Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatelek wrote:Dziewczyny, których dzieci chodzą do żłobka, czy też tak macie czy to ja jestem wyrodna matka, że mam tylko niewielkie wyrzuty sumienia, że ja tam zostawiam i tak naprawdę cieszę się, że mam w końcu czas żeby coś zrobić sama.
Hehe mam podobnie. Znoszę to nawet lepiej niż myślałam -
edka85 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki Niestety okazało się, że to biochemiczna. Beta w poniedziałek 74,6, a w środę już tylko 61,9. Jak widać pierwsza owu udana, ale widocznie zbyt słaba ta komórka była. No ale przynajmniej coś się zadziało i następnym razem już na pewno skończy się szczęśliwie
Szkoda, ale następnym razem będzie napewno sukces
edka85 lubi tę wiadomość
-
Edka, przykro mi, ze jednak się nie udało. Trzymam zatem kciuki za kolejny raz aż do skutku!
Monika, umówiłam Kinię na szczepienie na to szczepienie na koniec października. Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu uda nam się wcisnąć do pediatry i zaszczepić zaległe bexsero.
Dziewczyny, czy macie już dla dzieci odzież outdoorową (haha ) dla dzieci? Obojętnie czy kurtki, kurtki + spodnie czy kombinezony. Gdzie kupiłyście? Wyszłam dziś ze szpitala i w drodze powrotnej zahaczyłam o H&M, a tam oprócz kombinezonów nie było nic ciekawego. Wszystko bardzo cienkie i na zimę wydaje mi się, że za lekkie. Przejrzałam strony internetowe i tylko w Okaidi znalazłam kurteczkę- płaszczyk, no ale właśnie... płaszczyk... nie wiem, czy to w ogóle będzie wygodne w wózku. Na początku tygodnia ma być zimno i już wypadałoby zaopatrzyć się w coś cieplejszego. -
Ja już zaszczepilam małego w środę na mmr razem z drugą ospa. Żadnych skutków ubocznych poza siniakiem podskórnym w miejscu uklucia.
Czekam na @ i nie wiem czego się spodziewać. Czy ten okres będzie wyglądał inaczej niż normalnie, czy też nie ma żadnej różnicy? Nigdy nie miałam biochemicznej i nie wiem na co się szykować. -
edka przykro mi, trzymam kciuki za dalsze starania
Karo ja teraz dostałam dwie kurteczki jedna podszyta polarem, druga taka z futerka na teraz, a trzecia odkupilam od jednej z dziewczyny z IG pod spodem ma ciepłe podszycie na zimę. Ogólnie to nie mam pojęcia jeszcze czy to wystarczy i jak się sprawdzi. Nie wiem czy dokupić kombinezon, chodziłam po sklepach w poszukiwaniu głupiej czapki i szalika to tez nie potrafiłam się zdecydować. Także niby nic takiego ale trudno się zdecydować. Już nie wspomnę o butach, które w końcu przyjdzie nam kupić.
Moll u Nas szczepienie w listopadzie bodajże, a teraz 11.10 pneumokoki nas czekają. MMR bardzo się boje...
-
Malinka czemu boisz się MMR? To jest płatne czy bezpłatne? No i czy 6 w 1 to zawiera?
My mamy ospę zaplanowana na listopad.
U nas trzy dni pod rząd gorączka 40,2 stopnia. Bez innych objawow. Lekarz dał antybiotyk i skierowanie do szpitala jeśli do jutra nie będzie poprawy.
Na zimę mam jakieś kombinezony, ale muszę sprawdzić czy nie za małe bo kupiłam je albo dostałam jak byłam w ciąży. Spodnie mam tez od kogoś na 92 ale podwinie mu nogawki i będą ok. Muszę tylko kupić kurtkę i szalik bo tego mu brakuje w garderobie.
Dziewczyny których dzieci maja już zeby nr 4 - bodajże Katiusza i Megss. Ciężko zawsze dzieci to przechodziły?
-
Edka okres może być bardziej bolesny i obfity niż normalne twoje miesiączki. Endometrium jednak jest dużo grubsze już. Jak beta spadnie do zera to przyjdzie franca. Trzymam mocno kciuki za szybkie powodzenie
-
Kacper jaki poważny facet, super 💙
Karo, ja się nie umiałam zdecydować kombinezon czy kurtka i kupiłam oba 😂 kombinezon w h&m (do dzisiaj jest promocja 20%, jakby któraś chciała to mam kod gdzieś), a kurtkę w C&A zamówiłam. Widziałam ją na żywo i jest mega ciepła, Mam nadzieję, że się sprawdzi.
My mieliśmy mieć szczepionkę na ospę pod koniec września, ale nie było w przychodni. Niby ma być koło listopada i lekarz powiedział, że najpierw ospa, po 6 tyg. druga dawka ospy i po kolejnych 6 mmr. Czyli to będzie na pewno już po nowym roku.monika30 lubi tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
Zuza u nas czwórki męczące - marudy , nieprzespane noce - do wybicia było ciężko zwalszcza z góra.
Karo dużo zdrówka , fajnie ,ze juz wyszlas ze szpirala faktycznie w sklepach cienko .. ja zimowy zestaw mam ale chciałam kupić przejściówke kurtkę i no ...nic nie ma
Edka kciuki za kolejne starania 🤛
My roczek wyprawiamy w przyszła sobotę ... a w czwartek przyjeżdża moja ukochana teściowa 🤪 już przebieram nóżkami 😁
Monia sliczna Ty a maly jest słodziak 🥰Ty chyba młodziutka mama jesteś co ? Wyglądasz bardzo młodo
No i super tort ! Ja tez zdecydowałam się na motyw myszki mickey na torcieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 22:11