Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLAYLIN
NIBY CUKRU NA CZCZO NIE WYREGULUJESZ BO NIBY MOWIA ZE W NOCY MOZE BYC DZIECKO GLODNE JAK SA JESZCZE KETONY W MOCZU
ONI CUKIER NA CZCZO PRZEKLADA SIE NAD ILOSCIA GRZESZKÓW W CIAGU DNIA
JA JUZ STOSUJE DIETE NIEJADAM SLODYCZY DOBRZE ZE NIE MAM CIAGU NA CZEKOLADY....BO ICH JEST W SZAFCE NAJWIECEJ
-
MonisiaK wrote:Dzień dobry,
Jak się czujecie?
Ja permanentnie śpiąca...
Też bym najchętniej cały dzień przespała niestety nie ma tak dobrze. Wiktoria zarządziła rozpoczęcie dnia o 7 i bez przerwy pokrzykuje. Boli mnie głowa a mąż zabrał do pracy całe opakowanie apapu -
Olinkowa ja tez miałam 2 dni jakiś kłuć i dziwnych bóli, ale wyczytałam że na tym etapie macica się rozciąga i dziecko robi sobie miejscówkę, więc troche mnie to uspokoiło;) Jutro mam wizytę więc zobaczymy czy mój spokój jest uzasadniony;) chociaż jak zwykle przed ysg ogarnia mnie panika i głupie myśli;) jak ostatnio porownywałam wieljość naszych dzieciaków to stwierdziłam ze mój jest jakiś malutki
-
*SmoczycA* wrote:Olinkowa ja tez miałam 2 dni jakiś kłuć i dziwnych bóli, ale wyczytałam że na tym etapie macica się rozciąga i dziecko robi sobie miejscówkę, więc troche mnie to uspokoiło;) Jutro mam wizytę więc zobaczymy czy mój spokój jest uzasadniony;) chociaż jak zwykle przed ysg ogarnia mnie panika i głupie myśli;) jak ostatnio porownywałam wieljość naszych dzieciaków to stwierdziłam ze mój jest jakiś malutki
Biorę luteinę, no-spę i czekam..
Ogólnie jakaś śnięta jestem, osłabiona, ale wierze że wszystko jest dobrze z naszymi skarbami! -
OlinkowA wrote:ja nawet nie wiem ile mój kropek ma, żadnych wymiarów ani nic lekarz nie podał, widziałam bijące serduszko 26.02 i następna wizyta dopiero 26.03 - prenatalne.
Biorę luteinę, no-spę i czekam..
Ogólnie jakaś śnięta jestem, osłabiona, ale wierze że wszystko jest dobrze z naszymi skarbami!tyle czasu między wizytami to ja bym wyłysiała z nerwów;) ale to dobrze ciąża uczy nas cierpliwości ktora się przyda przy maluchach;) Napewno wszytko będzie dobrze i maluchy na prenatalnych pieknie będą się prezentowały;) ja mam 21.03.
-
Hej Wam z rana!!
Ja bylam dzisiaj krwi upuścić, wizytę mam w piątek i tez się trochę denerwuje. Z jednej strony sobie myslę co ma byc to będzie i tak nic nie poradzę, ale z drugiej strony jak sie nie martwic o takie maleństwo ktore juz serduszko ma? -
nick nieaktualnyChichibi wrote:Czekam na ostatnie kłucie na krzywej cukrowej. Wiecie może jakie są normy na krzywej ?? Kiedy można zacząć sie martwić?
Podobno jak na czczo wychodzi ponad normę to krzywej sie nie robiChichibi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i
. U nas w końcu słonko się pokazało i postanowiłam że zostawimy auto i odprowadzę córkę do szkoły na pieszki
bardzo dobrze mi to zrobiło ,bo już miałam dość tej pesymistycznej pogody
Cukierniczka lubi tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Kurcze to Ty oaza cierpliwości jesteś
tyle czasu między wizytami to ja bym wyłysiała z nerwów;) ale to dobrze ciąża uczy nas cierpliwości ktora się przyda przy maluchach;) Napewno wszytko będzie dobrze i maluchy na prenatalnych pieknie będą się prezentowały;) ja mam 21.03.
mój kazał mi przyjść za 4 tygodnie i tak zrobie, a że akurat w tym samym dniu wypadają mi prenatalne to tak myślę że nie ma sensu iść już do niego tego samego dnia więc umówie się za 2 tygodnie po prenatalnych czyli 9.04
Wizyta od marca to koszt 200 zł - podniósł się.. -
MonisiaK wrote:Ja zaraz mam wizytę o 10.45, ale że młoda ciąża to boje się, że nic się nie dowiem ...
Wszystko będzie dobrze. Ja byłam na pierwszej wizycie w 6+5 i chociaż podczas badania okazało się, że ciąża jest młodsza o 2 dni, to widziałam serduszko. A jak nie zobaczysz, to się nie przejmuj, na pewno tam będzie tydzień później. -
Dzień dobry!
Jak tam Dziewczyny dzisiaj samopoczucie? Ja średnio, wszystko mnie wkurza i denerwuje a jestem w pracy i już nie mogę się doczekać 16 yhh..
Wizytę mam 15 i nie wiem czy czasem nie przesune jej na 12, po pierwsze nie wiem jak wytrzymam do czwartku a po drugie chyba będę musiała zostać dłużej w pracy a nie chciałabym żeby wizyta mnie ominęła. -
OlinkowA wrote:no nie mam wyjścia, muszę czekać, a nie chce iść do innego lekarza który od początku będzie mnie badać i sprawdzać wszystko
mój kazał mi przyjść za 4 tygodnie i tak zrobie, a że akurat w tym samym dniu wypadają mi prenatalne to tak myślę że nie ma sensu iść już do niego tego samego dnia więc umówie się za 2 tygodnie po prenatalnych czyli 9.04
Wizyta od marca to koszt 200 zł - podniósł się..ja też tak robie tylko raz zrobiłam wyjątek i pobiegłam dodatkowo do luxmedu na usg;) u mnie tez drogie wizyty bo 250-260,ale pewnie niedlugo bede zmieniała lekarza prowadzącego bo on prowadzi tylko początkowe ciąże.