Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo_Wi wrote:Malinka, no ale tu dziewczyny znowu piszą, że podniesione leukocyty to też norma w ciąży. Chodzi mi o to, że skoro nic się nie dzieje, dziewczyny nie zgłaszają żadnych dolegliwości, to po co robić to CRP?
-
Akilegna gratulacje !!!zdrowka dla Was.Ja tez poluje na te biustonosze o których mówiła mama ginekolog,ten weekend niedziela handlowa,to może się skuszę.Ja uwielbiam leginsy,mogę w nich chodzić cały czas,dlatego cieszę się ze się ochłodziło,aczkowiek sukienki tez wygodne.teraz planuje jakiś fajny kardigan.ja ostatnio zmieniłam podejście do zakupów,kupuje mniej ale stawiam na dobra jakość i pare razy się dobrze zastanowię zanim coś kupię,stawiam tez na rzeczy bardziej basic niż sezonowe.no wcześniej to musiałam kupic cokolwiek,żeby zaspokoić głód.na stare lata na szczęście zmądrzałam;)te sukienki odesłałam bo spodziewałam się troszkę innych i kupiłam tez pod wpływem impulsu,uwielbiam zalando,bo 3 msc na zwrot i kurier odbiera:)czasem można coś upolować w dobrej cenie
akilegna♥ lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Akilegna, gratulacje! Napisz coś więcej jak tylko bedziesz miała trochę czasu i chęci
Również oglądałam te staniki z H&M, które polecała mamaginekolog. Na mnie nie zdobiły zbyt dobrego wrażenia, jakieś małe mi się te miski wydawały, ale ja też w sumie nie noszę takich miękkich staników. Poza tym po latach noszenia dopasowanych biustonoszy jakoś nie mogę się przekonać do rozmiarówki z H&Makilegna♥ lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:Beni przyszedł dziś na świat przez cc o godzinie 12.47
Mierzyl 45cm i 2370gram.
Narazie jesteśmy osobno. Ja się czuję w miarę dobrze. Mogę do niego chodzić kiedy chcę ale i tak tęsknię. Jutro Was nadrobie i opowiem więcejakilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Gatulacje dla kolejnej mamusi. Spać nie mogę, miednica posladki pachwiny tak mnie bolą, że poruszam się jak kaleka. Co do staników to ja kupiłam dwupak z bon prix, ładnie leżą, miękkie i cena za dwa 79
akilegna♥ lubi tę wiadomość
Czekamy na Antosia
-
Ja też znowu nie śpię, najgorsze że jak będę usypiac to dziecko wstanie ehh
Teraz to ja mam tyle siły że mogłabym przemeblowanie zrobić a o 9 to mnie złamie spanie i tyle hehe
Dziś robię przegląd szaf i ciuszki piore wreszcie oby mi się udało bo wczoraj chciałam ale ten ból jajnika okropny był..
Co do biustonoszy to mam miękkie i wygodne ale pamiętam że tak mnie piersi bolały i sutki że ciągle wietrzylam -
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, widze ze zaczely sie rozpakowywac:) to juz tak malo czasu zostalo, co blizej to wiecej strachu czuje przed cc, tym bolem, bezradnoscia. Pierwszy polog wspominam okropnie((((
Ja juz spakowana jestem, ostatnio duzo roboty w domu, ciuszky po syarszym synku przegliadalam, odplamialam, pralam, prasowalam. W sumie nic zaduzo nie mudoalam kupic, tylko rozek, kokon, pare pajacykow. No i buteleczki, kosmetyki i takie tam pierdoly. Mialam zapalenie zatok, okropny kaszel, synek znow z bostonka sie meczyl. W domu trwa po remoncie urzadzanie pokoju dla starszego, tyle do kupienia i zrobienia, a mi tak ciezko jest((( Nie moge spac po nocach, kreca mnie nogi, synek w brzuszku sie tlucze cala noc, na zadna strone nie pasuje mu jak leze, co chwili siku, starszy beksa ciagle cos chce, prawie nie siedze nawet(((jestem taka juz wykoczona ta ciaza, ze ciezko sie juz cieszyc, tylko czekam...
2013 - Aniolek 8tg.
2015 - Aniolek 8tg.
2016 - Aniolek 5tg.
Czekamy na drugiego synka - 20.10.2018
Synek kochany 10.01.2017 -
Davanda jak ja Cię rozumiem.
Co do bostonki mój starszak miał w tym roku ją tylko 5 razy. Ale kupiłam płyn baikadent on jest do płukania ale ja przemywam mu buzię tym codziennie w środku. Problem się skończył.
Więc polecam profilaktycznie.
Gratulacje dla kolejnej mamy.
My już po serii zastrzykow na placka. We wt wizyta i oby ustalił dokładnie termin cc bo zwariuje. Śpię po 2/3 na dobę. Takie bóle mam, że już nie mogę. Nie mogę leżeć, chodzić ani siedzieć. Nasz termin z usg prenatalnego na 28.09 wiec już już.davanda lubi tę wiadomość
-
Do ktorego tygodnia podaja zastrzyki na pluca?
Myslalam ze do 34. Moja lekarka mowila mi, ze po 34 skonczonym moge spokojnie rodzic i nie powinno byc komplikacji, bo wczesniej wlasnie sterydy.
Alikegna gratuluję!
Liczymy na wiecej opowiesci i jakies sliczne zdjecie!akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Bardzo dobrze Was rozumiem dziewczyny. Też boli mnie podwozie, przy czym zaczynam mieć takie rozpierające skurcze, oby jeszcze wytrzymać do piątku i mogę już urodzić.
W niedzielę robię urodziny córki - dobrze, że mama mi pomoże. W poniedziałek muszę zaliczyć rozpoczęcie roku w szkole. Poza tym chodzimy na terapię do czwartku, a potem padnę z wycieńczenia.
We wtorek wizyta u gina i dowiem się na kiedy będzie cc.tym_janek lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam,
Ja zamówiłam wczoraj dwa staniki z h&m i zobaczę czy rozmiarowo mi w ogóle pasuja. Jeszcze muszę kupić takie typowe do spania.
Akilegna gratuluje !!
Udzieliło mi się czytanie wieczorne forum, bo śnił mi się poród, ja w nim parłam meczylam się i nic sie nie działo, zero postępu. Chyba nawet nie bolało mnie jakoś mocno, była przy mnie moja mama. Wole nie mieć takich snów i w ogóle o tym nie myśleć.akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ gratulacje ! Super że masz już maluszka i możecie się sobą cieszyć.
Co do bólów to też zaczęły mi się jakieś dziwne sama nie wiem co to.. Czasami kłucia a czasami taki lekki ból podobny do @ i sama też nie wiem czy to nie moje jelita bo ostatnio przesadziłam z jedzeniem kiszonej kapusty więc to może od tego heh
Mi te staniki z h&m w 2paku też się podobają i jak na złość rozmiar 70E wyprzedany od 2 miesięcy albo dłużej. Nwm czemu nie mogą oni tego rozmiaru uzupełnić ,bo chętnie bym kupiła a tu dupa musze szukać czegos innegoakilegna♥ lubi tę wiadomość