Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zmienie troche temat i wroce do walkowanych ciagle butkow. Magda nie chodzi i mysle ze jeszcze troche czasu jej zajmie opanowanie chodzenia, ale nie mam nic do wozka. Myslalam o butkach typu emu, czy ktoras ma takie? czy to sie sprawdzi na jesien/zime? a jak nie to, to co zakladacie niechodzacym dzieciom?
-
Ja zamawiam właśnie Renbut.
Wczoraj bylan w silesii i NIE MA TAKICH MALYCH BUTOW. Ewka miala jakas histerie zakupowa, ja dostawalam k...... A kupilam w koncu biale niechodki zeby byly na wszelki wypadek. Ale juz znalazlam w necie, trudno, nie przymierzy. Rozmiar obgadalam z pania przez messengera serio, nie wiedziałam ze to taki klopot bedzie. Kolo domu mam sklep z butami dla dzieci i tam sa emelki za 250 zl. Dla mnie to za duzo, tym bardziej ze za miesiac beda za male:(
-
Odnośnie szczepień to u nas mmr zaplanowane jest razem z ospa. Czytałam, że wieku pediatrow to łączy i moja też tak zasugerowała.
Co do butów to ja kupiłam Agatce w smyku niechodki, takie puchate emu, ale zamówiłam też śpiworek do wózka.
Od wczoraj też ubieram Agatke w kombinezon, bo stwierdziłam, że jak ma tylko kurteczke to ma zimne nóżki.Buko -
Zuzia MMR to świnka, odra, różyczka, 6w1 to co innego. Boje się jej bo to żywa szczepionka, i boję się powikłań. My chyba kupimy Priorix.
monika wszystkiego najlepszego dla maluszka, oczywiście piękna mama
Ja kupiłam Juli takie „papcie” w środku z polarem do wózeczka. Mysle, że jak dziecko nie chodzi to lepiej kupić jakieś wełniane ciepłe „skarpetki” nic buty niechodki. . Jak zacznie chodzi to myślę że emelki.monika30 lubi tę wiadomość
-
Katberry, w H&M-ie znalazłam coś takiego:
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0764820001.html
Jakby Kinga nie chodziła, to kupiłabym coś takiego albo buty typu emu (tez są w H&M). W samej skarpecie, nawet założonej na rajstopy, moim zdaniem będzie za zimno.
ChicChix, to jaki Ewa ma rozmiar bucika?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 12:24
-
Kupowałam buciki tydzień temu i był bardzo duży wybór kapci (to są buty całoroczne, przecież dzieci chodzące do żłobków/przedszkoli tez potrzebują bucików), no i trzewików nieocieplanych i ocieplanych. Butów typowo zimowych nie widziałam, nie licząc Lasockiego
-
Ja tez boje się mmr i możliwych powikłań zreszta każda szczepionka mnie paraliżowała i będzie paraliżować.
Ja na teraz do wózka kupiłam Małej buty w TK Max Primigi rozmiar 20 za 84 zł. Fajne skórzane z wierzchy z zamaszu wiec wyglądają na całkiem ciepłe. W HM kupiłam tez fajne sztruksy z podszewka pod spodem, a w Kik widziałam takie spodnie ze śliskiego materiału podszyte polarem, naprawdę fajne, grube a nie krępowały ruchów
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
Ja dziś zamówiłam Kacprowi kombinezon z czapka,kominem,rękawiczkami i butami. Mam nadzieję że będzie wykorzystany. Planuje jeszcze kupić spodnie i kurtkę. Zobaczymy co wyjdzie lepiej praktyce. Dziś tak zimno że czas się zaopatrzyć w grube ubranka
-
Ja mam kombinezon bo wygodny jak nie bedzie chodzic i kurtke zimowa z butami ktore dostanie na roczek jakby chciala pochodzić po podworku. Spodnie jakies ocieplane by minsie jeszcze przydaly.. Szukam. Najgorsze ze wszystko takie kolorowe a glownie różowe. A teraz kupilam jej czarna czapke z kominem, takie jeszcze jesienne, i wyglada bosko