Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostanę dzisiaj pierdolca. Jęki i steki non stop. Kurde.. Naprawdę ma dużo atrakcji w ogrodzie. Ma hustawke, lezak, duza hustawke, taki kojec z zabawkami, a wszystko dzisiaj jest na nie. Mam nadzieje ze jej minie do sobotu bo wyskocxe z pociągu. Jak uslyszycie o mlodej matce skaczacej z okna pociągu to bede ja!
-
Chicchic haha,a jak uslyszycie o mlodej matce wyskakujacej z samolotu to bede ja
.
Nie no mam nadzieję ze jutrzejszy lot bedzie spoko. Ostatnio Kacpi jest mega wymagajacy. Górne jedynki zdecydowanie bardziej daja w kość niz dolneMoll lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moll, smaruję wszystko, co jest odkryte i może się odkryć na spacerze- całe nogi, ręce, twarz, uszy (w razie jakby kapelusik pannicy nie pasował), szyjkę, ewentualnie ramiona. Nie zmywam po spacerze, dopiero przy wieczornej kąpieli.
A jak z piciem czegoś innego niż mleko u Was? Dzieci piją więcej, chętniej? -
nick nieaktualny
-
A u nas chyba dzięki upałom dzieciak polubił wodę, podaję mu ją cały czas i wypija po parę łyczków😀
Dziewczyny, dziekuję za opinie dotyczace mopow parowych, zdecydowalam, ze kupię Viledę. Mieszkamie już mamy wysprzatane, wszystko z podłóg i z zasięgu małych rączek pousuwane, teraz tylko trzeba czyścić podlogi😉
U nas gorne jedynki juz się prawie przebijają, mały cxęsto marudzi i gryzie gryzaki i miękkie zabawki, widać, że go to męczy 😪 -
Dziewczyny a jak radzicie sobie z wózkami ? Przecież moja jest zlana od potu, w wózku krzyczy bo jej gorąco! Słyszałyście jakieś opinie o wkładkach Aeromoov ?
W łupinie jakos nie mam problemu bo w aucie działa klimaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 22:17
-
Moja mała może pić cały czas, tak samo jak jeść. Tylko wtedy nie marudzi i nie narzeka. Serio.
Kinga zaczęła pełzać do celu, ale jak ona narzeka. Ja mówię, że ona klnie, bo musi się ruszać.
Mojej małej nie jest gorąco w wózku, ale ja mam dość szeroką spacerówkę. Kupiłam do niej wkładkę z pianką, bo wydawał mi się mało przytulny. Rzeczywiście widzę, że młodej lepiej się siedzi, ale też się nie poci. -
U nas na szczescie nie ma upalow ..
Chcialabym wam powiedziec ze dzis moje dziecie zaczelo pelzzac do przodu a tak mnie tym zaskoczyl bo po drzemce polozylam go na podloge a on do przodu sie porusza a ostatnio sie zastanawialam kiedy ruszy..
I jestem w totalnym podziwiu jak ten maly czlowieczek wpatrzony w starszego braciszka swiata nie widzi tylko niech narazie nie nasladuje go bo bede miala wtedy dwoch kaskaderow
-
Szymek teraz śpi tylko w rampersie i już przed tymi upałami kilka dni tak spał jak było ciepło. Przykrywam lekkim kocykiem tylko.
Pije więcej niż wcześniej, ale może to też dlatego, że ja się pilnuję żeby o tym pamiętać. Ale widać jak jest chwilę na dworze, że potem mu się chce pić.
Jesteśmy u moich rodziców i powiem Wam, że jestem w szoku. Tu jest tyle nowych rzeczy, że Szymek jest prze-radosny całe dnie, wyłączając marudzenie jak już jest senny. I chętnie zostaje z babcią, chociaż do tej pory jak znikałam z pola widzenia to był płacz. Dzisiaj nawet do kosmetyczki mi się udało wyskoczyćszok i niedowierzanie, aż się boję co będzie jak wrócimy do siebie.
www.zcukremalbowcale.com -
Ewa tez coraz lepiej radzi sobie z raczkowaniem. Wczoraj przed kapiela, na golasa, pokazala co potrafi, az wolałam moich rodzicow na górę. Sama sie zdziwilam, ze od kiwania przeszla tak szybko do raczkowania. Jak wrocimy znad morza, bede musiala pozabezpieczac meble i nasz szklano metalowy stol stojacy zaraz przy macie, bo on budzi jej najwieksze zainteresowanie. Za tydzien bedzie juz raczkowac na pewno duzo szybciej, bo teraz jeszcze trochę nieporadnie. Ale uroczo to wygląda.
Wasze dzieci tez robia mostki? Ja mam wtedy cisnienie 200, jak ona sie wypina i stoi na samych paluszkach. Cwiczy tez sniadanie, ale jeszcze nie umie. 2 razy wyszlo jej bo stracila rownowage. Przez to jeczy bo jej nie wychodzi a chce juz usiasc. Ech, poczekamy.