Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pikapik wrote:To ja chyba za bardzo zaszalałam z tymi pieluchami. Tetrowych mam Ok. 20, 10 flanelowe i dwie bambusowe :o
Nie tylko tyJa mam 10 białych i 8 kolorowych tetrowych, 6 flanelowych i 2 flanelowe z ceratką pod spodem
I jeszczę chcę dokupić z 6 kolorowych tetrówek
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
NatkaZ wrote:Nie tylko ty
Ja mam 10 białych i 8 kolorowych tetrowych, 6 flanelowych i 2 flanelowe z ceratką pod spodem
I jeszczę chcę dokupić z 6 kolorowych tetrówek
-
Zapomniałam, w smyku z kartą -25% na ubranka, łączy się z wyprzedażą. Zamówiłam dla Elizy jedno body z Pinokio i dla Wiki trochę ubranek na zapas, wczoraj musiałam powyciągać rozmiar 74 a na 80 mam tylko kilka podkoszulek.
-
Oooo to i ja swój brzuchol pokaże choć raczej jest mały ale wyobraźcie sobie ze mam 176 cm wiec wydaje się mniejszy niż taki sam by był u osoby 158
https://images82.fotosik.pl/1117/7e382573115f7ac3med.jpg
A podejście linka do strony w której wkleja wam się odrazu fotka a nie link ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:42
edka85 lubi tę wiadomość
-
eVelina83 wrote:Wybieram się na zakupy do Pinokia w sierpniu. Już się doczekać nie mogę. Kupujecie więcej pajacyków czy body i do nich polspiochow?
ogólnie już mam tyle ciuchów że nic nie kupuje, lumpex mnie pochłonął
Jutro glukoza o zmoroPikapik, Flavia lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie. Czy mając komodę z nakładką i na tym miękki przewijak, to czy coś jeszcze się na to kładzie? Chodzi o kwestie higienicznie i aby nie zabrudzić przewijaka.
-
edka85 wrote:Mam pytanie. Czy mając komodę z nakładką i na tym miękki przewijak, to czy coś jeszcze się na to kładzie? Chodzi o kwestie higienicznie i aby nie zabrudzić przewijaka.
edka85 lubi tę wiadomość
-
Zuziaaa widzę ze obie jesteśmy królowe lumpeksow hehe. Ja kupiłam masę ciuchów, i wydałam na to łącznie 200 zł. Kilka rzeczy kupiłam na kromkach w reserved i 5-10-15 a ostatnio dostałam mnóstwo od znajomej i mojego taty.... także, toniemy w ciuszkach hehe
Zuuziaaaa lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Mam pytanie. Czy mając komodę z nakładką i na tym miękki przewijak, to czy coś jeszcze się na to kładzie? Chodzi o kwestie higienicznie i aby nie zabrudzić przewijaka.
My kupiliśmy jeszcze pokrowiec frotte na przewijak i drugi bawełniany. Zawsze można je uprać jak czymś oberwą, a wydaje mi siď, że przyjemniej jest maleństwu leżeć na czymś co nie jest takie zimne jak normalnie powierzchnia przewijakaedka85 lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Dziewczyny, ja też jestem mega lumpeksiarą i wcale się tego nie wstydzę. Chociaż na znalezienie ślicznych nie zniszczonych ciuszków, szczególnie dla starszaków trzeba poświęcić trochę czasu niestety, bo już tak łatwo nie jest. Jednak ja to bardzo lubię i gdyby nie te upały, to na pewno chodziłabym raz tygodniu spokojnie coś złowić
-
plemniczka wrote:Olinkowa bardzo zainteresowal mnie ten wózek, jednak nie widze nigdzie informacji jakie to są koła? pompowane, piankowe? i czy budka w spacerówce sie rozklada bardziej? czy tylko tyle ile jest pokazane?
Jutro zrobię zdj z boku żeby było lepiej widaćplemniczka lubi tę wiadomość
-
Poskarżyłam się tutaj na forum na te moje infekcje intymne no i uwaga- dziś na wizycie czysto, pH pochwy idealne!
Upływy, które mam teraz są normalne w ciąży. W dodatku wyniki morfologii, moczu i testu obciążenia glukozą- również idealne, chyba pierwsza bezproblemowa wizyta od dawna.
Dostałam receptę na zastrzyk odnośnie przeciwciał- Rhophylac 300, niestety 100% płatna, bo prowadzę ciążę prywatnie. Myślicie, że jakbym się zapisała na jedną wizytę państwowo do ginekologa, to by mi wypisał receptę? Czy wyśmiał, bo żeby ją wypisać muszę u niego od początku prowadzić ciążę?
Do kiedy lekarz Wam kazał prać Acard? Ja biorę 75 i moja gin twierdzi, że mam odstawić tydzień przed planowanym porodem (czyli 39+0), bo tak małej dawki nie trzeba w ciąży wcześniej odstawiać. Chociaż wcześniej mówiła, że chyba do 32 t.c. powinnam brać...
Od kiedy macie częstsze wizyty u ginekologa? Chodzi mi o niezagrożoną ciążę.
Ja mam chyba 20 albo 30 pieluch tetrowych (do odbijania, wycierania buźki, do kąpieli- na dno wanienki)- mąż mi ich kazał wziąć dużo, bo pamięta, że szły hurtowo podczas pielęgnacji jego brata. Do tego mam 2 flanelowe (na przewijak- chociaż mam jedno prześcieradełko, to coś czuję, że zaraz będzie do wymiany, a oprócz tego jako prześcieradełko do wózka, do przykrycia jak będzie ciepło)- pewnie jeszcze dokupię. Mam też 2 bambusowe i są super, będą mi służyły mi pewnie do owijania dzieciaczkaZupełnie nie przemawiają do mnie pieluszki muślinowe, ale to dlatego, że używam ściereczki muślinowej do peelingu twarzy i muślina wydaje mi się ostra i nieprzyjemna.
Marsylia irygacji z Tantum Rosa próbowałam tylko raz, lata temu. Wtedy sprawdziła się całkiem spoko, ale i tak wylądowałam u lekarza po receptę na globulki. Teraz słyszałam, że w ogóle nie powinno robić się irygacji, bo to niby pogarsza stan. Tylko podmywać się tym można.
eVelina83 kupowałam body (najczęściej z długim rękawem) i do tego najwięcej mam: pajacyków, śpiochów i najmniej półśpiochów. Wydaje mi się, że maluszkowi na jesieni będzie raczej zimno i będę starała ubierać się warstwowo- np. body + pajacyk. -
Ja miałam już zastrzyk z immunoglobuliny i był za darmo, choć chodzę do ginekologa prywatnie. Każdej kobiecie przysługuje darmowo, nieważne od tego kto prowadzi i jak ciążę, wystarczy że jest ubezpieczona w NFZ. Ale wiem, że w niektórych miejscach ciężko wymóc to za darmo i się nie zgadzają... W dwóch szpitalach w Krakowie wiem na pewno, że dają za darmo zastrzyki.
-
OlinkowA wrote:Z tego co mówiła nam Pani w sklepie koła są żelowe cokolwiek to znaczy... A budka rozkłada się tylko do tej pozycji na zdj.
Jutro zrobię zdj z boku żeby było lepiej widać
Żelowe czyli pełnią identyczne funkcje jak pompowane tyle, że nie ma możliwości ich przebicia więc w razie W odpada szukanie na biegu dętki na wymianęNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Flavia wrote:Dziewczyny, ja też jestem mega lumpeksiarą i wcale się tego nie wstydzę.
wczoraj robiłam podsumowanie. Kupiłam rzeczy na 56 i 62. Nowe albo lekko używane w bdb stanie. Wszytsko HM albo smyk. Wydałam 280zl, wartość nowych 860
No jak mi przyjemnie było jak ro policzyłam...
tym_janek lubi tę wiadomość
-
edka85 lubi tę wiadomość
Czekamy na Hanie -
Wiem, że pisałyscie już o kosmetykach na forum, jednak nie mam pojęcia na której stronie a paręnaście dni temu to było. Czy przy kupnie kosmetyków sugerujecie się tym czy jest od 1 dnia zycia? Chodzi o linię babydream która ma chyba najlepszy skład z wszystkich kosmetyków Ale niestety nie ma informacji od kiedy można go używać. Czy któraś używała ich od pierwszego dnia bądź zamierza używać ? Szukałam wczoraj po internecie Ale nie znalazłam informacji na temat.
Ja też zostałam królową olxna prawdę można złowić piękne rzeczy w niskich cenach, niekiedy nie używanych w ogóle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 08:35