Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu wrote:Karolina a jesteś w tym szpitalu o którym kiedyś pisałaś, że wspominasz bardzo źle? Trzymaj się tam jakoś. Mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać w niepewności tylko podejmą jakieś sensowne decyzję, żebyście obie były bezpieczne.
Dzięki Kochana :-* -
Natalia92aa wrote:Ja mam magnez podłączony i w razie co podają sterydy. Już dali pierwsZą dawkę
O matko, co się dzieje na tym forum...Mam nadzieję, że to się w końcu uspokoi. -
Przy córce przetestowałem większość pampersów dostępnych na naszym rynku i najlepiej sprawdzały się firmy Pampers ale te zielone. Po premium córka dostała największego uczulenia. Life z super pharmy też nie były najgorsze ale wiadomo każde dziecko inne i ciężko przewidzieć reakcje. Teraz ponownie kupiłam orginalne pampersy ale dostałam też te premium.
Dziękuje za rady co do fotelika
Za dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki żeby było jak najlepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:18
-
My przy córce też chyba przetestowaliśmy wszystkie możliwe, ale nawet Pampersy ją uczulały. Co śmieszne, dopiero po Dady z biedronki nic się nid działo. Dlatego u Tosi też stawiamy na nie, ale w tej fioletowej wersjiNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja zakupiłam dady, pampersy zielone i z rossmana dostałam pampersy extra Care. Zobaczymy które nam spasują najbardziej. Do szpitala biorę małe promocyjne opakowanie z Rossmann.
Dużo osób poleca dady, oby te najbardziej sprawdziły się u nas, bo wychodzą najtaniej -
Myslam o bambiboo dostępne od paru miesięcy bambusowe eko podobno zobaczymy co to, a jak nie te to babydream bo właśnie słyszałam opinii ze po pampersach trudno zmienić na inne bo robią się dzidzia wysypki i różne inne wiec pampersy będę próbować jako ostatnie po drodze jeszcze spróbuje tych lidlowych, dada u mnie odpada nie chodzę do biedronki bo ten sklep mnie mega denerwuje u mnie na osiedlu zawsze pełno ludzi i bałagan straszny. Obok biedronki mam właśnie rossmana a kawałek dalej lidla.
-
ZUZIA proszę uzupełnij najnowszą wagę, 34+1 2500g
następna wizyta 14 września.
Jestem tak szczęśliwa po tej wizycie, że aż nie wiem co mam zrobić ze sobąmaluch urósł sporo, wszystko jest ok, obrócił się główką w dół! A szyjka jest trochę skrócona, ale jest twarda i lekarz mówi, że teraz już się nią nie muszę przejmować także wielki kamień z serca!
Mam nadzieję, że ta wiadomość przełamie złą passę, bo cały czas myślę o dziewczynach w szpitalach.Bajka111, ChicChic, monika30, Karo_Wi, tym_janek, Flavia lubią tę wiadomość
www.zcukremalbowcale.com -
Ja mam 3 opakowania jedynek i myślę, że to w ogóle max tego co zużyję. Dwójki też długo nie będę używać. Raczej stawiam na większy zapas trójek.
-
Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wszystki przebywające w szpitalach, oby maluszkom jak najdłużej się jeszcze nie spieszyło do wyjścia
Ja kupiłam pieluszki pampers premium care bo były w mniejszych opakowaniach, później myślę że przejdę na zielone pampersy.
Z córką sprawdziły mi się tylko pampersy, każde inne ją uczulały i dostawała odparzeń, dużo kasy straciłam na to testowanie bo kupiło się taniej ale wykorzystałam kilka a potem i tak musiałam kupić pampersy.
Dzisiaj mam wizytę u położnej, idziemy z Mężem, ma nam opowiedzieć o porodzie, pokazać sale porodowe itd
Cukierniczka widzę też masz późno kolejną wizytyę tak jak i ja, ja mam aż 17 września kolejną, ciekawe czy dotrwam, ale lekarz mówił że jest wszystko ok, mały rośnie więc nie ma potrzeby częściej to raz, a dwa idzie na urlop i wraca dopiero 17 września