Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkowA wrote:Powiem Wam, że ja, gdyby nie moje zarobki wypłacane w części oficjalnej (na konto) a reszta po cichu do ręki to pewnie też poszłabym na L4, a tak gdy pojdę na L4 dostanę najniższą krajową na konto i to wszystko
No to jest najgorszy układ właśnie nie można się godzić na takie coś, bo No w takich sytuacjach np. Zostajemy z g.. za przeproszeniem a szkoda Twojej pracy przede wszystkim -
nick nieaktualnyPAPAVER wrote:Ojej, miałaś na tę siatkówkę jakiś zabieg w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 14:55
-
OlinkowA wrote:Wszyscy pracownicy tak mają, nawet Kierownicy zarabiające 4 tyś zł miesięcznie, na konto najniższa, reszta do ręki.
To jest po prostu świństwo. Potem się obudza z ręka w nocniku jak będą przeliczenia emerytury czy macierzyńskie. Sorry ale ja nie rozumiem jak można się godzić na takie coś rozumiem większe zarobki wtedy ale wszystko wszystkim. Trzeba szanować swoją prace kobieto! Po ciazy szukaj nowej pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 14:59
-
nick nieaktualnyOlinkowA wrote:Wszyscy pracownicy tak mają, nawet Kierownicy zarabiające 4 tyś zł miesięcznie, na konto najniższa, reszta do ręki.
Milano lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chcę tego snickersa! Minie Black zostaw mi kawałek, zaraz u Ciebie będę
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Ciasto wyglada pięknie i pewnie jeszcze niedawno dałabym się zabić za niego. Niestety nie mam w ogóle ochoty na słodkie, nic zero a wcześniej to dnia bez słodyczy sobie nie wyobrażałam za to wszystko co ma mięso to zniknie przy mnie w sekundę Haha a nie byłam wcześniej taka mięsista
-
nick nieaktualnyMilano wrote:Ciasto wyglada pięknie i pewnie jeszcze niedawno dałabym się zabić za niego. Niestety nie mam w ogóle ochoty na słodkie, nic zero a wcześniej to dnia bez słodyczy sobie nie wyobrażałam za to wszystko co ma mięso to zniknie przy mnie w sekundę Haha a nie byłam wcześniej taka mięsista
-
Milano wrote:Ciasto wyglada pięknie i pewnie jeszcze niedawno dałabym się zabić za niego. Niestety nie mam w ogóle ochoty na słodkie, nic zero a wcześniej to dnia bez słodyczy sobie nie wyobrażałam za to wszystko co ma mięso to zniknie przy mnie w sekundę Haha a nie byłam wcześniej taka mięsista
-
Chichibi wrote:Dziewczyny co polecacie na mdlości i wymioty?? Wzielo mnie na calego od wczoraj cokolwiek zjem to zaraz mdli mnie i lece do toalety... Help