Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu też mi się wydaje, że najlepiej przedluzyc ostatnią drzemke, albo przesunąć ją w czasie o jakies pol godziny.
U nas nocki coraz lepiej, za to w ciagu dnia mała mi śpi z zegarkiem w reku 30 min i koniec. Chyba, ze kładę się razem z nia to wtedy dluzej - dzisiaj pospalysmy 1:40 ale patrzac na to, że sen nocny jest od 19:30-7:30 to wizja wczesniejszego wstawania zniecheca mnie aby jej wydluzac sen w ciagu dnia :p
U mnie dzisiaj mdlosci straszne, po obiedzie myslalam, ze pobiegne do toalety, do wieczora jakieś zawirowania w brzuchu, teraz dopiero trochę lepiej.Blu lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mogę dołączyć?
Wg Belly termin porodu to 2 października.
Lekarz mi nie wyznaczył jeszcze jakiś dziwny on jest. Kiedy Wam lekarz wyznaczył TP? Ja w karcie ciąży okienka "termin porodu" i "termin porodu wg usg" mam póki co pusteangelstw, Blu, Anoolka, Sunflower, Limerikowo, kehlana_miyu, mizzelka, Rutelka lubią tę wiadomość
-
kasiaa.. wrote:Dziewczyny kochane jestescie jak czytam objawy u Was które macie minimalne to gdzies lżej na sercu ,że każda kobieta jest inna Dziekuje..
Ja też się tak martwiłam a teraz chętnie się podzielę. Mdłości, rozdaję mdłości! Rano jeszcze mogę żyć, ale im dalej w las tym gorzej. Cześć objawów ustąpiła, pojawiają się niwe. Trzeba się przyzwyczaić
Sunflower - gratuluję małego człowieczka na USG super widok.
Witam nowe Mamy i uciekam dalej "umierać". Dobrej nocki dziewczyny!
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, mogę dołączyć?
Wg Belly termin porodu to 2 października.
Lekarz mi nie wyznaczył jeszcze jakiś dziwny on jest. Kiedy Wam lekarz wyznaczył TP? Ja w karcie ciąży okienka "termin porodu" i "termin porodu wg usg" mam póki co puste
Witaj
Przy regularnych cyklach takich w miarę książkowych termin porodu pierwszy wpisują z OM, a wg usg to chyba liczy się ten prenatalnego usg między 11-14 tygodniem, później dzieci różnie rosną i nie raz z usg pod koniec ciąży termin porodu może wychodzić nawet 2 tygodnie wcześniejszy, ale tym nie można się już sugerować.
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pelen sukces!
Dzień dobry! Jaś spal od 20 do 7:30!!!! Obudził sie w nocy jeden jedyny raz a właściwie to o 5 nad ranem zaczął marudzić, wstał zobaczył ze nic sie nie dzieje i polozyl sie spac dalej!! no dziś to juz obrosłam w piórka z dumy!
Milej niedzieli Dziewczyny!Blu, Visenna, Auro, Sunflower, Rutelka, kehlana_miyu, kasia_1988, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej Madzia, tak mi przykro Tym bardziej, że już wcześniej byłyśmy na jednym wątku... Trzymaj się :*12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016