Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już po rozpoczęciu szkoły i przedszkola. Nie wiem jak ja to wszystko ogarnę logistycznie jeszcze z niemowlakiem. Czekają mnie spacery w tą i z powrotem 3 razy dziennie, chyba się wykończę.
Wy o seksie, a ja już nie mam siły, bo ciągle mam skurcze. Poza tym dzidzia jest tak ułożona, że nogi i ręce trzyma w moich wnętrznościach, co jest mega niewygodne. Dzisiaj budziłam się w nocy 4 razy, ale nie wstawałam do łazienki, tylko ciągle bóle mnie łapały. Jutro wizyta u gina, więc się dopytam co i jak, bo we wcześniejszych ciążach nic mnie nie bolało. -
ChicChic pokaż pokoik. U nas remont w trakcie. Brakuje mebli, napisu na scianie, poleczek i dodatkow, ale pokaze wam jego fragment.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cefcbf1f15cf.jpgLunitari, Flavia, monika30, Milano, edka85, Karo_Wi, Megsss, neska7, Bajka111, Cukierniczka, NiecierpliwaKarolina, Katiuszaaaa, Blu, kamkam, mala_misia lubią tę wiadomość
Domcia88 -
Dziewczyny, jak będą wyglądać wnętrza Waszych wózków, a konkretnie gondoli? Dokupujecie jakiś dodatkowy pokrowiec/prześcieradło na materacyk? Wkładacie jakiś podkład nieprzemakalny? Czy tylko pieluszkę będziecie podkładać pod dziecko? Ja się nastawiałam na mróz od pierwszego spaceru i kupiłam ocieplany śpiworek- i tylko jego miałam zamiar wkładać do wózka, bo wypełnia całą przestrzeń. Jesień zrobiła psikusa i raczej się nie zapowiada na mroźny październik/ listopad, wiec dziecko będzie jeździło pewnie w kombinezonie i ewentualnie okryte kocykiem. A co pod dziecko podłożyć?
-
Karo Wi Ja dzisiaj odebrałam mój zestaw do wózka jesienny ( szyła mi mama koleżanki )
Wrzucam foto
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78f175b9505e.jpg
Bawełna plus docieplany velvet
Myśle , ze pod tez dam jakiś mały kocyk ewentualnie .. ja mam bardzo mała gondole akurat wiec nie mam pola do popisu za dużego .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 21:45
-
Ja kupiłam prześcieradełko, ale muszę je i tak przerobić ponieważ materacyk w naszej gondoli jest miękki i gumka z prześcieradła ciągle go ściągaNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja najpierw zaloze ceratke na materacyk do gondoli i na to żeby nie było widać,są takie prześcieradła frotte,nie są zbyt piękne ale nie widziałam innych,poza tym na to położę i tak jakiś kocyk lub kolorowa pieluszkę flanelowa[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
29.09.2018❤️ -
_magda87_ wrote:Ja najpierw zaloze ceratke na materacyk do gondoli i na to żeby nie było widać,są takie prześcieradła frotte,nie są zbyt piękne ale nie widziałam innych,poza tym na to położę i tak jakiś kocyk lub kolorowa pieluszkę flanelowa
Ja kupowałam stądhttps://allegro.pl/kerstin-przescieradlo-z-gumka-38-x-80-do-wozka-pl-i6889658164.html
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Ja nie wiem czy zasnę dzisiaj, czuję taki nacisk na szyjkę, że aż poważną rozmowę przeprowadziłam z maluchem żeby się jeszcze wstrzymał trochę, bo nie wiem czy chce wychodzić już czy co. Do tego czuję takie jakby nie wiem, skurcze czy co... nie jest to bolesne, ale bardzo nieprzyjemne, po ciepłym prysznicu i kąpieli trochę przeszło. Oby to była jednak spokojna noc...
Za dużo mam rzeczy w tym tygodniu żeby teraz rodzić xD poza tym kilka postów wyżej pisałam, że teraz to już lekarz powiedział, że z szyjką luz, ładnie bym wyszła na wariata jakbym teraz zaczęła rodzić
www.zcukremalbowcale.com -
właśnie dzis kobitka u której zamówiłam wkład do wózka wysłała paczkę jak tylko przyjdzie to wam pokaże musiałam napisać jej wymiary gondoli i podobno przescieradelko będzie w takim wymiarze no zobaczymy
u niej na stronie nie widziałam ale wsumie musiała bym zapytac czy nie uszyla by mi w podobnej kolorystyce właśnie takiego mega ciepłego śpiworku
sprawa z białą pościelą nie za miliony tez się wyjaśniła;) moja przyjaciółka uszyje mi z białego prześcieradła i jeszcze wymyśliła ze zamiast guzików przyszyje wstarzeczki i będą wiązane na kokardki będzie pięknie -
Witam się w 35 tygodniu ...
Mi właśnie doradzano motylka antywstrszasowego tylko takiego żeby był nie za duży i faktycznie zabezpieczal główkę
Wiadomo co człowiek to opinia
Zmiana pogody i ból głowy po kilku dniach męczarni przeszedł jak ręka odjął .. przed ciąża często miewałam takie problemy ale przez ostatnie miesiące kompletnie nie i już zapomniałam jak to jestnawet się wyspalam
Dziś czeka mnie wyprawa do ikei po dodatki do pokoju ..w weekend w końcu malowanie
-
Ja podchodzę do takich rad z dystansem, bo faktycznie da się zauważyć, że co człowiek to opinia. A i tak decyzja należy do Nas i do naszych przekonań
. Sama mam motylka i zobaczę, czy będziemy używać.
Dzisiaj idę do fryzjera, trzymajcie kciuki, żebym nie wyszła z płaczem.