Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Heeeej bardzo mi miło
Gratuluję
A jesteś pewna tego powrotu do pracy? Mnie wczoraj lekarz powiedział, żeby absolutnie siedzieć na zwolnieniu. Tym bardziej teraz w tym sezonie grypowym.
Masz siedzieć w domu zapobiegawczo, czy coś się dzieje?
Ja ponad tydzień byłam na zwolnieniu... pewnie bym nie wracała, ale mam umowę zlecenie (płacone wszystkie składki) i jak trwa, jest ok - pieniążki się nalezą, ale chroniona nie jestem, więc nie wiem jak tam zareagują To, że teraz jest miło i sympatycznie, nie oznacza, że bedzie tak jak ogłoszę nowinę. Wiec czekam jeszcze Ale jak nie dam rady to uciekam oczywiście! Sa rzeczy ważne i ważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:57
-
Basia1771 wrote:Oo u mnie to by wyszła bardzo wczesna bo od owulacji minęło jakieś 2,5 tygodnia. Okres spóźnia mi się 3 dzień dopiero ale testy mi już pokazują druga bladą kreskę. Dlatego nadal żyje w takie niepewności. A Ty?
-
Basia1771 wrote:Mi z trzech testów wyszły 2 razy na plytkowym jaśniejsze i na jednym strumieniowym wyszły porównywalnie grube
-
Xaxa wrote:Dzięki dziewczyny... tak już na pewno... zatrzymała się wg usg 6w0d, wg om byłam w 9tc więc nie ma szans, sprzęt dobry, w klinice byłam ;( teraz dostane skierowanie do genetyka i czekają mnie badania jeszcze jutro szpital i zabieg ;/
teraz za Was trzymam kciuki, za maleństwa
Współczuję Ci bo to przerabiałam....serce biło a na kolejnej wizycie - już nie...
Trzymaj się..... Ściskam ciepło.......
-
Visenna wrote:Masz siedzieć w domu zapobiegawczo, czy coś się dzieje?
Ja ponad tydzień byłam na zwolnieniu... pewnie bym nie wracała, ale mam umowę zlecenie (płacone wszystkie składki) i jak trwa, jest ok - pieniążki się nalezą, ale chroniona nie jestem, więc nie wiem jak tam zareagują To, że teraz jest miło i sympatycznie, nie oznacza, że bedzie tak jak ogłoszę nowinę. Wiec czekam jeszcze Ale jak nie dam rady to uciekam oczywiście! Sa rzeczy ważne i ważniejsze
Też się stresowalam przed rozmową z szefową, ale tak jak napisalas, są rzeczy ważne i ważniejsze; -) -
kehlana_miyu wrote:Ja chodzę do Luxmedu do dr Gały i jeszcze dodatkowo do Centrum Ginekologii na Zielonej do dr Perenc - obie polecam O szpitalu jeszcze nie myślę, bo jestem po dwóch poronieniach i na razie boję się jeszcze sięgać myślami do porodu. Ciekawe, czy do naszego terminu ProFamilia wywalczy kontrakt z NFZ, generalnie też mi się podoba
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Ten konowal powiedział ze to na pewno wczesniej. Okres miałam 10.01.
Ja tez 10 stycz mialam 1y dzien okresu i np dzis mam 6tydzi 2 dzien tak jak Ty
wlasciwie to zarodek powinien juz byc na jakies 4mm a serduszko w 6tyg i 4 dniu juz sluchalam u corki
Na pewno trzeba jeszcze konsultowac za pare dni -
Dziewczyny ja już po wizycie... jest dzieciątko i bijące serduszko jednak wg miesiączki to 9t4d a wg. Wielkości dziecka 7t6d... ponadto na głowicy urządzenia była krew:( po badaniu też trochę polecialo:( i lekarz powiedział że martwi go ta duża różnica wieku ciąży i krwawienie. Ponadto mam w pochwie nie nadzerke tylko coś na literę e.... nie pamiętam tej nazwy może któraś z Was wie o czym mówię? Maleństwo ma 1.52 cm. Mam duphaston 2x1 i luteine pod język 2x1 i leżeć plackiem... strasznie się boję o ten wiek ciąży i to krwawienie;(
Dea28 lubi tę wiadomość
-
czekającanacud wrote:Dziewczyny ja już po wizycie... jest dzieciątko i bijące serduszko jednak wg miesiączki to 9t4d a wg. Wielkości dziecka 7t6d... ponadto na głowicy urządzenia była krew:( po badaniu też trochę polecialo:( i lekarz powiedział że martwi go ta duża różnica wieku ciąży i krwawienie. Ponadto mam w pochwie nie nadzerke tylko coś na literę e.... nie pamiętam tej nazwy może któraś z Was wie o czym mówię? Maleństwo ma 1.52 cm. Mam duphaston 2x1 i luteine pod język 2x1 i leżeć plackiem... strasznie się boję o ten wiek ciąży i to krwawienie;(
Trzymam kciuki☺może jak weźmiesz te leki to będzie lepiej trzeba być dobrej myśli. -
A więc tak, widziałam Biło 165/min I Kropek ma całe 10,5 lub 12,5mm w zależności od pomiaru Aż mi łzy pociekły jak zobaczyłam serduszko
Wiek ciąży zgadza się idealnie z OM lub nawet ciut starsza wychodzi
Mam ochotę skakać z radościVisenna, LillaMy, kkkaaarrr, Asia_08, Limerikowo, Rutelka, Zetzet, Blu, kehlana_miyu, NiecierpliwaKarolina, Dea28, Anoolka, MMM2016, anulka1978, mizzelka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
XaXa - strasznie Mi przykro
Jacqueline, Gratuluję
Czekając na Cud - różnica może być ponieważ mogła być późna owulacja ..
Krew na głowicy, macica, szyjka podczas ciąży jest rozpulchniona i delikatna mógł Cię gdzieś drasnąć ..
Jedyna rzecz na e to przychodzi Mi endometrioza ..Jacqueline lubi tę wiadomość