Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na szybko informuje - jest zarodek 0,25 cm, ciąża młodsza o 5 dni, serce bije jak dzwon! Jest nadzieja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:30
Kathrine, edka85, gosia1991, Iwona27091991, *SmoczycA*, PAPAVER, Megsss, Mamusia_Ksawusia, Lunitari, Karo_Wi, Milano, sniezynka94, 1Malinka1, NiecierpliwaKarolina, OlinkowA, Marsylia, tym_janek, Pikapik, zmetalizowana24, Blu, Bajka111, Du-Dulia, Taliana85, Kolorowapani lubią tę wiadomość
-
TinyYnka wrote:A ja przyjmuje fraxiparine ale nie wiem jak z jej cena. Plqcilam ok 200 zl za 30 zastrzykow. Jak to sie ma do neoparine?
Neoparine ok 80 zł za 10 sztuk, przyplatności 100%, a po zniżce ok. 3 zł za opakowanie 10 sztuk.2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Dziękuje
dziewczynky jestem dziwnie spokojna i szczęśliwa zupełnie inaczej jak w poprzedniej ciąży wiec będzie dobrze
❤️
PAPAVER, Iwona27091991 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Zuuziaaaa wrote:Dziewczyny na szybko informuje - jest zarodek 0,25 cm, ciąża młodsza o 5 dni, serce bije jak dzwon! Jest nadzieja!
Zuziaaaa bardzo się cieszę, super wiadomości .I tak trzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:37
Zuuziaaaa lubi tę wiadomość
-
ja po wizycie u konowała
UWAGA HIT!
powiedział że tamto to była biochemiczna (WTF?) normalnie myślałam że padnę, powiedział że przyrost bety wskazuje na to że gdzieś rozwija się ciąża (no żadna mi to nowość...)
USG trwało może 3 sekundy, wsadził sondę i mówi że jest wczesna ciąża w macicy i tyle, także to była moja ostatnia wizyta u niego, nie dowidziałam się niczego, żadnych wymiarów, który to tydzień, itd... no masakra, wizyta trwała 6 minut (z zegarkiem w ręku), ciężko mu było przyjąć do wiadomości że to ciąża, że miałam rację.
jego sprzęt to katastrofa, jak zepsuty telewizor, fakt zobaczyłam pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale to wyglądało jak przez mgłę, także czekam do 2 marca na normalne USGtym_janek, NatkaZ, Kolorowapani lubią tę wiadomość
-
Gosia, mam nadzieje. U mnie ksiegowy zajmuje sie takimi rzeczami. Uff ulga dla mnie
Mala Mii, czesc! W kupie zawsze razniej.
Zuzia, gratulacje. Ja musze jeszcze troche poczekac na moja wizyte.Zazdroszcze.
Do kolezeanki z Norwegii - o ile dobrze pamietam - przykro mi. Zapomnialam nicka. Kochana, z krawawieniem mozesz zglosic sie do ginekologa jako normalna wizyta. Nie mow ,ze ciaza, tylko zglos samo krawawienie bez znanej Tobie przyczyny.Chyba masz prawo zglaszac sie do gina poza ciaza! Powodzenia i nie zegnaj sie jeszcze z nami.
Nie mam specjalnych zachcianek ani wstrestw. Kawe odstawilam w pelni. Po ostatnim poznym poronieniu dmucham na zimne. Zrezygnowalam ze slodyczy i cukieru bez powodu.
Jeszcze mieszcze sie w moje spodnie,ale u mnie to dopiero 5 tydzien, wiec zmieni sie pewnie to niebawem
Co do objawow, to ich nie mam oprocz powiekszonych i wrazliwszych piersi. Troche przeszkadzaja mi w nocy, ale daje rade. Wizyty nie bede przesuwac. Mam za tydzien. Poczekam cierpliwie.Basia -
Mamusia_Ksawusia wrote:ja po wizycie u konowała
UWAGA HIT!
powiedział że tamto to była biochemiczna (WTF?) normalnie myślałam że padnę, powiedział że przyrost bety wskazuje na to że gdzieś rozwija się ciąża (no żadna mi to nowość...)
USG trwało może 3 sekundy, wsadził sondę i mówi że jest wczesna ciąża w macicy i tyle, także to była moja ostatnia wizyta u niego, nie dowidziałam się niczego, żadnych wymiarów, który to tydzień, itd... no masakra, wizyta trwała 6 minut (z zegarkiem w ręku), ciężko mu było przyjąć do wiadomości że to ciąża, że miałam rację.
jego sprzęt to katastrofa, jak zepsuty telewizor, fakt zobaczyłam pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale to wyglądało jak przez mgłę, także czekam do 2 marca na normalne USGNiesamowity typ. Biochemiczna really? I zaraz po tym znów zaszłaś? I gdzieś się rozwija ciąża, ale gdzie?
Zobaczył jaką plamę na prlowskim sprzęcie i nie podał ci wymiarów, bo sam jeszcze nie jest pewien, czy to ciąża i gdzie się rozwija. Mój mistrz.
zmetalizowana24 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:A nie mówiłam, że będzie wciskał kit, że to nie była ciąża
Niesamowity typ. Biochemiczna really? I zaraz po tym znów zaszłaś? I gdzieś się rozwija ciąża, ale gdzie?
Zobaczył jaką plamę na prlowskim sprzęcie i nie podał ci wymiarów, bo sam jeszcze nie jest pewien, czy to ciąża i gdzie się rozwija. Mój mistrz.
nie no przyznał że ciąża w macicy, pęcherzyk i ciałko żółte, ale gdyby się wysilił, zrobił zooma to pewnie doszukałby się zarodka, ale widziałam jak bardzo mu gul skoczył jak rozpoznał ciążę w macicy i wyszło na moje -
Chichibi wrote:dziewczyny oglądacie jakies seriale? jestem na l4 i nie mam co ze sobą zrobić więc stwierdziłam że wezmę się za jakiś serial
na jakiej stronie oglądacie seriale ?
my z mężem pochłaniamy seriale (tylko te dobre) mogę Ci polecić kilka naprawę świetnych, mąż z neta ściąga, ale ja tam nie wiem dokładnie z jakiej stronki, jaki pakiet, bla bla bla
pakt (2 sezony)
belfer (2 sezony - ten drugi dużo gorszy)
wataha (2 sezony)
dark (2 sezon wyjdzie w październiku br.)
ale najlepszym serialem według mnie jest Breaking Bad, ma 5 sezonów, powstaje kolejny, serial mnie tak wkręcił że z chęcią obejrzałabym go raz jeszcze, żaden go jeszcze nie przebił
to kilka których pamiętam tytuły -
Ja oglądanie seriali zostawiam sobie na miesiące ciezko-brzuchowe
po wizycie mam dużo energii do pracy, a że bardzo lubię swoją robotę i chce pracować jak najdłużej to idę zaraz powiedzieć szefowi że jestem od dzisiaj ciężarna. To wspaniały gość i wszystko zrozumie bez najmniejszego 'ale'
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Chciałam Was też przestrzec przed jednym:
Gdy nie zachodzimy w ciążę - martwimy się dlaczego
Gdy w widzimy dwie kreski - martwimy się o przyrost bety
Gdy jest przyrost bety wg nas nie taki - martwimy się o serce
Gdy widzimy serce - martwimy się że koleżanki zarodek jest wiekszy
Ja teraz widzę że każda ciąża jest inna. Karo_Wi jest w tym samym wieku ciąży a jej zarodek jest większy o 4 mm bo widocznie inaczej było zagnieżdżane i zapłodnienie. Pozostaje nam się tylko cieszyć i być dobrej myśli1Malinka1, Mamusia_Ksawusia, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:nie no przyznał że ciąża w macicy, pęcherzyk i ciałko żółte, ale gdyby się wysilił, zrobił zooma to pewnie doszukałby się zarodka, ale widziałam jak bardzo mu gul skoczył jak rozpoznał ciążę w macicy i wyszło na moje
-
No właśnie dziewczyny ja tez siedzę w domu i nie mam już co ze sobą począć ciagle mówię do męża wezmę się za ogarnie pokoju
bo to taki pokój garderoba i wszystko w nim jest
i jakoś nie mam natchnienia na to
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Eda94 wrote:Mam nadzieję że u mnie wszystko będzie dobrze i na następnej wizycie zobaczę serce i zarodek a nie jak teraz pusty pecherzyk. Objawy dalej mnie trzymaja i oby to bym dobry znak.
W którym tygodniu jesteś?Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze.