Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po wizycie... wszystko jest idealnie ksiazkowo, progesteron moze spadac bo ciałko żółte przejmuje podtrzymywanie ciazy (?) cos takiego lekarz powiedział. Ciaza zagnieżdżona super, nie ma pustego jaja ani zadnego krwiaka. 1 marca kolejna wizyta. Powiedział, ze jeśli nie ma plamien, bólu brzucha tez nie ma to bez sensu brać leki skoro progesteron mimo ze spadł to nadal jest w normie.
Mamusia_Ksawusia, Milano, NiecierpliwaKarolina, Kathrine, Du-Dulia, Szimi, AlicjaJ, freya lubią tę wiadomość
-
planowałam z młodszą siostrą że będziemy razem w ciąży w którymś tam roku, z tym że ja pierwsza muszę zaciążyć bo ona zawsze w II cyklu zachodzi w ciążę, niestety minęło 1,5roku i u mnie nadal cisza, tak więc ona nie czekała i zaciążyła, no bo ileż można czekać... jakże wielkie było jej (moje też) zdziwienie że też jestem w ciąży!!!! ona ma termin na 21 września także różnica między bąbelkami będzie niewielka
Bajka111 lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Ja juz po wizycie... wszystko jest idealnie ksiazkowo, progesteron moze spadac bo ciałko żółte przejmuje podtrzymywanie ciazy (?) cos takiego lekarz powiedział. Ciaza zagnieżdżona super, nie ma pustego jaja ani zadnego krwiaka. 1 marca kolejna wizyta. Powiedział, ze jeśli nie ma plamien, bólu brzucha tez nie ma to bez sensu brać leki skoro progesteron mimo ze spadł to nadal jest w normie.
ważne że wsyztsko jest okAaeemm lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Ja juz po wizycie... wszystko jest idealnie ksiazkowo, progesteron moze spadac bo ciałko żółte przejmuje podtrzymywanie ciazy (?) cos takiego lekarz powiedział. Ciaza zagnieżdżona super, nie ma pustego jaja ani zadnego krwiaka. 1 marca kolejna wizyta. Powiedział, ze jeśli nie ma plamien, bólu brzucha tez nie ma to bez sensu brać leki skoro progesteron mimo ze spadł to nadal jest w normie.
Uwielbiam takie wiadomości! Cieszę się ogromnieAaeemm lubi tę wiadomość
-
Flavia wrote:Ja natomiast siedzę w pracy i staram się dotrwać do końca. Przeraża mnie robienie obiadu - te wszystkie zapachy, a mam zamiar zrobić mielone. Ja jeszcze się na wizytę nie umówiłam, trzeba bedzie zaczać już myśleć.
no to goł goł goł, u nas wizyty na NFZ są mega odległe, ja idę prywatnie, po wczorajszej wizycie na NFZ podziękuję tej instytucji, pójdę tylko do tego samego 21 lutego (jestem umówiona) niech zbladnie konował jeden -
Ja dziś bez pączka Wystałam się 1,5h i okazało się, ze zostały tylko z czekoladą. Na różane musiałabym czekać kolejne 3h Akurat Wiki zaczęła marudzić i wróciłyśmy do domu.
U nas na wizytę na NFZ trzeba czekać 5-6 tygodni. Jak jest się w ciąży to zapisują na kolejne wizyty wg zaleceń lekarza (jak potrzeba to i co tydzień). -
Marsylia wrote:Ja dziś bez pączka Wystałam się 1,5h i okazało się, ze zostały tylko z czekoladą. Na różane musiałabym czekać kolejne 3h Akurat Wiki zaczęła marudzić i wróciłyśmy do domu.
U nas na wizytę na NFZ trzeba czekać 5-6 tygodni. Jak jest się w ciąży to zapisują na kolejne wizyty wg zaleceń lekarza (jak potrzeba to i co tydzień).
masz termin porodu w naszą 2 rocznicę ślubu -
U mnie na nfz mam super bo nie muszę sie zapisywać, tylko ide i czekam w kolejce niestety niekiedy nawet 2 godziny, ale cóż od srody do piatku mamy lekarza jednak zastanawiam sie czy isc tam, czy prywatnie. Narazie ide jutro na wizytę do dr z kliniki niepłodności do której chodziliśmy zostałabym u niej ale to 50 km w jedną stronę stronę a nawet nie wiem czy gdzies w szpitalu pracuje, a wolalab miec swojego lekarza blisko
Mamma-mia lubi tę wiadomość
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej wam! Po cichutku chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj 27dc, test pozytywny w 21dc, ładne dwie kreseczki. Termin wg OM 20/10/2018, ale może się zmienić o parę dni ze względu na szybszą owulację czyli w 10dc. Przyjmiecie mnie do siebie?
Iwona27091991, Kathrine, Mamusia_Ksawusia, Miru, Du-Dulia, Bajka111, Kolorowapani, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:35
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Hime witamy, zapraszamy i gratulujemy ;*
Hime lubi tę wiadomość
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Hime wrote:Hej wam! Po cichutku chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj 27dc, test pozytywny w 21dc, ładne dwie kreseczki. Termin wg OM 20/10/2018, ale może się zmienić o parę dni ze względu na szybszą owulację czyli w 10dc. Przyjmiecie mnie do siebie?
Hime lubi tę wiadomość