwykle....pół dnia mnie nie było i naprodukowały 6 stron....
annggela przykro mi strasznie, nawet nie wiem jak Cie pocieszyćja to bym sobie to tak wytłumaczyła: jeżeli dziadki nie uszanowali faktu, ze jestes w ciazy i nie mozesz sie denerwować to żadne dziadki! ja bym ręki pierwsza nie wyciągnęła. Natomiast jeżeli to Twoja jedyna rodzina to sama nie wiem...trudna decyzja przed Tobą, ale pamiętaj że teraz masz swoją rodzinę! Ściskam Cie mocno :*
Natka88 w ogóle się nie przejmuj! trzeba było powiedzieć lekarzowi jak mój mały 4 letni siostrzeniec: "nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz"! Przecież kazde dziecko rosnie w swoim tempie, sa male i sa duze, a potem wszystko sie wyrownuje! gdyby cos bylo nie tak, to zapewne jeszcze jakis parametr byłby niepokojacy....glowa do gory!!!
Wszystkim Wam dziekuje za zyczenia :*
Iviq tez sobie zazdroszcze tego morza wlasnie nagrywam muzyke na mp3 do samochodu i moje malenstwo skacze jak tylko uslyszy melodie! Muzykalny po mamusi
Lexie, LojkaLojka i Iviq jutro wszystkie cztery mamy połówkowe, która pierwsza?
Ja mam na 11:00, a po badaniu sruuuu do Krynicy Morskiej
Postaram się zdać relacje z samochodu, ale w drodze i na komórce pewnie ciężko będzie -natomiast licze na Wasze wpisy, czytać napewno dam rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 23:06
annggela, Nynusia, Natka88, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Spac coś juz nie mogę.. Chyba stres przed połówkowym..
Jaroszka,fajnie,ze masz tak szybciutko o 11, ja dopiero o 16.30.. W kazdym razie wszystkim wizytujacym dzis razem ze mna zycze owocnych wizyt i powodzenia!! A Tobie kochana również odpoczynku i pieknej pogody nad morzem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 05:25
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Dziekuje wam za mile slowa az plakac sie chce jestescie kochane !!
Przespalam się z tym, uspokoiłam trudno, ważne że mały jest zdrowy i skopał mamusie o 6 rano
Trzymam kciuki za wizyty , lece zjeść śniadanko bo aż mnie zasysa i tu pytanko mam, któraś z was pisała że ranno pije olej lniany, też sobie wczoraj kupiłam i moje pytanie to : czy popijacie wodą i kiedy śniadanie jecie po tym ?
Milego dzionka, udanych wizyt i mase kopniaczkówjaroszka, Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ja juz tez na nogach .
Matko jaka ja mialam straszna nocO 2:58 niespodziewanie wlaczyl sie alarm w czujniku przeciwpozarowy w mojej sypialni . Co za halas byl. Zerwalam sie , oczywiscie reszta rodziny tez . Maz wylaczyl ten sprzet i rozejrzal sie po domu , ale nic nie bylo . Potem juz spac nie moglam i rozne dziwne rzeczy przychodzily mi do glowy . Mam nadzieje , ze to nic zlego nie oznacza .
Ja dzisiaj jade na polowkowe o 10:40Trzymac kciuki kochane i za Was tez bede trzymac !!!
jaroszka , a Tobie cudownej pogody i spokojnego wypoczynku
annggela ciesze sie , ze juz Ci lepiej i pamietaj , ze teraz liczy sie tylko DorianekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:33
linka220, madu, jaroszka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, estrella, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry dziewczyny
Ale dzisiaj połówkowychMOOOOOOOOOOCNO trzymam kciuki za wszystkie i czekamy na relacje
Annggela trzymaj się kochana, dzidzia jest najważniejsza i nic i nikt więcej
co do siemienia to moja teściowa sypie sobie 1/3 szklanki i zalewa wrzątkiem a jak lekko ostygnie to to wypija. Ale nie wiem czy to dobrze robi i czy tak się powinno
- bo ona ma swoje wizje hehe)
dwie godziny nadrabiałam wczorajszy cały dzień, ale naskrobane hehe...już zapomniałam co miałam napisać, ale brzuszki piękne, maleństwa i fifolki też heheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:40
Lexie lubi tę wiadomość
-
Hej piękne. Ja niestety nie najlepsze wieści mam
jestem po rozmowie z położną i mam cukrzycę ciążowa... Czeka mnie mierzenie cukru, zmiana diety i być może insulina. Zobaczymy co powie lekarz, wizytę mam o 8. Trzymam kciuki za lepsze wieści pozostałych wizytujacych :-*
-
Dzien dobry,
I ja juz na nogachdopakowuje jeszcze walizkę, zaraz wciągne coś na śniadanko
Tez nie mogłam spać, ale ja to miałam problem z zaśnięciem....dopiero o 2 mi sie udało!
Lexie i Lojka dziękuje, oby prognozy sie sprawdziły, a z reszta nie ważne jaka pogoda, ważne, ze morze i nasza trojka
Dziewczynki trzymam kciuki !!!!!
Buziaczki :*Lexie lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Hej piękne. Ja niestety nie najlepsze wieści mam
jestem po rozmowie z położną i mam cukrzycę ciążowa... Czeka mnie mierzenie cukru, zmiana diety i być może insulina. Zobaczymy co powie lekarz, wizytę mam o 8. Trzymam kciuki za lepsze wieści pozostałych wizytujacych :-*
Aanaa a Ty juz jestes po glukozie i na podstawie tego stwierdzono cukrzyce ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Aanaa, to nie jest takie straszne jeszcze
Może sama dieta wystarczy i insuliny nie będziesz musiała brać. Jakie wyszły Ci wyniki krzywej?
A co do wagi naszych dzieci, to ja bym w ogóle nie przejmowała się 100 czy nawet 200 gramami nadwagi czy "niedowagi". Te pomiary są z hardloka, SZACUJE je komputer, a nie prawdziwa wagaWystarczy, że kursor się lekarzowi przesunie o 1 mm i już kilkadziesiąt gram różnicy.
jaroszka, agu258, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lojka?? Co ty swirujesz?
:
"Potem juz spac nie moglam i rozne dziwne rzeczy przychodzily mi do glowy . Mam nadzieje , ze to nic zlego nie oznacza"
Jakie dziwne rzeczy ? Co złego moze to oznaczać ?przestan babo sobie wyszukiwać powody do zmartwien!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:13
-
Nie mogłam sie powstrzymać, musiałam jeszcze napisać pościka !
Aanaa przede mną jeszcze krzywa cukrowa....zobaczymy...nie stresuj sie, bedzie dobrze. Moja koleżanka w ciazy miała cholestaze ciążowa to jeszcze gorsze niż cukrzyca....i urodziła zdrowego chłopaka, trochę schudła i wynedzniala przez to, ale jest juz ok !!!!
Dobra naprawdę muszę juz isc!!! Wygoncie mnie !!!!
Paaaa -
onka wrote:a z innej beczki mam do Was pytanie z kategorii ZUS - wyjazdy na zwolnieniu lekarskim chodzącym. zastanawiam się nad wyjazdem na tydzień i się zastanawiam, co zrobić- czy informować zus o zmianie miejsca pobytu czy lepiej się nie podkładać i liczyć na to, że nie przyjdą drugi raz z kontrolą...?
Jeśli raz już byli, to tak szybko znów nie przyjdąonka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn