X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • monika30 Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megss już nie taka młoda :p 31 lat mam 🙈

• Flavia Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Kacpiego! Wow Monia, śliczna z Ciebie młoda mama.

monika30 lubi tę wiadomość

• Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs ja z teściową od wczoraj i już czekam na jutro aż ją mąż na dworzec odwiezie 😅

Megsss lubi tę wiadomość

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monika30 wrote:
    Megss już nie taka młoda :p 31 lat mam 🙈

No to jesteśmy prawie rówieśniczkami bo ja 30 :) nie wyglądasz na 31 :) myślałam ze z 25 :)

• monika30 Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megss hehe dzięki,fajnie że mnie odmłodziłas 😃

• monika30 Autorytet

Wysłany: 5 października 2019, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia i miłe słowa 😃

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam 31. Witajcie w klubie :) tylko ja juz skonczone 31.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• katberry Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zmienie troche temat i wroce do walkowanych ciagle butkow. Magda nie chodzi i mysle ze jeszcze troche czasu jej zajmie opanowanie chodzenia, ale nie mam nic do wozka. Myslalam o butkach typu emu, czy ktoras ma takie? czy to sie sprawdzi na jesien/zime? a jak nie to, to co zakladacie niechodzacym dzieciom?

• monika30 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katberry też właśnie o tym myślę. Do kombinezonu zamówię komplet rękawiczek i taki bucików kapci ocieplanych,ale do spodni nie wiem jakie buty.

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiam właśnie Renbut.
    Wczoraj bylan w silesii i NIE MA TAKICH MALYCH BUTOW. Ewka miala jakas histerie zakupowa, ja dostawalam k...... A kupilam w koncu biale niechodki zeby byly na wszelki wypadek. Ale juz znalazlam w necie, trudno, nie przymierzy. Rozmiar obgadalam z pania przez messengera :) serio, nie wiedziałam ze to taki klopot bedzie. Kolo domu mam sklep z butami dla dzieci i tam sa emelki za 250 zl. Dla mnie to za duzo, tym bardziej ze za miesiac beda za male:(

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Agatelek Ekspertka

Wysłany: 6 października 2019, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie szczepień to u nas mmr zaplanowane jest razem z ospa. Czytałam, że wieku pediatrow to łączy i moja też tak zasugerowała.

Co do butów to ja kupiłam Agatce w smyku niechodki, takie puchate emu, ale zamówiłam też śpiworek do wózka.
    Od wczoraj też ubieram Agatke w kombinezon, bo stwierdziłam, że jak ma tylko kurteczke to ma zimne nóżki.

Buko
  • 1Malinka1 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia MMR to świnka, odra, różyczka, 6w1 to co innego. Boje się jej bo to żywa szczepionka, i boję się powikłań. My chyba kupimy Priorix.

monika wszystkiego najlepszego dla maluszka, oczywiście piękna mama :)

Ja kupiłam Juli takie „papcie” w środku z polarem do wózeczka. Mysle, że jak dziecko nie chodzi to lepiej kupić jakieś wełniane ciepłe „skarpetki” nic buty niechodki. . Jak zacznie chodzi to myślę że emelki.

f2wlpx9ishio9eby.png
    tb738ribmbqosoos.png
  • Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katberry, w H&M-ie znalazłam coś takiego:
    https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0764820001.html
    Jakby Kinga nie chodziła, to kupiłabym coś takiego albo buty typu emu (tez są w H&M). W samej skarpecie, nawet założonej na rajstopy, moim zdaniem będzie za zimno.

ChicChix, to jaki Ewa ma rozmiar bucika?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 12:24

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam 21. Chcialam 20 ale poodbno akurat te maja byc 1 cm wiwjsze. Ma dlugosc wkladki 12.5 cm.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga nosi 20 właśnie i nie miałam żadnego problemu z zakupem butów. Z tym, ze ja byłam w specjalnym sklepie dla takich maluchów. Myślałam, ze Ewa nosi 18 albo 19, ale 20 to już taki normalny rozmiar samodzielnie chodzących dzieci.

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tylko teraz sa glownie kozaczki. Ja chcialam cos na roczek, na sale, i na wesele sobotnie.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupowałam buciki tydzień temu i był bardzo duży wybór kapci (to są buty całoroczne, przecież dzieci chodzące do żłobków/przedszkoli tez potrzebują bucików), no i trzewików nieocieplanych i ocieplanych. Butów typowo zimowych nie widziałam, nie licząc Lasockiego :)

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • Blondas_29 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez boje się mmr i możliwych powikłań :/ zreszta każda szczepionka mnie paraliżowała i będzie paraliżować.
    Ja na teraz do wózka kupiłam Małej buty w TK Max Primigi rozmiar 20 za 84 zł. Fajne skórzane z wierzchy z zamaszu wiec wyglądają na całkiem ciepłe. W HM kupiłam tez fajne sztruksy z podszewka pod spodem, a w Kik widziałam takie spodnie ze śliskiego materiału podszyte polarem, naprawdę fajne, grube a nie krępowały ruchów :)

w4sqs65gyz0a6r5s.png

Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda! <3
  • monika30 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zamówiłam Kacprowi kombinezon z czapka,kominem,rękawiczkami i butami. Mam nadzieję że będzie wykorzystany. Planuje jeszcze kupić spodnie i kurtkę. Zobaczymy co wyjdzie lepiej praktyce. Dziś tak zimno że czas się zaopatrzyć w grube ubranka :)

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kombinezon bo wygodny jak nie bedzie chodzic i kurtke zimowa z butami ktore dostanie na roczek jakby chciala pochodzić po podworku. Spodnie jakies ocieplane by minsie jeszcze przydaly.. Szukam. Najgorsze ze wszystko takie kolorowe a glownie różowe. A teraz kupilam jej czarna czapke z kominem, takie jeszcze jesienne, i wyglada bosko :)

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ