Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusstin wrote:Ale się rozpisalyscie!
Ja kawę pijam bardzo słabą i ostatnio przerzucilam się na inke. W poprzedniej ciąży odrzucalo mnie od kawy, poki co na razie pije i jest ok, ale nie smakuje az tak jak wcześniej.
Ola - piekna beta, gratulacje!
I witam wszystkie nowe kolezanki!
U mnie nikt jeszcze nie wie o ciąży. Ja chcialabym powiedzieć ok. 12 t.c.dopiero, ale maz w przyszlym tygodniu wyjezdza na tydzień i chce powiedzieć swoim rodzicom po wizycie u lekarza, żeby teść mi w razie czego pomagał, bo zostanę sama z córeczką. Ale zobaczymy jeszcze, czy faktycznie powiemy. Reszta rodziny na pewno nie dowie się za szybko. Jak wspomniałam kuzynka kilka dni temu poronila, więc wolę sie wstrzymać z oficjalnym ogłaszaniem. -
Kochane mamusie życzę Wam spokojnych i szczęśliwych 9 msc byście zdrowo rosły Duzo zdrówka dla Was :*
Życzy Listopadowa Październikówka 2015urocza, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Kalika to bedzie 5 tc + 5 dni. Obawiam sie ze moze byc za wcześnie na serduszko chociaż czytałam ze niektóre kobiety juz wtedy usłyszały bicie serca. U Ciebie juz na pewno bedzie słychać 15 lutego
Dziewczyny czy Wy tez macie przymusowa pobudkę w środku nocy na siusiu? U mnie codziennie od kilku dniurocza lubi tę wiadomość
-
MMM2016 witaj i gratuluję ja sobie jeszcze poczekam na pierwsze usg. Bo przypuszczam, że mam termin bliżej 20 października, a nie 11. Po prostu bardzo szybko się dowiedziałam
Ja planuję wizytę 23 luty lub 1 marzec
Dzisiaj pierwszy raz obudziłam się w nocy na siku! I dzisiaj też pierwszy raz się rozbeczałam z byle powodu bo nie mogłam zapisać się do dentysty hahaha
Wszyscy w domu się na mnie jak na kosmitę popatrzyli a ja to strasznie przeżywałam
I strasznie rozczula mnie moja córcia, jak się do mnie tuli czy uśmiecha to też mam ochotę wyć dzisiaj mój mąż siedział z nią i słuchali muzyki razem, to jak na nich patrzyłam ach. I pomyśleć, że czeka nas takie drugie szczęścieurocza, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a co do kawy, ja pijam rozpuszczalną na zmianę z Mama Coffee bez kawy mnie nie ma no chyba, że będzie mi po niej niedobrze. Ale póki co jest okej to piję
Takiej prawdziwej kawy bym raczej nie wypiła, chociaż moja ginekolog uznała, że skoro wszystko jest okej to na jedną filiżankę mogłabym sobie pozwolić.urocza lubi tę wiadomość
-
Lollis, zachowujesz się jak typowa ciężarówka Strach pomyśleć co będzie przy wysokiej becie Co do kawy to pomyśl o zmianie rozpuszczalne na zwykłą. Niestety kawa rozpuszczalna to sama chemia... Ja kawy nigdy nie piłam i nie pije, za to sporo czarnej herbaty.
urocza, mizzelka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Nieśmiało dołączam do Was
Pierwsza beta pozytywna 4.02 - niski wynik, ale jest Dziś była powtórka i zobaczymy, czy idzie wszystko w dobrym kierunku. Na razie jestem bardziej przerażona niż szczęśliwa, raz już poroniłam (beta przestała rosnąć).
Mam dodatkowe pytanie, czy któraś z was przyjmowała acard/aspirynę przed ciążą, albo przyjmuje ją ciągle? Macie potwierdzony zespół antyfosfolipidowy?
urocza, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Tymoteuszowa, nie lubię Nie trać zapału, uda się, najwyraźniej to jeszcze nie ten moment. W gruncie rzeczy październik to słaby miesiąc na poród, może Tobie trafi się lepszy, cieplejsze i bardziej sloneczny Czekamy na dobre wiesci od Ciebie :*
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Lollis, zachowujesz się jak typowa ciężarówka Strach pomyśleć co będzie przy wysokiej becie Co do kawy to pomyśl o zmianie rozpuszczalne na zwykłą. Niestety kawa rozpuszczalna to sama chemia... Ja kawy nigdy nie piłam i nie pije, za to sporo czarnej herbaty.
też zamieniłam rozpuszczalną na fusy za namową koleżanki i nie żałowałam, jak potem piłam gdzieś rozpuszczalną to w smaku obrzydlistwokalika lubi tę wiadomość