Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Xxboo wrote:To nikt nie napisze kiedy wybrał się na 1 wizyte u lekarza? :>
-
Szimi wrote:Myślę że na ogórki przyjdzie pora już niedlugo
Pikapik, Szimi lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:42
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Ja pójdę w 8-9 tygodniu, wtedy wszystko bedzie jasne i jeśli wszystko bedzie ok to umówię się od razu na genetyczne i pappa w 12 tygodniu. To dlatego, że ja lubię planować i wszystko ustalić. Jeżeli jednak miałabym ochotę jak najszybciej zobaczyć dzidzie to poszłabym najpredzej wtedy kiedy można posłuchac serduszka.
-
Flavia wrote:Ja pójdę w 8-9 tygodniu, wtedy wszystko bedzie jasne i jeśli wszystko bedzie ok to umówię się od razu na genetyczne i pappa w 12 tygodniu. To dlatego, że ja lubię planować i wszystko ustalić. Jeżeli jednak miałabym ochotę jak najszybciej zobaczyć dzidzie to poszłabym najpredzej wtedy kiedy można posłuchac serduszka.
A co do objawów to trochę boli mnie brzuch, dzisiaj termin @. A po za tym nie mam żadnych objawów jeszcze. Nawet cycki nic nie bolą.. -
No właśnie ja dzisiaj od rana też mam bóle brzucha może to nie ból, ale takie kłócie po lewej stronie i zaczełam się martwić bo do tej pory ich nie było. I w dodatku piersi mało bolą do 9 miesiąca jesli się uda dotrwać to czuję że wariatkowo mnie czeka
Mdłości nie miałam w żadnej ciąży , więc marzę o solodnym pawikuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 18:05
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam u gina juz w 4t0d bo pilnie chciałam dostać receptę na heparynę - wtedy było widać pecherzyk wielkości 5mm Potem byłam jeszcze dwa razy - ze względu na spadek proga a później plamienie - ktoś mnie przebije? Wiem, panikara jestem.
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko mocno wrażliwe piersi, mdłości żadnych nie mam, humorów raczej też nie. Tylko bardziej się wzruszam przy książkach i filmach, ostatnio czytałam książkę przez dwie godzinki i płakałam 5 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 18:17
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:42
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Pikapik wrote:ja byłam w 4t2d, ale to na ostrym dyzurze ze względu na potworne bóle, pozniej 2 dni po tym u endo-gina na kontroli ponieważ mam IO i brałam gluckophage - wtedy przepisał mi leki i powiedział, że widać coś co wygląda jak pęcherzyk ciążowy.
Pikapik, możesz napisać mi od kiedy masz, albo wiesz o tym,że masz IO i jakie miałas wyniki na krzywej insulinowej? Kurcze, ja dzisiaj odczytałam wyniki, nie znam się totalnie na tym, ale pomiar glukozy wyszedł, że mam coś i mam skierowanie do diabetologa, a wyników z insuliny nie potrafię odczytać - już teraz boję się cokolwiek jeść - na szczęście nie chce mi się aż tak bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 19:11
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
AlicjaJ wrote:Ja byłam u gina juz w 4t0d bo pilnie chciałam dostać receptę na heparynę - wtedy było widać pecherzyk wielkości 5mm Potem byłam jeszcze dwa razy - ze względu na spadek proga a później plamienie - ktoś mnie przebije? Wiem, panikara jestem.
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko mocno wrażliwe piersi, mdłości żadnych nie mam, humorów raczej też nie. Tylko bardziej się wzruszam przy książkach i filmach, ostatnio czytałam książkę przez dwie godzinki i płakałam 5 razy
WOW ja jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem dopiero od czterech dni wiem.
zobaczyłam na elektronicznej rejestracji, że zwolnił się termin do mojego lekarza i się przepisałam, idę jutro na 19.30. Może coś się wyjaśni i będę spokojniejsza.
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
Minie Black wrote:Czy wy też jesteście takie nerwowe ostatnio? Ja od kilku dni chodzę i cisnę piorunami!2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
AlicjaJ wrote:Ja byłam u gina juz w 4t0d bo pilnie chciałam dostać receptę na heparynę - wtedy było widać pecherzyk wielkości 5mm Potem byłam jeszcze dwa razy - ze względu na spadek proga a później plamienie - ktoś mnie przebije? Wiem, panikara jestem.
Jeśli chodzi o objawy to u mnie tylko mocno wrażliwe piersi, mdłości żadnych nie mam, humorów raczej też nie. Tylko bardziej się wzruszam przy książkach i filmach, ostatnio czytałam książkę przez dwie godzinki i płakałam 5 razy
U mnie tez wrażliwe piersi ale dzisiaj to już przesadzają serio... czuje je nawet jak chodzę
Ja żadnych mdłości nie mam ale właśnie miałam drzemkę prawie godzinną -
PAPAVER wrote:Pikapik, możesz napisać mi od kiedy masz, albo wiesz o tym,że masz IO i jakie miałas wyniki na krzywej insulinowej, kurcze, ja dzisiaj odczytałam wyniki, nie znam się totalnie na tym, ale pomiar glukozy wyszedł, że mam coś i mam skierowanie do diabetologa, a wyników z insuliny nie potrafię odczytać - już teraz boję się cokolwiek jeść - na szczęście nie chce mi się aż tak bardzo
IO mam już od jakiegoś czasu, zaleczyłam ją a teraz znowu wróciło to paskudztwo - trochę na moje zyczenie, nie ukrywam, poniewaz głownym sposobem leczenie IO jest zdrowa dieta i sport.
W kazdym badz razie ja mialam insuline cos ok 26 na czczo, glukoze mam ok. Zaczelam leczenie, dostalam leki itd. i nagle sie okazalo ze jestem w ciazy. Leki mi odstawil lekarz, natomiast mam ulozona diete przez dietetyka. W IO chodzi o to zeby unikać produktów przetworzonych, o wysokim indeksie glikemicznym, głownie trzeba uwazac na węglowodany.
Ja na szczęście póki co mam smaki na "zdrowe" przysmaki, i czasami odchodze sobie od diety i zamiast przypisanej przękaski pochłaniam pół słoika korniszonów
w razie pytań - wal smiałoPAPAVER lubi tę wiadomość