Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Olinkowa współczuje ze jeszcze Cię męczą na L4
nie daj się!
Co do bujaczka to wybieram ten:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-krzeselko-kinderkraft-unimo-5w1-i7274300040.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_DCK_pla_sm_dziecko&ev_adgr=SM+Dziecko&ev_ln=PRODUCT+GROUP&gclid=CjwKCAjw6djYBRB8EiwAoAF6ofq-JSBzJvPYBHYnFS_o55xTD8-ktOYLOwFIA090asLHmR6jf-13FxoC56QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CO7w76GavdsCFQGDmgodopQOHg
Nie dość ze praktyczny to jeszcze piękny -
Moja mała ostatnio też jest bardzo leniwa i kopniaki są duzo delikatniejsze. Dr w luxmedzie mi powiedziala ze mogla przekrecic sie przodem do moich kiszek i dlatego mogę ja slabiej czuć. Wierzę jej,ale jutro i tak mam wizytę u swojego gina z usg wiec zobaczymy co ten mały glut tam wyprawia
ja dzisiaj mialam krzywą, 3 raz w zyciu i zdecydowanie zniosłam ją najgorzej. Podobno to ze wzgle na ciąże,już sprawdzałam trajektorie lotu do wc,ale jak pomyslalam ze będę musiała pić to jeszcze raz to zacisnelam zęby i jakoś przetrwałam. Ale wyniki podobno są średnie więc pewnie za jakis czas powtórka
My kupilismy komodę z ikea stuva,mozna wybierać kolory i moduły i jestem póki co bardzo zadowolona -
Hej dziewczyny,
Bardzo długo się nie odzywalam mam nadzieję że niektóre z was mnie jeszcze pamięta bo widzę że dużo nowych jest dziewczyn a więc i ja się witam.
A u mnie z dzidzia okey,lekarz nie może się zdecydować czy chłopczyk czy dziewczynka więc dalej przystaje na mojej intuicji ze chłopiec.
Polowkowe mam dopiero pod koniec miesiąca więc poczekamy co będzie.teraż się naprawdę dobrze czuje w ciąży choć staram się dużo odpoczywać i oszczędzam jak mogę ..
widzę że już pomału wyprawki szykujecie ja narazie wstrzymuje się bo zawsze można coś kupić na szybko teraz już nie będę szalał ograniczę się do minimum i praktycznych rzeczy bo później tylko w półkach zalegają.
Jakoś nie nastawiam się na wózek bo moje dziecko w ogóle nie chciało w nim leżeć spać czy spacerować koszmar.
A co do pokoiku bo też będzie dzielił sypilanie że mną jeszcze zobaczę czy łóżeczko rozloze bo przy pierwszym synku było tak ze on spał tylko z nami w łóżku a właściwie na mnie bo nie chciał w lożeczku za pierona teraz muszę pomyśleć jak to zrobić bo i tak śpi do dziś ze mną i z noworodkiem to już będzie problem.Ale dla własnej wygody chce mieć dziecko bardzo blisko sienie.
Ahh w ogóle mi się śniło dziś ze urodziłam synka Ale strasznie bolały mnie nacieica po cesarce i teraz nie wyobrażam sobie po schodach chodzić ciągle góra dół wiec moze w salonie zagoszcze a męża i syn straszy w sypialni ;-)Ale pewnie dużo w praktyce wyjdzie.
Cieszę się że wróciłam do was i mam nadzieję że przyjmiecie mnie z powrotem)
Flavia lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam krzywa cukrowa wczoraj,nawet przez zatkany nos było mi ciężko wypić to,ja ogólnie nie słodzę kawy ani herbaty,pije głównie wode lub rozcieńczone soki,także było mi ciężko to wypić,zwłaszcza końcówkę,ale mam to za sobą
ataeb lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Czesc dziewczyny, my po nieprzespanej nocce. Okolo 2 dopadly mnie skurcze i nie moglam sobie poradzić. Dopiero okolo 4 maz pojechal do apteki nocnej i kupił nospe, bo chcialam uniknac jej brania. Skurcze trwaly okolo minuty i powtarzaly sie co 10 minut. Nie zdarzylam wiec dobrze zasnąć i budzil mnie kolejny. Dzisiaj duzo odpoczynku i leżenia przede mną. O tych skurczach wspominala mi polozna tzw. przepowiadajace, ale nie powinny byc zbyt częste i zbyt intensywne. Część kobiet moze ich wogole nie czuc. Pojawiaja sie po 20 tygodniu. Jesli sytuacja bedzie sie powtarzać, następnym razem chyba pojade na IP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:36
-
Dziewczyny, a jak u Was z ćwiczeniami? Robicie coś?
Ja zaczęłam delikatnie w poniedziałek, bo zaczęły mnie boleć plecy. Przed ciążą ćwiczyłam 40 minut dziennie i trochę mi tego brakuje.
Lekarki muszę zapytać o aerobik w wodzie.
Chociaż może lepiej nie ćwiczyć, bo na wadze jedynie +2,4 kg.
-
Ja chodziłam na aqua aerobik i bardzo byłam zadowolona, pytałam wcześniej lekarza i nie widział przeciwwskazań. Niestety przyplątała mi się infekcja 2 tyg temu i od tamtej pory nie chodzę, ale nie wiem czy to przez chodzenie na basen czy przez co, może to nie basen był przyczyną infekcji
www.zcukremalbowcale.com -
ChicChic wrote:Dziewczyny, a jak u Was z ćwiczeniami? Robicie coś?
Ja zaczęłam delikatnie w poniedziałek, bo zaczęły mnie boleć plecy. Przed ciążą ćwiczyłam 40 minut dziennie i trochę mi tego brakuje.
Lekarki muszę zapytać o aerobik w wodzie.
Chociaż może lepiej nie ćwiczyć, bo na wadze jedynie +2,4 kg.
-
Zuuziaaaa wrote:Czesc dziewczyny, my po nieprzespanej nocce. Okolo 2 dopadly mnie skurcze i nie moglam sobie poradzić. Dopiero okolo 4 maz pojechal do apteki nocnej i kupił nospe, bo chcialam uniknac jej brania. Skurcze trwaly okolo minuty i powtarzaly sie co 10 minut. Nie zdarzylam wiec dobrze zasnąć i budzil mnie kolejny. Dzisiaj duzo odpoczynku i leżenia przede mną. O tych skurczach wspominala mi polozna tzw. przepowiadajace, ale nie powinny byc zbyt częste i zbyt intensywne. Część kobiet moze ich wogole nie czuc. Pojawiaja sie po 20 tygodniu. Jesli sytuacja bedzie sie powtarzać, następnym razem chyba pojade na IP.
Zuzia ja dzisiaj tezdruga noc pod rząd to samo...i niestety tez na nospie ... wczoraj kontaktowałam się ze swoim lekarzem kazał dzisiaj przyjechać jak nie odpusci .. nie odpuściło wiec jadę ... zobacze co tam się dzieje .. młody aktywny to mnie cieszy .
-
Cześć Dziewczyny! Ale miałam sen dzisiaj, masakra. Malutka była już na świecie ale nie mogłam jej nakarmić piersią No normalnie nie mogłam i już, jakby mi sutki znikały i wszyscy chcieli ja karmić butelka a ja tak bardzo rozpaczałam i nie rozumiałam o co chodzi - masakra skąd to się bierze w ogóle.
-
Jutro wizyta, mam nadzieję, że malutka rośnie bo nie mam czasu odpoczywać
W piątek ruszamy z Wikusią na zjazd dzieciaczków z wątku bbf
Jak dostałam pierwszych skurczy przepowiadających to trochę spanikowałam. Na szczęście trwały jakieś 20 minut. Co parę dni się powtarzają ale trwają już krócej. -
Marsylia wrote:Jutro wizyta, mam nadzieję, że malutka rośnie bo nie mam czasu odpoczywać
W piątek ruszamy z Wikusią na zjazd dzieciaczków z wątku bbf
Jak dostałam pierwszych skurczy przepowiadających to trochę spanikowałam. Na szczęście trwały jakieś 20 minut. Co parę dni się powtarzają ale trwają już krócej.
Ja nie odczuwam takich skurczy. Jakie to uczucie? Może mam, a nie wiem ?
-
Dziewczyny ktore leczą sie endokrynologicz ie - jake macie aktualne tsh i co ile je mierzycie?
Ja co 4 tygodnoe regularnie wraz z wizytą u lekarza. Miesiac temu tsh 0,7 a dzisiaj 2,4. Nie zapomnialam o tabletkach. Dzwonil do mnie naaet lekarz i kazal zwiekszyc dawke na cito.
Megss ja mam nadzieję ze to sie uspokoi. Daj znac co powiedzial lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 11:59
-
ChicChic wrote:Ja nie odczuwam takich skurczy. Jakie to uczucie? Może mam, a nie wiem ?