Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno nie jest to wlasciwy watek na pare stwierdzen na temat utraty ciazy ale skoro padlo zd ze zabieg jest czyms okropnym..
poza tym Xaxa nie wiem czy jeszcze nas bedziesz czytac tu czy przejdziesz na rozowa strone OF
badz co badz ja po 2ej stracie nabralam mocy i zawzielam sie na okay ciaze, fakt dopisalo nam szczescie,
Tobie i innym Kobietkom po niestety klopotach tez zycze tej dobrej obsesji i Kupy Szczescia kolejnym razem
genetyka u nas nic nie znalazla
1sza strate b odchorowalam...
dla mnie zabieg lyzeczkowania byl ratunkiem bo 2x mialam zaaplikowany cytotec, balam sie zabiegu w Irl, ytotec nie dziala na ponad 10tyg coaze a tak pozno sie podaje tu
dostalam mokrej goraczki tj od stop do glow robilo sie wew zakazenie i pilny zabieg w Pl uratowal mnie -
Xaxa, potwornie mi przykro. Bądź dzielna! Dużo siły ci życzę, bo to teraz jest dla ciebie najważniejsze.
Jacq, cieszę się tak jakby to o moim Bąblu było. A lekarz wypowiadał się na temat twoich plamień, to rzeczywiście wysiłkowe?Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:(...)cytotec nie dziala na ponad 10tyg coaze a tak pozno sie podaje tu
-
Ja dostalam cytotec kiedy Zuzi przestało mic serduszko w 20tc wiec podaje sie te tabletki również w zaawansowanych ciazach. Nie wiem ile doatalam tabletek zanim cos sie podziało ale sie podziało i poroniłam sama.
-
kkkaaarrr wrote:Niestety nie mogę się z tobą zgodzić. Ten okropny lek podaje się nawet w zaawansowanej ciąży, są po prostu inne dawki i częstości podania leku. Ja również go dostawałam...
jak mi lekarka powiedziala "zdrewniale az resztki, ktore same Pani by sie nie usunely"
Kazdy organizm jest inny
Generalnie cytotec jest na co innego ale rozwiera szyjke
w ogole przykry temat i nie ma co kontynuować
cieszmy sie naszymi FasolkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:18
-
czekającanacud wrote:To na e to ektopia już znalazłam te nazwe:) ale myślisz że może być aż taka różnica?to przeciez prawie dwa tygodnie...
Coz tu wiecej doradzic
nie pozostaje nic innego jak czekac pare dni i konsultowac dalej
oby bylo dobrze i roznica dni zmniejszyla sie! ☺ -
Rany ale mnie mdli od 4 po polud, nawet pepsi nie pomaga ani buleczka
jakbym sie beczka sledzi potrula no
ciekawe jak jutro bedzie w pracy, chyba sprint do toalet
corka sie dalej smieje na moje wymioty a dzis zaczela mnie nasladowac przy toalecie, mala aktorka no -
NiecierpliwaKarolina wrote:A już myślałam, że tylko ja tu jestem w pierwszej ciąży
byłam dziś na wizycie w przychodni, położna mi założyła karte ciąży o zgrozo kazała mi się zważyć a tam 89kg!!! moja waga w domu oszukuje albo nadrobiłam przez te 3 tygodnie a d... mam prawo!!
10.03 mam usg, na razie wszystko dobrze leżymy i pachniemy gin powiedział że owszem ciąża 8 tydzień ale wiek płodów 4 tydzień bo tak to sie liczy i nie martwcie się jak są dzieciaki za małe czy za duże wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:46
Limerikowo, Blu, NiecierpliwaKarolina, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Tak mi przykro z powodu wszystkich aniołków
Miałam nadzieję że nic nas takiego nie spotka, ale rzeczywistość jest niestety inna
Cieszę się że nie wiem co to jest cytotec i nie chciałabym mieć z tym styczności, nikomu tego nie życzę
ja ostatnio nie jestem w formie i tylko podczytuje, ale jestem z wami
-
marti_88 wrote:dziewczyny czy tylko ja nie mam objawów w postaci mdłości? wcześniej to ok, ale w takim tc chyba powinny się pojawić? apetyt mam jak zawsze nic mnie nie obrzydza a też na nic nie mam chęci ... jutro idę na bete i progesteron
-
limerikowo nie miałam zamiaru nikogo tym urazić wiec jeśli tak to odebrałas to bardzo mi przykro... Chodziło mi raczej o fakt, że Xaxa straciła dzieciątko eh nie wiem jak to wytłumaczyć... na pewno nic złego nie miałam na myśli
Nam w listopadowkach 2014 nie trafiła się żadna tragedia, a tu już 3 Aniołek to niesprawiedliwe, a ja sama bardzo to przeżywam.
Mamy Aniołków jak was urazilam to przepraszam, nie chciałam
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 22:58
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam mdłości od 3 tygodni właściwie.
Na początku przez 2 tygodnie chciało mi się mocno ostrego: cebula, czosnek, sosy pikantne. Teraz mi się zmieniło. Cebula nie przeszłaby mi przez gardło. Masakra jakaś, jak pomyślę o cebuli to mogłabym haftować. Ostatnio moja mama (mieszkamy w 1 domu, ale rodzice na dole, a my na górze) smażyła cebulę. Nie mogłam wytrzymać tego zapachu. Kazałam mężowi pozamykać drzwi i otworzyć okna.
Teraz mnie ciągnie bardziej w stronę słodkiego. Od dwóch dni zajadam się albo kaszą manną na mleku, albo płatkami owsianymi na mleku. A dziś na wieczór zjadłam słodki jogurt i całkiem mi smakował. Ot, takie dziwadła. -
mi przy corce na poczatku tylko kwasne zachcianki samkowaly a potem juz tylko slodkie:paczki I czekolady, lody truskawkowe
menu kobiet w ciazy to bije na glowe wszystkie restauracyjne
a Tesciowa mowila : I jesz tyle tego slodkiego, nic dziwnego ze mala nie chce wyjsc, bo jej tam za dobrze
pojechali do Chorwacji akurat jak mialam termin chyba zeby uniknac stresu I tylko co dzien dzwonili czy juz juz .... )Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 23:04
-
Ja za to słodkiego w ogóle nie moge - tylko konkrety. A normalnie czekoladę codziennie jadłam No i warzywa nie badzo mi wchodzą, najlepsze sa neutralne smaki - chleb z serem, frytki, makaron najlepiej bez niczego. Ciężar, bo ja lubię zdrowe, ale mnie odrzuca.
No i musze co 2h jeść i za nic nie pozwolić na pusty żołądek - wtedy mdli mnie najbardziej, chociaz na szczęście nie wymiotuje (tylko odruch mam).