Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_85 wrote:ja jestem z WarszawyLollis wrote:A ja jestem z pod Warszawy
Piona dziewczyny!
MagicM wrote:Asia_08 ja też szukam kogoś w medicover...
Wykupiłam pakiet, przed chwilą przejrzałam wszystkich lekarzy którzy są dostępni do 2 tygodni... i każdy ma mnóstwo złych opinii jestem załamana Znalazłam 4 nazwiska które mają dobre opinie, ale oni znowu są niedostępni w kalendarzu do zapisania.
W LuxMedzie jest identycznie. Najszybsze terminy zazwyczaj są do osób nie cieszących się dobrymi komentarzami... niestety. Ale... warto czasem poczekać i jednak dostać się do kogoś dobrego, bo po pierwszej wizycie jesteście już jego pacjentami i mimo, że terminów nie ma, to dzwonicie i prosicie o wizytę. mają obowiązek Wam ja załatwić. Wciskają Was gdzieś pomiędzy A już szczególnie dzieje się tak, jeśli np. lekarz zaznaczył konieczną kontrolę, albo... zachodzi się w ciążę
Powodzenia w poszukiwaniach :* Ja na razie ginekologa mam wybranego, ale... czuję, że z endo będzie problemMagicM lubi tę wiadomość
-
Ja tam wracam do mojej ginekolog, na pewno prowadziała całą moją ciążę, dmuchała na zimne i w dodatku robiła mi osobiście cesarkę
Tylko szpital w Wołominie i tylko pani dr Borodijurocza lubi tę wiadomość
-
Wszystkie z Warszawy albo okolic, tylko nie ja... Ale przez kilka lat byłam z Warszawy ;p i mogę polecić panią doktor Ewę Romejko ze szpitala na Karowej. Bardzo kompetentna i oddana pacjentkom kobieta.
Zetzet, czuje dokładnie to samo, więc zakładam, że to normalne Najwyraźniej u mnie ta sama ekipa robi remont, co u Ciebie
Jacqueline, wydaje się, że początkowo niesprzyjających warunki dzidzia przetrwała i teraz zabiera się za rosnięcie. Trzymam za Was kciukiurocza lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Urocza, cena Luteiny też mnie rozwaliła. Przez pierwsze dni brałam 2 X 50 mg, ją kupiłam na 100% za jakiej 25 zł. Po kilku dniach gin telefonicznie kazała zwiększyć do 2 X 100 mg, więc myślę sobie pójdę i kupię, ale jak zobaczyłam to 55 zł to stwierdziłam że do czasu wizyty będę zakładała sobie po dwie tabletki 50 mg i grzecznie poczekam na refundowana recepte ;p
Tak, wprowadziliśmy się 2 lata temu w rodzinne strony na południu PolskiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:52
urocza lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ja myślę czy nad tym czy by nie polecieć na dwa fronty. Jedną wizytę na NFZ na pewno zrobię, bo pierwsze badania z krwi prywatnie kosztują ponad 300 zł! Więc pójdę do przychodni ten jeden raz i je sobie załatwie. Chociaż moja gin pewnie będzie wymagała trochę więcej badań, to najwyżej tych co mi nie zleci zrobię już prywatnie Ale chcę choć trochę być do przodu z kasą....
urocza lubi tę wiadomość
-
Lollis wrote:Ja myślę czy nad tym czy by nie polecieć na dwa fronty. Jedną wizytę na NFZ na pewno zrobię, bo pierwsze badania z krwi prywatnie kosztują ponad 300 zł! Więc pójdę do przychodni ten jeden raz i je sobie załatwie. Chociaż moja gin pewnie będzie wymagała trochę więcej badań, to najwyżej tych co mi nie zleci zrobię już prywatnie Ale chcę choć trochę być do przodu z kasą....
Mam podobny plan
Ola_85 wrote:ja mam swojego pana Dr ktory ciaze pierwsza prowadził i cesarke sam wykonywał,i teraz tez do niego chodze a jest lekarzem majacym prywatny gab a pracuje na Inflanckiej.POLECAM jak ktos chce namiar dam.
Podaj nazwisko, proszę Wiesz może czy lubi "ciężkie" przypadki Trochę mi się tych chorób nazbierało -> stopka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 19:19
urocza, Lollis lubią tę wiadomość
-
Ja wykupiłam sobie pakiet w luxmedzie, płacę 140zł co miesiąc ale wszystko ma być później w pakiecie, badania, wizyty, usg, pewnie sumując nie wyjdzie jakaś strasznie duża różnica, ale zawsze coś zaoszczędzę.
urocza, Visenna, kalika, Lollis lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Z wielkim szczęściem dołączam do grupy październikowej po 3 latach staran. 1 lutego zobaczyłam upragnione 2 kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 09:33
Ola_85, urocza, kalika, Lollis, MagicM, kasia_1988, Auro, Dea28 lubią tę wiadomość