Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marsylia wrote:Dzień dobry. Ja po wizycie. Wg usg ciąża wygląda na starszą ale mi się to nijak nie zgadza Serduszko bije prawidłowo ale nie słuchaliśmy dziś. Dostałam skierowanie na badania i za tydzień kolejna wizyta. Założymy kartę ciąży. A to mój Groszek
Marsylia, toż to kawał dzidzi, prawie 2,4 cm Super -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Ja się powoli z wami żegnam dziewczyny, ostatnia wizyta dała mi do myślenia i zrobiłam bhcg, co mogę powiedzieć, spada, jutro mam wizytę u gin, ale nie wiąże z nią nadziei... Za was serdecznie trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 19:53
-
nick nieaktualnyByłam tu rzeczywiście względnie długo. Modlę się o cud na jutrzejszej wizycie, ale nie mam złudzeń.
Od początku ciąża wyglądała na ok tydzień młodszą i ok, to mogę zrozumieć, sama wiem, że owu w 18/19 dc. Ostatnie hcg total robiłam 1.02. Teraz zafundowałam sobie czyste beta hcg i wynik z soboty 16700, dziś 15600. Jesteście duze dziewczyny, niektóre weteranki, same wiecie, jak to wygląda. Serduszko tu nie pomogło niestety... Jutro idę jak na sciecie.
Zlosci i żalu we mnie ogrom. Myślałam, że po 2 cb i jednej w bliźnie po cc, całe zło tego świata odeszło razem z 2017 rokiem.
Maz mnie wspiera jak tylko potrafi, więc chociaż mam w nim oparcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 20:02
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:32
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
tym_janek wrote:Ja już jestem po wizycie, Pęcherzyk ma 17 mm, zarodek ma 6,2 mm, ale serduszka jeszcze nie było. Lekarz mówił, że spokojnie mam przyjść za tydzień i pewnie wtedy już będzie serduszko. A ja oczywiście świruję, bo czytałam, że jak zarodek ma ponad 6 mm, ale serca jeszcze nie ma to ciąża się nie rozwija Nie wiem sama co myśleć teraz
Idź za 2 dni do innego gina, inny aparat, inne oko. Zdarza się, że jeden nie zarejestruje, a drugi już tak.
Minie Black wrote:Byłam tu rzeczywiście względnie długo. Modlę się o cud na jutrzejszej wizycie, ale nie mam złudzeń.
Od początku ciąża wyglądała na ok tydzień młodszą i ok, to mogę zrozumieć, sama wiem, że owu w 18/19 dc. Ostatnie hcg total robiłam 1.02. Teraz zafundowałam sobie czyste beta hcg i wynik z soboty 16700, dziś 15600. Jesteście duze dziewczyny, niektóre weteranki, same wiecie, jak to wygląda. Serduszko tu nie pomogło niestety... Jutro idę jak na sciecie.
Zlosci i żalu we mnie ogrom. Myślałam, że po 2 cb i jednej w bliźnie po cc, całe zło tego świata odeszło razem z 2017 rokiem.
Maz mnie wspiera jak tylko potrafi, więc chociaż mam w nim oparcie.
Ale chwila...przecież w sobotę idealne parametry - serducho, owodnia, pęcherzyk. Nic tak nagle się nie dzieje Daj znać jak jutro sytuacja wygląda. Liczymy na to, że to jakieś nieporozumienie z wynikami w lab!
tym_janek lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ale chwila...przecież w sobotę idealne parametry - serducho, owodnia, pęcherzyk. Nic tak nagle się nie dzieje Daj znać jak jutro sytuacja wygląda. Liczymy na to, że to jakieś nieporozumienie z wynikami w lab!
Dokładnie! Może to tylko błąd w laboratrium! -
nick nieaktualnyMilano wrote:Minie Black o niieee nawet nie wiesz jak mi zle i smutno teraz.. Czekam na jutrzejsze wieści
Objawy tez Ci już przeszły?
Kochana jesteśmy z Toba
Edka Ja już na nic jutro nie liczę, już swoje przeglądałem, najgorsze, jak niespełna 3 latek przychodzi z chusteczką u mówi "mama nie płacz".
Co wam powiedz, teraz jak już wysłałam morze łez i zarzygalam pół łazienki, to twardzielka jestem, zobaczymy jutro. -
Mini blacka beta hcg nie rosnie cała ciąże. Swój szczyt ma miedzy 8-10 tyg ciąży po czym spada nieznacznie i tak juz się utrzymuje do konca ciąży. Spada do okolo 15-20 tys .
Mam nadzieję że to ten szczyt i u dziecka wszystko wporzadku. Tym bardziej że nie masz boli i plamien.Kolorowapani, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ciałko żółte wytwarza progesteron i hcg, ale kiedy powstaje lozysko to tą funkcję przejmuje łożysko i beta hcg nie jest juz tak potrzebny. Beta spada z czasem ciazy. W ostatnich tyg nawet do 2,5 tys