Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Milano, niestety ze śluzem nie pomogę, ale ja walczę z leukocytami. Dostałam skierowanie na posiew. Daj znać po wizycie, dodam coś do tabelki jeśli bedziesz miała nowe info
Bajka111 chyba Ciebie w koncu do tabeli nie wpisałam, a nie mogę znaleźć posta. Jak odczytasz, to daj znać a nadrobie to niedopatrzenie
Co do obrazka - dół gole na czuja, po coś co mi spadnie kucam na żąbę z kolanami rozchylonymi na boki, śpię z poduchą "C" ale komicznie wygląda jak się przekręcam z boku na bok
buty mam tylko wkładane, albo chodzę w japonkach, nie ma opcji że zapnę sandały
-
nick nieaktualny
-
Hejka. My dziś zamowilismy wózek,torbę do niego i spiworek
no i matka jest goła i wesoła hehehe. Wybraliśmy cybexa priam z papuga
wanienke i materacyk też ogarnelismy. Wróciłam zmęczona jakbym przebiegła maraton. Upał zdecydowanie mi nie służy. Męczy mnie od paru dni zgaga. Co do zdjęcia to z goleniem mam identycznie i jak leżę na kanapie A mam się podnieść to też wyglądam komicznie
27 i 29 sierpnia mam szkołę rodzenia i spotkanie z położna z którą będę rodzić. Powiem Wam że zaczynam już czuć że to już bliżej niż dalej i zaczynam myśleć jaki to jest ból podczas porodu. Czy rzeczywiście taki straszny czy nie aż tak . Mój mały chyba się nie odwrócił jeszcze bo czuje jak główkę ma po prawej stronie. Wizyta w pt więc zobaczymy co powie ginekolog.
-
Ja mam za dużo tych cholernych leukocytów we krwi 14,84 i mam powtórzyć morfologię i zrobić crp tylko nie mogę się doprosić męża by krew pobrał i zawiózł do labolatrium bo dziś ma dzień wolny. Jutro rano to załatwimy.
Zuzia twarda babka z Ciebie! Dasz radę!Czekamy na Hanie -
A. Od następnego tygodnia mam raz w tygodniu chodzić na ktg. Akurat badanie robi pielęgniarka tuż obok gabinetu mojego gina i mam zaglądać miedzy pacjentkami żeby lekarz rzucił okiem na wynik. Powiedział, ze te badania dla bezpieczeństwa dziecka. Na pierwsze badanie wybieraj się 11 sierpnia.Czekamy na Hanie
-
Milano, jak zacznie się laktacja to cyce jeszcze zmienią się nie do poznania. Tak więc nie martw się. W razie czego są dostępne takie nakładki do wyciągania sutków - philips avent niplette.
akilegna♥ Ależ ty masz brzunio!akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie. Mała waży 1400 g i ułożona dalej miednicowo więc chyba czeka mnie cesarka. Mam cichą nadzieję, że jednak odwróci się jeszcze. Ktoś zna taką sytuację, że maluch na ostatnią chwilę się odwracał?
Ogólnie zapomniałam zabrać kartki ze wszystkimi wymiaramiAle mówiła, że jest wszystko super więc chyba nie mam co się martwić. Ale jakoś tak źle się czuję, że nie mam tych wymiarów ehh.. zawsze wyszukuje czegoś na siłę
Co do badań moczu, mówiła że te różnice to po prostu źle pobrany mocz.
Pytałam się też jej co do ewentualnej cesarki i powiedziała mi, że w takim przypadku czeka się normalnie na skurcze i dopiero wtedy jedzie się na porodówkę i jest cesarka, nie ma żadnego umawiania się. Kurczę myślałam, że to wygląda przy cesarce tak, że jednak jest wiadomo wcześniej kiedy i jedzie się na umówiony dzień czy się mylę, ktoś mnie uświadomi?
O ktg też nic nie mówiła a wizyta dopiero za miesiąc czyli brak wizyt co 3 tygodnie a standardowo co 4 tygodnie. Jestem ciekawa co będzie dalej czy też dopiero przed samym porodem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 20:04
1Malinka1, Lunitari, mala_misia lubią tę wiadomość