Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kukuletka wrote:Hej Dziewczyny
Z wielkim szczęściem dołączam do grupy październikowej po 3 latach staran. 1 lutego zobaczyłam upragnione 2 kreseczki
Zapraszamy do naszego grona,
Rozgość się i dawaj info, jak beta, kiedy wizytaKukuletka lubi tę wiadomość
-
zaczęłam plamić dziewczyny... trzymajcie za mnie kciuki...
dzisiaj przypada dzień okresu, którego powinnam dostać. Plamię, a raczej brudzę, więc jeszcze nie wszystko stracone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 11:20
-
Lollis wrote:zaczęłam plamić dziewczyny... trzymajcie za mnie kciuki...
dzisiaj przypada dzień okresu, którego powinnam dostać. Plamię, a raczej brudzę, więc jeszcze nie wszystko stracone?
Masz lutkę albo dupka? Bierz progesteron i leż. -
Witam wszystkie nowo przybyłe mamusie październikowe.... Dwa dni nie wchodziłam a tu tyle postów SZOK!!! przejże jutro wszystko i dopiszę nowe mamuśki na pierwszą stronę... ja jestem z okolic Łodzi (: brzuch trochę mniej boli ale to chyba przez to że leki biorę... mam nadzieję że wszystko dobrze będzie się nam układało....
urocza, kalika lubią tę wiadomość
-
a.badziak wrote:Witam wszystkie nowo przybyłe mamusie październikowe.... Dwa dni nie wchodziłam a tu tyle postów SZOK!!! przejże jutro wszystko i dopiszę nowe mamuśki na pierwszą stronę... ja jestem z okolic Łodzi (: brzuch trochę mniej boli ale to chyba przez to że leki biorę... mam nadzieję że wszystko dobrze będzie się nam układało....
-
Fajnie że nas tyle....
Trzymam mocno kciuki za te które się starają, ale jakoś tak coś zawsze na drodze stoi... jedni się cieszą a inni przechodzą rozczarowania... mam nadzieję że na każdą przyjdzie czas (: Tymoteuszowa ściskam mocno ... Trzymaj się!urocza lubi tę wiadomość
-
Lollis wrote:Dziewczynki, moja przygoda niestety dobiegła końca. Już po wszystkim.
Kibicuję wam całym !
Wszystkiego dobrego :*
O jejku Jesteś pewna? Tak bardzo mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 13:06
-
Ale się rozpisałyscie
Lollis, Tymoteuszowa bardzo mi przykro trzymam kciuki za kolejne starania!
Witam wszystkie nowe koleżanki
Dziewczyny a jak zamierzacie chodzić do dwóch lekarzy? Macie zamiar mieć 2 karty ciąży, i czy informujecie lekarzy że macie kogoś innego? W ogóle czy lekarze na NFZ są skłonni wypisywać recepty? Ja się nastawilam na prywatne wizyty, które jednak sporo kosztują, w sumie te badania najgorzej.
-
Szynszyl, a czemu lekarze mieliby nie wypisywać recept? Jeśli lek jest potrzebny to receptę dostaniesz
Ja mam jednego lekarza, a że przyjmuje w kilku miejscach to chodzę tam, gdzie mi bardziej pasuje
Asia_08, ja też się obawiam i póki co wystrzegam, ale nie pytałam gin czy słusznieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 15:25
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Fakt, nie chodziło mi o receptę, tylko o skierowanie na badania
Asia ja myślę, że jeśli nie pojawia się ból czy krwawienie to nie ma się czego obawiać ale szczerze mówiąc ostatnio nie mam zbytnio ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 15:31
-
Szynszyl, co do skierowan, to na poszczególnych etapach ciąży jest ustalony panel obowiązkowych badań, które trzeba wykonać. Niestety NFZ nie refundację wszystkich i lekarz gin nawet gdyby chciał, to nie może dać skierowania na wszystko. Na te badania, które może zlecać skierowania dostaniemy, resztę niestety trzeba sobie zapłacić.
06.2015 - nasz aniołek:*