Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Evelina, a skąd jesteś?
Ja właśnie planuje Medicover. A opcją B jest Salve. Nie chcesz teraz też Salve?
Aga, rodziłam w Profamilii. Niestety teraz już chyba nie będzie takiej możliwości. Chociaż cały czas trzymam za nich kciuki!
Zuzia, mnie chodzi o to samo. Nie jest dla mnie ważne tak bardzo otoczenie w sensie warunków jak w hotelu czy jedzenie z restauracji, ale chcę czuć, że ktoś się mną zajmuje, jest zaintetesowany, skupiony na tym co robi i przede wszystkim traktuje mnie z szacunkiem (co niestety w panstwowym ICZMP nie występuje).Czekamy na Hanie -
Megsss wrote:I to są normalne ceny ...a teraz ... 7-10 tys to naprawdę ostra przesadaCzekamy na Hanie
-
Bo w Poznaniu nie ma nic prywatnego .. szukałam bo tam mamy rodzine męża.. z „ukochana teściowa " na czele:) i moglibyśmy bezkosztowo zabawić chwile dłużej ale nic mi nie wyskoczyło .. znalazłam Szczecin za 5500 ..ale droga z Trojmiasta tam kompletnie mi się nie widzi .. dodając koszt benzyny i noclegi dla męża robi się kwota zbliżona do Gdańska wiec to kompletnie bez sensu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 22:33
-
Te moje tzw na siłownie to są duże bardzo typowo sportowe wiec nie za bardzo się nadają . Z koleji kupić torby na raz bez sensu .. dlatego podobają mi się te co wysłała Chic Chic bo mogłabym je potem wykorzystać .. tylko właśnie patrząc po wymiarach zastanawiam się czy się zmieszczę
-
Evelina, moje dwie znajome rodziły w tym roku drugie dzieciaki w Salve i obie są bardzo zadowolone. Jedna sn, jedna cc.
Ale dla mnie to jest opcja B właśnie z powodu tych zarzutów prokuratorskich. Względy ideologiczne mnie hamują
Ja w ProFamilii płaciłam 5500.
Co do pakowania to podziwiam, że się mieścicie! Poprzednio miałam walizkę mała taką jak do bagażu podręcznego dla siebie i torbę sportową z siłowni dla małego. -
Zuuziaaaa wrote:Megss ja sie spakowałam w dwie mniejsze torby takie jakby na siłownię. Tez mi się wydawało że walizka będzie wyglądać głupio.
A torby szukam takiej wiesz, na pampersy, butelkę i inne pierdoly już na późniejszy czas.Zuuziaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja też wezmę walizkę. O wiele wygodniej jest z nią jechać niż z torbą na ramię. Kobiety zabierają walizki na kółkach bardzo często do szpitala. I to nie tylko na poród, ale też na różne planowane zabiegi lub hospitalizacje.
-
Monika30 hormony teraz to już pewnie nie wiedzą co ze sobą zrobić
Ja się staram hamować jak mogę, bo wiem, że mężowi też nie jest łatwo teraz. Ale już coraz bliżej
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale to Ty miałaś baby shower ostatnio? Chciałam zapytać jak wrażenia i jak się impreza udała, nie wiem czy już pisałaś wcześniej
www.zcukremalbowcale.com -
Witam się w 31+0
Nie mogę uwierzyć, jak ten czas zapierdziela na koniec ciąży, jeszcze tydzień i będę w 8 miesiącu! Dziś mam badania 3 trymestru i mam nadzieję, że uda się zrobić Kindze ładne fotki w 3D
Już nie mogę się doczekać, a to jeszcze tyle godzin... wizytuję dopiero na 17:40. Ktoś jeszcze ma dziś wizytę?
Przeżyłam dziś rano szok, stanęłam na wagę i pokazało mi +3kg od ostatniego ważenia (czyli od wizyty miesiąc temu):o Łącznie mam już 11 kg na plusie. Niby takie upały, że jeść się nie chce, ale w sumie z domu też nie wychodzę, mało się ruszam. Muszę to ogarnąć, bo jak tak dalej pójdzie, to się nie zamknę w standardowym 16 kg do końca ciąży. Mam nadzieję, że pogoda się sprawdzi i od przyszłego tygodnia upały trochę zelżeją, to zacznę znowu chodzić na dłuższe spacery. -
KaroWi-mnie tez pokazało ostatnio od jedej wizyty do następnej 3kg (w ciągu 3tyg),sama nie wierzyłam co tak dużo i jeszcze lekarz 3kg od ostatniej wizyty??na szczęście to musiała być woda,bo minęły 2tyg a ja nic nie przytyłam a wręcz pokazuje mi kg mniej.nie przestałam wcale jeść mniej[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
29.09.2018❤️ -
Cześć
Czas naprawdę szybko umyka. Nadal pamiętam jak malutka miała 7mm. A już kawał dziewczynki się zrobił, potrafi dać czadu w nocy.
Rozmawiałyście na temat szpitali i powiem Wam szczerze, że 9 tysięcy to jakiś absurd. Nie byłoby Nas stać. Na szczęście mieszkam w zasadzie 10 min drogi od szpitala i jest III stopnia referencyjności, mają dobre zaplecze jeżeli chodzi o sprzęt, mają oddział neonatologiczny, sale są pojedyncze, dobrze wyposażone, więc pod tym względem jestem uspokojona. Mam nadzieję, że mają do tego ludzkie podejście do rodzących kobiet, bo opinie są różne. Natomiast w kwietniu rodziła tam przyjaciółka, polecała. Kolegi z pracy dziewczyna miała tam niedawno cesarkę, też polecali. I jeszcze kilka osób.
Odczuwam już spadek energii. Dosłownie nic mi się nie chce. A na liście tyle do zrobienia.
Dzisiaj odebrałam paczkę z Hubiworld, duża część mojej pielęgnacji doszła.
Wiecie czego nie lubię? Jak ktoś mi mówi, że będę miała małe dziecko, bo taki mały brzuch. Pewnie, niech wzbudzają we mnie niepokój. Dobrze, że przepływy i pomiary są dobre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 10:19