Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj o 10:23 przez pilne cc przyszła na świat Eliza. Waga 2250g, długość 48cm, 32cm obwód główki. Urodziła się w zamartwicy ale szybko doszła do siebie. Dostała 5-8-9 pkt. 24h spędziła w inkubatorze. Teraz ją przenieśli do łóżeczka na 6h obserwacji i jak będzie ok dostanę ją na salę. Póki co jeszcze nie dali mi jej kp. Więcej Wam napiszę jak wyjdziemy.
Bajka111, mala_misia, Blu, Szczęśliwa Mamusia, monika30, Kathrine, Karo_Wi, ChicChic, neska7, Milano, edka85, 1Malinka1, Cukierniczka, OlinkowA, katberry, Ewel., Pikapik, Zuuziaaaa, 1000, Megsss, tym_janek, plemniczka, Buko, kamkam, Papierówka, Flavia, Miru, akilegna♥, eVelina83, Katiuszaaaa, Odeta, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
Marsylia wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj o 10:23 przez pilne cc przyszła na świat Eliza. Waga 2250g, długość 48cm, 32cm obwód główki. Urodziła się w zamartwicy ale szybko doszła do siebie. Dostała 5-8-9 pkt. 24h spędziła w inkubatorze. Teraz ją przenieśli do łóżeczka na 6h obserwacji i jak będzie ok dostanę ją na salę. Póki co jeszcze nie dali mi jej kp. Więcej Wam napiszę jak wyjdziemy.
Gratulacje ogromne i wszystkie "forumowe ciotki" trzymają kciuki, żeby wychodziła z inkubatora do mamy jak najszybciej!!! Ogrom zdrówka! EDIT: w sensie, żeby do niego nie wracała, tylko już do mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:00
orchidea33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marsylia, gratulacje! Dużo zdrówka dla Was obu
Ja na listę prezentową mam póki co wpisane lalkę Metoo, kocyk bambusowy Lullalove, może Miś Szumiś lub szumiącą ośmiornicę, ostatnio widziałamA tak to nie wiem, nie chce na pewno by kupowali ubranka - jestem tym przerażona, jeśli mam dostawać takie prezenty, serio
Wiem, że to głupie, ale mam swój styl i po prostu chce sama wybierać ciuszki dla Małej, które wiem, że ubiorę, a boję się, że takie ciuszki wybrane przez innych nie przypadną mi do gustu i będą leżeć (tak mam niestety)
.
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Marsylnia ogromne gratulacje!! Zdrówka Wam życzę!!
Do szpitala kupiłam Dada, a po babyshower mam sporo 1 z Pampersa, których nie bardzo chciałam używać. No ale jak już są i nie będą małej uczulać to je zużyję. Później pewnie będę kupowała biedronkowe, spróbuję też tych bambusowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 13:04
-
Tak myślałam, że to właśnie Marsylia otworzy nam listę, ale u niej i tak prawie donoszona ciąża, bo urodziła w trakcie 37 tc. Ciekawe, która następna
-
Marsylia gratulacje! Niech malutka zdrowo rośnie
W temacie pampersów to na początku używałam tych zielonych Pampers, ale jak dla mnie to równie dobre a nawet lepsze są Dady i te z Lidla. Zielone pampersy często przeciekały, ale były miękkie. Kupiłam paczkę tych bambusowych i będziemy testować
Ja lubię dostawać od znajomych ubranka jako prezent, sama też często kupuje. Zawsze takie osoby bardzo przeżywają żeby się podobało i żeby rozmiar był dobry dla mnie to urocześmieszne są sytuacje kiedy moja tzylatka dostaje coś do ubrania i tutaj nie ma zmiłuj, jak nie jest różowe i z jakimś fajnym bohaterem to bardzo kręci nosem
-
nick nieaktualnyJa zupełnie teraz nie myślę o pieluchach. Tzn kupiłam 3 paczki pampersow zielonych i planuje odebrać gratis z Rossmanna, a kolejne to dopiero po porodzie. I planowałam kupić różnych firm małe paczki i sprawdzać co będzie najlepsze.
Ja dzisiaj odczuwam spadek formy, pierwszy raz w ciągu dnia odczuwam ciągnięcie w dole brzucha i mała dziś się wypina i rozpycha wiec chyba będę lezec do konca dnia. -
Marsylia ogromne gratulacje! Trzymam kciuki za Elizę, jest silna i na pewno sobie poradzi!
OlinkowA lekarz sam powiedział, że następna wizyta za 3 tyg to tak się umówiłam, to będzie pierwszy dzień donoszonej ciąży, mam nadzieję, że jeszcze dotrwam do tej wizyty
www.zcukremalbowcale.com