Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasia82 wrote:Czesc Dziewczyny,
jest juz sporo stron zapisanych, wiec nie jestem w stanie ogarnac je wszystkie. Mam nadzieje, ze znajdzie sie jeszcze miejsce dla mnie. U mnie ciaza potwierdzona jedynie testem. Do lekarza bede sie umawiac w poniedzialek. Mam juz synka 5 letniego, wiec jest najwyzszy czas na kolejnego bobasa.
Pozdrawiam Was! -
nick nieaktualnyAnnaManna wrote:Hej dziewczyny!
Nieśmiało się z wami witam. W dniu spodziewanej @ zrobilam test. Myślałam, że to tylko formalność i tak, jak zawsze ujrzę biel Vizira. Prawie zemdlałam, jak zobaczyłam II kreski! To był 32dc, tego samego dnia zrobilam B-hCG, wynik 100,4 mlU/ml, 39h później 134,5 mlU/ml. Niestety nie wiem, kiedy dokładnie miałam ovu. Martwię się, że beta jest za mała. Jutro idę na kolejne badanie. Martwię się również, że oprócz zawrotów głowy i bólu piersi tylko z rana nie mam żadnych innych objawów. Wizytę u gin mam dopiero 27go. Bardzo poźno... wszyscy dobrzy lekarze albo na urlopie, albo na zwolnieniu albo już nie mają miejsc.
Tyyyle czekać -
Lunitari wrote:Flavia widze ze Ty juz w 9 tygodniu, jal u Ciebie z objawami? Nasilaja sie, zmniejszaja? A moze bez zmian?
Bardzo mnie mdli w dzień i w nocy też jak się obudzę. Szczerze myślę, że to chyba powtórka z ciąży z synem, kiedy haftowałam do końca. Chodzę do pracy i tam leżę na biurku i zdycham. -
nick nieaktualny
-
Mnie też mdli, czuję się od kilku dni jakbym codziennie była po długiej podróży jakimś starszym modelem samochodu ale do tego mam zawalone zatoki i boli mnie głowa, więc nie wiem może to przez to. I tak przez cały dzień falami.
Mnie w ciąży z synem tylko "muliło" nie mdliło, tak do 14 tygodnia od ok. 8.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 16:12
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
A macie, albo miałyście częstsze parcie na pęcherz? Bo ja miałam tak przez ok 2 tygodnie od terminu miesiączki i mi przeszło jakiś czas temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 16:18
NatkaZ lubi tę wiadomość
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Du Dulia, jeszcze nie znam dokladnych wyliczen,ale ok 19.10
Amelia, nie dziwie sie, ze nic sie Tobie nie chce. Ze zdjecia wnioskuje, ze mas juz dwojke pociech. Przy moich dwoch mezczyznach, nie moge nadazyc z ogarnianiem domu , a co dopiero z dwojka dzieci i mezemDu-Dulia lubi tę wiadomość
Basia -
nick nieaktualnyBasia82 wrote:Du Dulia, jeszcze nie znam dokladnych wyliczen,ale ok 19.10
Amelia, nie dziwie sie, ze nic sie Tobie nie chce. Ze zdjecia wnioskuje, ze mas juz dwojke pociech. Przy moich dwoch mezczyznach, nie moge nadazyc z ogarnianiem domu , a co dopiero z dwojka dzieci i mezem -
nick nieaktualnyCześć wszystkim , witam się i ja z wami Wprawdzie jestem już na wrześniówkach termin na 28.09.2018 aczkolwiek moje przeczucie mówi że to jednak będzie październik , notabene większość rodziny z października własnie ..mąż , babcia , mama , teściowa
Pozwólcie że będę was podczytywać czas od czasuMamusia_Ksawusia, Du-Dulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PAPAVER wrote:A macie, albo miałyście częstsze parcie na pęcherz? Bo ja miałam tak przez ok 2 tygodnie od terminu miesiączki i mi przeszło jakiś czas temu.
Za to mam mega wzdęcia, cokolwiek zjem brzuch staje się duży i bolesny.
Ale dziś też dzień porządków i dzień "piękności"
Ćwiczycie, bądź ćwiczyłyście w ciąży? Ja przed byłam bardzo aktywna i pewnie chciałabym wrócić do tego (ale mniej intensywnie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 17:27
-
Asiek1214 wrote:Cześć wszystkim , witam się i ja z wami Wprawdzie jestem już na wrześniówkach termin na 28.09.2018 aczkolwiek moje przeczucie mówi że to jednak będzie październik , notabene większość rodziny z października własnie ..mąż , babcia , mama , teściowa
Pozwólcie że będę was podczytywać czas od czasu
Ja także na bieżąco jestem i na wrześniówkach i tutaj, raczej urodzę w pazdzierniku ale cały czas czytam też wrześniówki bo przynajmniej wiem co mnie czeka za 2-3 tyg.czyli badania,samopoczucie... cieszę się bardzo jak dziewczyny piszą że ich fasolki szybko rosną.1Malinka1, Asiek1214 lubią tę wiadomość
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
nick nieaktualny