Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wczoraj o 10:23 przez pilne cc przyszła na świat Eliza. Waga 2250g, długość 48cm, 32cm obwód główki. Urodziła się w zamartwicy ale szybko doszła do siebie. Dostała 5-8-9 pkt. 24h spędziła w inkubatorze. Teraz ją przenieśli do łóżeczka na 6h obserwacji i jak będzie ok dostanę ją na salę. Póki co jeszcze nie dali mi jej kp. Więcej Wam napiszę jak wyjdziemy.
Bajka111, mala_misia, Blu, Szczęśliwa Mamusia, monika30, Kathrine, Karo_Wi, ChicChic, neska7, Milano, edka85, 1Malinka1, Cukierniczka, OlinkowA, katberry, Ewel., Pikapik, Zuuziaaaa, 1000, Megsss, tym_janek, plemniczka, Buko, kamkam, Papierówka, Flavia, Miru, akilegna♥, eVelina83, Katiuszaaaa, Odeta, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
Marsylia wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj o 10:23 przez pilne cc przyszła na świat Eliza. Waga 2250g, długość 48cm, 32cm obwód główki. Urodziła się w zamartwicy ale szybko doszła do siebie. Dostała 5-8-9 pkt. 24h spędziła w inkubatorze. Teraz ją przenieśli do łóżeczka na 6h obserwacji i jak będzie ok dostanę ją na salę. Póki co jeszcze nie dali mi jej kp. Więcej Wam napiszę jak wyjdziemy.
Gratulacje ogromne i wszystkie "forumowe ciotki" trzymają kciuki, żeby wychodziła z inkubatora do mamy jak najszybciej!!! Ogrom zdrówka! EDIT: w sensie, żeby do niego nie wracała, tylko już do mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 12:00
orchidea33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marsylia, gratulacje! Dużo zdrówka dla Was obu

Ja na listę prezentową mam póki co wpisane lalkę Metoo, kocyk bambusowy Lullalove, może Miś Szumiś lub szumiącą ośmiornicę, ostatnio widziałam
A tak to nie wiem, nie chce na pewno by kupowali ubranka - jestem tym przerażona, jeśli mam dostawać takie prezenty, serio
Wiem, że to głupie, ale mam swój styl i po prostu chce sama wybierać ciuszki dla Małej, które wiem, że ubiorę, a boję się, że takie ciuszki wybrane przez innych nie przypadną mi do gustu i będą leżeć (tak mam niestety)
.
tym_janek lubi tę wiadomość

-
Marsylnia ogromne gratulacje!! Zdrówka Wam życzę!!

Do szpitala kupiłam Dada, a po babyshower mam sporo 1 z Pampersa, których nie bardzo chciałam używać. No ale jak już są i nie będą małej uczulać to je zużyję. Później pewnie będę kupowała biedronkowe, spróbuję też tych bambusowych
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 13:04

-
Tak myślałam, że to właśnie Marsylia otworzy nam listę, ale u niej i tak prawie donoszona ciąża, bo urodziła w trakcie 37 tc. Ciekawe, która następna
-
Marsylia gratulacje! Niech malutka zdrowo rośnie

W temacie pampersów to na początku używałam tych zielonych Pampers, ale jak dla mnie to równie dobre a nawet lepsze są Dady i te z Lidla. Zielone pampersy często przeciekały, ale były miękkie. Kupiłam paczkę tych bambusowych i będziemy testować
Ja lubię dostawać od znajomych ubranka jako prezent, sama też często kupuje. Zawsze takie osoby bardzo przeżywają żeby się podobało i żeby rozmiar był dobry dla mnie to urocze
śmieszne są sytuacje kiedy moja tzylatka dostaje coś do ubrania i tutaj nie ma zmiłuj, jak nie jest różowe i z jakimś fajnym bohaterem to bardzo kręci nosem
-
nick nieaktualnyJa zupełnie teraz nie myślę o pieluchach. Tzn kupiłam 3 paczki pampersow zielonych i planuje odebrać gratis z Rossmanna, a kolejne to dopiero po porodzie. I planowałam kupić różnych firm małe paczki i sprawdzać co będzie najlepsze.
Ja dzisiaj odczuwam spadek formy, pierwszy raz w ciągu dnia odczuwam ciągnięcie w dole brzucha i mała dziś się wypina i rozpycha wiec chyba będę lezec do konca dnia. -
Marsylia ogromne gratulacje! Trzymam kciuki za Elizę, jest silna i na pewno sobie poradzi!
OlinkowA lekarz sam powiedział, że następna wizyta za 3 tyg to tak się umówiłam, to będzie pierwszy dzień donoszonej ciąży, mam nadzieję, że jeszcze dotrwam do tej wizyty

www.zcukremalbowcale.com