Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 i Visenna witajcie!!!
czekamy na betę i serduszka
visenna ja w tym ostatnim cyklu miałam plan brać acard, nawet sobie zakupiłam i wzięłam jedną tabletkę, a potem doczytałam, że przed rwaniem zęba na tydzień przed trzeba odstawić i leży opakowanie w szufladzie. -
Tymoteuszowa......
Trzymaj się dziewczyno...
Ale mnie ta informacja rozwaliła.
Hmmm to chyba w ogole przestanę pić kawę. Kupię mama coffee więcej i tyle
Witaj Viesenna, jaką miałaś betę ?
kalika, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Lollis wrote:Z moją Lilianą w ciąży płakałam jak Prosiaczek w Kubusiu Puchatku się zgubił chyba tak już mam ... Albo ryczalam na reklamie pieluch dla dzieci
kalika, Lollis, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzis po sniadaniu wybrałam sie do apteki kupiłam sobie Femibion 1 i kupiłam duzoo owoców.A wczoraj wieczorem zjadlam grzybki w occie pycha
Tymoteuszowa trzymam kciuki za kolejny udany cykl.
Witajcie wszystki nowe mamy fajnie ze nas coraz wiecej ciezarówek
Moj maz sie smieje ze ma teraz dwie ciezarówki ( jedna w pracy-zawodowy kierowca a druga w domu hee )urocza, Lollis, Tymoteuszowa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Visenna, dobrze, że do nas dołączyłas. Pół roku temu poronilam z tego samego powodu, także wiem co czujesz. Tym razemm nam się uda Daj znać, jak będziesz miała wyniki.
Lollis, urocza, jesteście moimi idolkami :*
Ola_85, grzybki w occie, mmmmm... Chyba czas odwiedzić teściowąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 11:38
urocza, Visenna lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Lollis wrote:MMM2016 witaj i gratuluję ja sobie jeszcze poczekam na pierwsze usg. Bo przypuszczam, że mam termin bliżej 20 października, a nie 11. Po prostu bardzo szybko się dowiedziałam
Ja planuję wizytę 23 luty lub 1 marzec
Dzisiaj pierwszy raz obudziłam się w nocy na siku! I dzisiaj też pierwszy raz się rozbeczałam z byle powodu bo nie mogłam zapisać się do dentysty hahaha
Wszyscy w domu się na mnie jak na kosmitę popatrzyli a ja to strasznie przeżywałam
I strasznie rozczula mnie moja córcia, jak się do mnie tuli czy uśmiecha to też mam ochotę wyć dzisiaj mój mąż siedział z nią i słuchali muzyki razem, to jak na nich patrzyłam ach. I pomyśleć, że czeka nas takie drugie szczęście
Ja o ciąży dowiedziałam się w 25 dc bo mam cykle 24 dniowe. Test wyszedł pozytywny z bardzo wyraźną kreską a beta w 27 dc wynosiła: 1677 mlU/ml. Wczorajsze usg było wyczekiwanym potwierdzeniem, że maleństwo dobrze się rozwija.urocza, Lollis, kalika, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Grzybki w occie nigdy mnie nie porywały, ale to się może jeszcze zmienić, dziś na przykład zjadłam po raz pierwszy w życiu całego banana
nigdy mi nie smakował w postaci całościowej, jeśli już to suszony, albo małe kawałki w deserach z innymi owocami, a tu dzisiaj niespodzianka
może to przez ten rok małpy wg kalendarza chińskiego -
MMM2016 wrote:Ja o ciąży dowiedziałam się w 25 dc bo mam cykle 24 dniowe. Test wyszedł pozytywny z bardzo wyraźną kreską a beta w 27 dc wynosiła: 1677 mlU/ml. Wczorajsze usg było wyczekiwanym potwierdzeniem, że maleństwo dobrze się rozwija.
-
MMM2016 wrote:Ja o ciąży dowiedziałam się w 25 dc bo mam cykle 24 dniowe. Test wyszedł pozytywny z bardzo wyraźną kreską a beta w 27 dc wynosiła: 1677 mlU/ml. Wczorajsze usg było wyczekiwanym potwierdzeniem, że maleństwo dobrze się rozwija.
-
kalika wrote:Visenna, dobrze, że do nas dołączyłas. Pół roku temu poronilam z tego samego powodu, także wiem co czujesz. Tym razemm nam się uda Daj znać, jak będziesz miała wyniki.
Otóż to Bez tego doświadczenia skakałabym pewnie z radości.
Dzięki za odp. w sprawie acardu/aspiryny - nadal nie wiem, co zrobić Chyba będę brać tak na "zaś", do wizyty u lekarza.
A beta, mam już wyniki.
4.02 (9 dpo) - 42,2 mIU/ml
6.02 (dziś, 11 dpo) - 127,0 mIU/ml
Średni dwudniowy przyrost to 130 mlU/ml (209.5%).
Czyli w normie, uff... idzie wszystko w dobrym kierunku. Choć w poprzedniej ciąży było podobnie i nagle beta przestała rosnąć
Trzymam kciuki za nas wszystkie, obyśmy w pełnym składzie skończyły te 9 miesięcy! Jeśli dobrze pójdzie to mój termin OF wyznaczyło na 18.10 Ciąża 3 tyg. i 5 dni
Buziaki :*mizzelka, urocza lubią tę wiadomość