Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:SZYNSZYL ja zielona herbatę uwielbiam
Dziewczyny przyjechało moje masło shea i olej kokosowy (kokosowy ma konsystencję stałą) - o jenyyyyy, co za zapach.... jestem zachwycona
Juz wiem ze to jest moj kosmetyk numer 1 za 11 zł mam calkiem sporą ilośc tej kokosowej rozkoszy a za drugie 11 zł ogrom masła shea cud miód i orzeszki -
Ibiza wrote:hej dziewczyny
Widze,ze wiekszosci objawy sie nasilaja... Mi tez nudnosci daja w kosc, poki nic nie zjem, jest ok, ale jak tylko cos przegryze, to sie mecze, szkoda,ze nie moge tego zwrocic, bo moze by mi ulzylo
Stresa mam, za trzy dni wracam do pracy...i juz sie troche boje co to bedzie,najbardziej martwie sie wlasnie,ze bedzie duzy stres dla mnie, no nic sprobuje, jak bedzie zle, to pojde na zwolnienie -
Ola_85 biorę duphaston, po telefonie do lekarza mam zwiększoną dawkę
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
angelstw wrote:Dziewczyny dzis od południa plamie...nie jest tego duzo ale jest. Nie zywoczerwona krew tylko na różowo... Bylam na ip ale tu kur*** maja jakies dziwne zasady i lekarz moze mnie zbadac w momencie kiedy przyjmie mnie na oddział innej opcji nie ma a ja mam małego Jasia i rodziców ktorzy nie wiedzą jeszcze o pozytywnym teście wiec na pewno nie zostane w szpitalu. Szczerze mowiac to nie wiem nawet co mam robić. Czy sprawdzic bete czy isc prywatnie do gina ktory i tak pewnie nic nie zobaczy na USG ehh jakos posmutniałam totalnie
-
VISENNA super!!! radocha niesamowita co?
Ja tez po wizycie... mile zaskoczona w dodatku facet super, miły, cichy, spokojny, na kazde pytanie odpowiada, zero pospiechu.... założył kartę ciąży... zważył mnie, zmierzył ciśnienie (prywatny się nie wysilał, nie byłam ani zważona ani nic)
Dołączył wynik usg od prywatnego...
Dał skierowanie na badania krwi i moczu i na prenatalne... powiedzial ze moge przyjsc nawet za 2 tygodnie jesli mnie to uspokoi i ucieszy Zrobił USG.... jeny... kochane.... dzidzia ma od głowy do pupy aż 2cm rączki, nóżki, bijące serduszko jestem uradowana na maxa
Kolejna wizyta na NFZ 14 marca a 3 marca mam prywatną wizyte u swojego
Aaa i krwiaczek.... juz w zasadzie niewidocznymizzelka, LillaMy, Visenna, Auro, kehlana_miyu, NiecierpliwaKarolina, NiecierpliwaKarolina, Blu, Jusstin, kalika, kasia_1988, vella, Limerikowo, Anoolka lubią tę wiadomość
-
angelstw wrote:Dziewczyny dzis od południa plamie...nie jest tego duzo ale jest. Nie zywoczerwona krew tylko na różowo... Bylam na ip ale tu kur*** maja jakies dziwne zasady i lekarz moze mnie zbadac w momencie kiedy przyjmie mnie na oddział innej opcji nie ma a ja mam małego Jasia i rodziców ktorzy nie wiedzą jeszcze o pozytywnym teście wiec na pewno nie zostane w szpitalu. Szczerze mowiac to nie wiem nawet co mam robić. Czy sprawdzic bete czy isc prywatnie do gina ktory i tak pewnie nic nie zobaczy na USG ehh jakos posmutniałam totalnie
-
bd widać... u mnie juz bylo, ale bryknij na bete najwyzej jak bd powyzej 2000 tys to musi byc juz mniej wiecej widoczny, ja na podobnym etapie bylam na wizycie jesli to cie uspokoi
i wtedy jak mnie badał to mowil ze moze byc uszkodzenie mechaniczne (cytologia) i moge nawet do 3 dni miec plamienia.
moze tym razem jest lepsze ukrwienie?
dopiero niedawno Jaś śpi sam.. jeszcze stres z tym związany mogł sie odbić na tym wlasnie plamieniu. nie martw sie kochana :* -
mizzelka wrote:mogłabym prosić link? bo mam kokosowe ale bez zapachu.. a masło shea tez mnie zainteresowało
http://allegro.pl/olej-kokosowy-nierafinowany-organiczny-100ml-i5943999376.html
http://allegro.pl/maslo-shea-nierafinowane-200g-ghana-i5921041411.htmlmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylu.iza wrote:Rutelka tak, tydzien temu byłam na usg wszystko było pęcherzyk płodowy, żółciowy (czy jakis) :p nie było widać dzidzi i serducha i dostałam dupka bo ten pęcherzyk był lekko niesymetryczny a powinien byc symetryczny i miałam wzdęcia i cały czas mi tak w brzuchu jeździło, niby jelita nie dawały rady i to znaczy ze moze byc mało progesteronu, biore dupka rano i wieczorem po 1 tabl
Aha. No to dobrze. To znaczy, że ciąża na pewno jest w macicy (a nie pozamaciczna), co sprawia, że mama jest bezpieczna. A co do zarodka, to możesz zrobić usg, żeby skontrolować, ale poza oszczędzaniem się, braniem dupka, to zostaje nam tylko być dobrej myśli i czekać - więcej nic się nie da zrobić. Jak dzidzia ma żyć to będzie żyć. Na pewno jest wszystko ok, a plamienia oznaczają, że coś tam się oczyszcza jeszcze. Dla świętego spokoju zrobiłabym usg na twoim miejscu.lu.iza lubi tę wiadomość
-
mnie również złapało zakupowe szaleństwo kupiłam olejek kokosowy i masełko shea i olej z migdałów (ponoć świetny na rozstępy ) i kilka innych, ale się chyba wyposażyłam na całą ciążę
anulka Twój dzieciaczek to już gigant ^^ super, że już go mogłaś tak pooglądać i że trafił Ci się taki fajny lekarz
Xaxa tzrymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, może faktycznie trafiłaś na dzienny spadek.