Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusstin wrote:Mizzelka, lollis- nie wiem, czy wam zazdrościć czy wprost przeciwnie- u mnie mała zabiera się za raczkowanie powoli. Na razie bardziej do tylu jej wychodzi, ale po pokoju już całym się przemieszcza.
U mnie dzisiaj jakoś bezobjawowo, wczoraj bylam strasznie senna, ale dzisiaj już lepiej. Tata zabrał mała na spacer i miałam prawie 2 godz wolneJusstin lubi tę wiadomość
-
Ibiza wrote:Urocza, no to super wynik !
anulka1978, tak, ten sam wiek ciazy mamy . czyli na 1 masz termin?
Mamy , ktore sa w drugiej lub kolejnej ciazy, duzo przytylyscie za 1, 2 razem? Ja w pierwszej okolo 27 kg przy niemalej wadze poczatkowej, wiec 100 przekroczylam.... . mam nadzieje,ze nie bedzie powtorki, chcociaz juz widze,ze zwiekszony apetyt mam.. -
urocza fajna beta ciesze sie ze wszystko ok. Ja z lekow biore folik zwykly kwas foliowy i magnez B6,po 8 tyg kupie sobie Femibion bo brałam w poprzedniej ciazy i był ok z tym ze drogi.
Co do przytucia przytułam w/g normy 12 kg z czego pare kilo zostało ale przez moje zaniedbanie.Przy wzroscie 158 waga byla 68.urocza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, też tak macie, że jednego dnia pochłaniacie jedzenie w zastraszających ilościach a innego prawie nic nie jecie? mam takie dziwne skoki ale już 1kg do przodu
btw mi belly wyznaczył termin na 2.10mizzelka, Tymoteuszowa, anulka1978 lubią tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
ja kawę uwielbiam ale zawsze robiłam sobie mega mocną... to teraz robię inkę z 2 łyżeczek i dodaję pół łyżeczki sypanej chłop w głowę się puka jak to widzi
Ola_85 lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Witam wszystkie nowe październikówki! To pewnie nie koniec czekamy na resztę (Tymoteuszowa- tak na Ciebie też!
Gratuluję pięknych bet wspaniale.
Ja czekam na swój wynik bety do 20:15. Niecierpliwie się.
Kiedy mówici rodzinie o ciąży?mizzelka, urocza, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe ciężarówki!
Lollis przywołuję Cię do porządku! Ty doświadczona ciężarówka!
Gdzie Ty się z Szynszylem mierzysz toż to nie te tygodnie Twoja też urośnie!
Asia kciukam za bete!
Ja powiadomiłam szefową, bo nie da się ściemniać 2 tyg wirówsówki, pogratulowała,obiecała dyskrecję i życzyła dużo zdrowia, poopowiadała o swoich pierwszych objawach gdy była w ciąży i tyle
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
ja pije kawę zieloną, jeden kubek dziennie, ale dzisiaj miałam niemiły z nią epizod (hih wylądowała w toalecie z jednym przystankiem w moim żołądku) i nie wiem co to się stało, ale jutro i tak spróbuje wypić
super urocza, że masz taką szefową w porządku
xaxa ja miałam mega apetyt tydzień temu, a teraz mogłabym zjeśc dwa jabłka przez cały dzień i byłoby wystarczającourocza lubi tę wiadomość
-
Ola_85 - jestesmy blisko, to fakt Tylko ze u mnie to dopiero pierwszy raz
Mnie wlasnie od kawy nie odrzuca, ale zielonej herbaty pic nie moge, bo mi smierdzi - choc wczesniej lubilam.
U mnie tylko moi rodzice wiedza na razie, reszcie rodziny powiemy po 3 miesiacach - jakos boje sie jeszcze zapeszyc...
Czy wy juz cos przytylyscie?? Bo ja chyba 1kg - nie sadzilam,ze tak szybko sie zacznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:19
-
nick nieaktualny