Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia_08 wrote:Skarb, trzymamy kciuki za betę, a z wizytą nie wolisz poczekać chwilę? Tak żeby było coś już widać na USG?
Znaczy się zaraz się zarejestruje do lekarza w tym sensie ze kolejki są na nfz nawet miesiąc -
Ola_85 wrote:a ty przed porodem bylas zarejestrowana??skladalas jakies papiery o ten 1000??
Kochana po się zarejestrowałam dopiero
Tak składałam wniosek w gminie . -
Hej dziewczyny!
Witam wazystkie nowe i życzę calemu gronu przede wszystkim spokojnych ciąż.
Ostatnio mniej się udzielam, ale podczytuje na bieżąco.
Z luteina nie miałam do czynienia, wiec sie nie wypowiem.
Jeżeli chodzi o aktywność fizyczna, to ja w poprzedniej ciąży w I trymestrze odpuscilam, wcześniej biegalam. Ale w Ii trymestrze zaczelam chodzic na fitness dla ciężarnych i miło to wspominam. Na razie u mnie zero aktywności i zobaczymy jak dalej, bo jak wrócę do pracy to pewnie ciężko będzie się zmobilizować.
Ja jutro mam rozmowe z dyrektorem w sprawie mojego powortu do pracy i stresuje się tym trochę
Wizytę u lekarza mam w czwartek - wedlug moich obliczeń bedzie to skonczony 6 tydzień i 3 dzień i cicho się nastawiam, że może usłyszę już serduszko.skarb15 lubi tę wiadomość
-
Widzę że tu duzo mamusiek z małymi dziećmi Nie byłabym sama
milky_way, Anoolka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
EwelinaaKa :trzymam kciuki!
Za wszystkie wizyty Wasze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 15:17
-
Ola_85 wrote:dziewczyny kiedy w 2 ciazy uwidacznia sie brzuszek....??
Jestem w 3 ciąży, niby sam poczatek a brzuszek mam mocno widoczny, zwlaszcza wieczorami przed tą ciążą brzuch mialam płaściutki jak deska, wyćwiczony, z pieknie widocznymi mięsniami i myslalam ze z racji mocnych mięsni długo brzuszka ciążowego nie bedzie widac a tu niespodzianka
Po płaskim brzuszku nie ma juz śladu
Na wadze ok, nie przytyłam nic, wrecz minimalnie w dół...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 15:41
urocza, Ola_85, kalika, milky_way, Kukuletka, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:nie obecnie nic nie mam ,jedyne co to po urodzeniu podobnu urzad wprowadził zasiłek rodzicielski dla nowo narodzonych dzeici 1000 zl ale nie wiem jakie bedzie kryterium.
-
EwelinaaKa wrote:
Mnie już dopadly mdłości od kilku dni... Ma sa kra.
No wlasnie dzisiaj pierwszy raz poczułam się conajmniej "dziwnie" z samego rana... cięzko mi bylo ustać w pionie że tak powiem bo od razu mialam wrazenie słabości, mdłości, jakis jakby pisk (szum?) w glowie, w uszach.... cos okropnego... ledwo dzieciakom kanapki do szkoły przygotowałam
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:ja tez chyba pojde w piatek albo w czwartek aby potwierdzic usg boje sie ze cos moze byc nie tak mimo ze beta jest ok.U mnie jest 5t+2d a zarodek ma 3 tg.
-
anulka1978 wrote:Duzo szybciej niz w pierwszej
Jestem w 3 ciąży, niby sam poczatek a brzuszek mam mocno widoczny, zwlaszcza wieczorami przed tą ciążą brzuch mialam płaściutki jak deska, wyćwiczony, z pieknie widocznymi mięsniami i myslalam ze z racji mocnych mięsni długo brzuszka ciążowego nie bedzie widac a tu niespodzianka
Po płaskim brzuszku nie ma juz śladu
Na wadze ok, nie przytyłam nic, wrecz minimalnie w dół...
-
dzieki dziewczyny za mile słowa.
odebrałam bete. w kalkulatorze wychodzi idealnie
01.02 156
03.02 336
08.02 2500
Anulka 78 NIENAWIDZE CIE . CO ZA CIAŁO.... GRRR... SZYBKO WIDAĆ BRZUSZEK...
WSPÓLCZUJE DZIEWUSZKI MDŁOŚCIWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:08
urocza, mizzelka lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 wrote:dzieki dziewczyny za mile słowa.
odebrałam bete. w kalkulatorze wychodzi idealnie
01.02 156
03.02 336
08.02 2500
Anulka 78 NIENAWIDZE CIE . CO ZA CIAŁO.... GRRR... SZYBKO WIDAĆ BRZUSZEK...
WSPÓLCZUJE DZIEWUSZKI MDŁOŚCI
Super piękna beta
Kasia to juz jest ciało ciężarnej nie ma juz nic wspólnego z ciałem fit ale mam ogromna nadzieję że wrocę do formy... skoro po 2 dzieci wypracowałam brzuch to moooooże i po 3 ciąży się uda?
Strasznie mi ciężko bez cwiczen... zwlaszcza jak mąz cwiczy... wtedy taka mega zazdrośc mnie pochłania